Hoce dok prvi put ne budes hteo da koristis nesto od aplikacija...E ne vezuje se! Instalirajte 7icu ili 8icu sa lokalnim accountom i uradite upgrade na 10240 sa lokalnim accountom i bice aktiviran!
A onda...Rambo Amadeus!
Hoce dok prvi put ne budes hteo da koristis nesto od aplikacija...E ne vezuje se! Instalirajte 7icu ili 8icu sa lokalnim accountom i uradite upgrade na 10240 sa lokalnim accountom i bice aktiviran!
Ako je sistem sa kog si radio upgrade legalan (ili nemoguc za razlikovanje od legalnog kao npr. DAZ 7ice) onda nema razloga da se deaktivira! Sta mislite kako ce se aktivirati oni racunari koji nemaju ni internet a ne M$ account?Hoce dok prvi put ne budes hteo da koristis nesto od aplikacija...
A onda...Rambo Amadeus!
Dragi covece onaj ko nema internet, ne terba mu ni windows 10.Ako je sistem sa kog si radio upgrade legalan (ili nemoguc za razlikovanje od legalnog kao npr. DAZ 7ice) onda nema razloga da se deaktivira! Sta mislite kako ce se aktivirati oni racunari koji nemaju ni internet a ne M$ account?
A kad napravi upgrade od legalne 7 i 8.1 i posle uradi clean install kako ce se aktivirati windows 10 ? Kad ne dobijas klucNe treba!
Naravno da ima kupis i dobijes kljuc.Ajde nemoj se blamirati, znas koliko racunara namenski radi bez pristupa internetu? E dok god ima takvih, svaki OS mora imati mogucnost offline aktivacije! Tako ima i 10ka, kao i svaki win do sada. A M$ account je tek novotarija za malobrojne kojima trebaju Store aplikacije.
Pa i kupio si (7icu ili 8icu) i dobio kljuc i sad imas free upgrade!Naravno da ima kupis i dobijes kljuc.
Ko bi kupovao windows 10 za offline?
Maltene sve aplikacije su pokretaci necega sa neta.
Mozes i ti da kupis nov auto pa da ga drzis pod sljivom.
Pa izgleda da je tvoj deo kljuca HW ID i stari kljuc od 7ice tj. 8ice.A kad napravi upgrade od legalne 7 i 8.1 i posle uradi clean install kako ce se aktivirati windows 10 ? Kad ne dobijas kluc
Nisi odgovorio kako da aktiviraju one koji su napravili upgrad od legalne kopije ako ne treba ms akaunt posle clean install ?Restartuj par puta, koci i zabada dok ne indexira sve, mnogo je spor odmah nakon instalacije.
Pa i kupio si (7icu ili 8icu) i dobio kljuc i sad imas free upgrade!
I bolje kupiti 10ku za offline koji donosi pare nego kupiti za online facebook i igrice! I korisniku i M$u, od ovih drugih nema leba.
Pa izgleda da je tvoj deo kljuca HW ID i stari kljuc od 7ice tj. 8ice.
Kako moze sam da se aktivira jeb*te pa nije ovo slp key oemSAM SE AKTIVIRA! Ako ne verujes probaj pa se uveri, eno hiljadu ljudi napisalo da se sam aktivira!
Hoce, hoce ima da te smara i izbacuje da treba da verifikujes do sudnjeg dana.SAM SE AKTIVIRA! Ako ne verujes probaj pa se uveri, eno hiljadu ljudi napisalo da se sam aktivira!
Ne pitam za upgrade nego posle upgrade hocu da uradim clean install za bolje performanse i da vistisnki osetim windowsAjde idi probaj pa nam javi kad se zavrsi upgrade jel aktiviran ili nije.
To onda vazi za vas insidere, obicni korisnici se nikad nisu verifikovali pa nece ni sad.Hoce, hoce ima da te smara i izbacuje da treba da verifikujes do sudnjeg dana.
Aktiviran je u slucaju da ti je i predhodni OS aktiviran, ali ce traziti da se verifikujes.
Dobijas kod na mail ili telefon u vidu 4 cifre da bi se verifikovao.
Mora da se ima nalog za legalne kopije koji su uradili upgrade, gde ce nam biti kraj da svaki put kad treba da formatiramo Windows 8.1 pa posle to da peavimo upgrade na windows 10 za da bi dobili Aktiviran windows 10Pa ti onda odradi prvo upgrade pa onda clean install pa vidi.
Na 100 strana ljudi pisu da su uradili upgrade sa 7ice i 8ice, i legalnih i DAZ i ko zna kojih i da nista nisu radili ni ubacivali a da im je 10ka aktivirana. I sad se vi tu nasli pametni da treba nalog i sta ja znam sta jos! A nije tacno ni da ne proveravaju nista jer ako uradis clean install onda nije aktiviran (ja sam tako uradio i nije aktiviran), znaci da verovatno gledaju ako je 7ica i 8ica bila aktivirana onda pamte taj HW ID i vezuju ga za neki drugi key, stari, novi, genericki, ne znam i ne zanima me!
Da li si logovan na account?Jel moze neko da mi kaze zashto nakon logina do desktopa traje 2min ?
:S
Izbrisi te drajvere i instaliraj zadnje imas i za AMD i Nvidiu zadnje za win 10.Imam microstuttering u project cars koji nisam imao sa 8.1![]()
Slazem se MS sluzi samo za store i nista drugo ali mislim da ce da mora da se logujes da ga aktiviras pa posle se odlogujes i ja ne koristim ms nalog samo lokalenDizem ruke, vi ste opsednuti M$ accountom koji ne sluzi nicemu osim za Store i mozda sinhronizaciju.
Sta ti mislis jel ti ovo http://i.imgur.com/4rwZqc1.jpg lici na RTM?Koliko sam ja razumeo jos uvek ne postoji zvanicna potvrda da je ovaj build RTM?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari