Da, samo što Google-u ne plaćam ni paru da me špijunira, a Microsoftu plaćamo licence.
A što se ovog detenceta Fazilivnoića tiče, niko me ne tera da pređem na Windows 10 i neću preći sve dok ne budem morao, ali će taj dan jednog dana morati da dođe, jer nećeš moći legalno da nabaviš Windows 7 ili 8.1, a onda će da izađe neki .net framework 6 koji će moći da radi samo na Windows 10+, pa alati za razvoj i slično.
Nemam ja ništa protiv ciljanog oglašavanja, ali neka Windows onda dele za dž i onda ako prihvatiš Windows za dž onda neka uvaljuju oglase.
Ovako platiš Windows i opet ti uvaljuju oglase? I ovo kada se isključuš iz ciljanog oglašavanja i dalje ćeš dobijati oglase, samo ne ciljane, ali oglasi su tu!!!
Ej, treba da dam 120€ za usranu Home verziju i da mi onda start meni bude oglasna tabla?!? Hebeni solitaire će imati oglase? WTF?
I vama je to sve kul, to je moderno, in, "to i Google radi", to "svi" rade, pa zašto ne i MS?
Alo, rođaci, dozovite se pameti, posle će biti kasno.
Ako i Windows 10 prođe kao 8, onda će staviti prst duboko u čelo i sledeći Windows će ličiti na nešto.
Ako 10 bude uspešan, Windows 11 će imati oglase na svakom prozoru, kao nekada baneri devedesetih...