Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Ni za jedan ili za konkretan model? Posto i ja imam neki Inspiron N5110... Ni ovi genericki ne rade?

Hoce li biti windows 10 dostupan na DreamSpark-u 29og (ne racunam ove TP verzije)?

Alo vi sto planirate preprodaju kljuceva i ostalih gluposti izvolite pa napravite novu temu a nemojte ovu da trujete glupostima!!!

Ni za jedan ili za konkretan model? Posto i ja imam neki Inspiron N5110... Ni ovi genericki ne rade?
Moj je Dell Inspiron 15 3521 i nema još drajvera, mada su napisali da će biti dostupni posle 29. jula...

Sve je ovo lepo, ali npr ako baterija ne bude mogla da izdrži 3 epizode serije ili film duži od 2h onda *** izgled i funkcionalnost :(
Vidim da su ubacili i neki battery saver mada nema neke koristi od njega :D

Moj je Dell Inspiron 15 3521 i nema još drajvera, mada su napisali da će biti dostupni posle 29. jula...

Sve je ovo lepo, ali npr ako baterija ne bude mogla da izdrži 3 epizode serije ili film duži od 2h onda *** izgled i funkcionalnost :(
Vidim da su ubacili i neki battery saver mada nema neke koristi od njega :D
Uklucis adapter i uzivas :D

Koska, za to imam desktop, a i nije uvek priključak blizu...

Nadam se da će to da utegnu i da je većinom do drajvera i ne dovršenog sistema :)

Poslednja izmena:
Da nije DirectX 12 ne bih ni razmišljao o prelaženju. Meni je to jedini razlog lol

Legalan Windows 7 starter moze upgrade na Windows 10 home ali nazalost samo 32bit!

Ala ste optereceni tom aktivaciom znaci samo o tome zadnjih 20strana..
Ajde neka mi neko kaze kako radi Xbox DVR jel lepo snima gameplay?

Jel su sredili ono sa AMD driverima,ono da ih windows sam brise i instalira svoje?

Da vidis shto cekam rtm sutra a ne pojavi se...retko sta bi bila veca kazna nego sutra ujutru da ne vidim rtm :)

hvala na odgovoru. nego, imao sam na nekoliko računara problema oko aktivacije(gde su prijatelji instalirali sve moguće apdejtove) pa sam upotrebio drugi metod "Vista7 Slic Ldr" crack, koji je sve rešio. mogu da okačim skrinšot od njega, da pogledaš ili da ti "bacim " u pm, pa da mi kažeš mišljenje.

edit: uputstvo za upotrebu lekića:
Mislim da je dovoljno to što za Windows 8 nikad nije izbačen takav tip "leka" - to neće raditi. Moraćeš se prebaciti na KMS aktivaciju ili flešovati BIOS koji ima SLIC u sebi - mogu se naći modovani BIOSi.

Fico pa nisi ti partner da dobijes sutra RTM , samo partneri , tesko da ce sutra leak izbiti.

92JbdPI.jpg

@ gorgilije ostani za sada na 10166 posto se ne zna da li ce prosureti sutra rtm , partneri svakako dobijaju sutra , Dell , Samsung , HP , Asus...

Legalan Windows 7 starter moze upgrade na Windows 10 home ali nazalost samo 32bit!

To je ok, ali neće biti ni jedne verzije Windowsa 10 u prodaji po ceni W7 Starter (4 - 6k dinara).

Ta edicija je dušu dala za računare koje su fiskalne kase, koji glume pisaće mašine i slično.

Poslednji voz za Insider Preview.
MS izbacuje 10162 i 10166 verzije sa njihovog download-a kao i mogućnost de se registruju. Ujedno izgleda da je 10166 poslednja insider verzija pre RTM.
Прошао воз, више нема инсајдер стране за РС, само за телефоне.

Bilo je dosta vremena skoro 9 meseci.
Svako je mogao da odvoji jednu particiju za dual boot.

Imam win 10 build 10166.iso i insider nalog ali nisam uspeo da ga probam juče. Da li ću moći ovih dana da probam?

To je ok, ali neće biti ni jedne verzije Windowsa 10 u prodaji po ceni W7 Starter (4 - 6k dinara).

Ta edicija je dušu dala za računare koje su fiskalne kase, koji glume pisaće mašine i slično.
Pa to , najjefitniji put do Windows 10 32bit home , kupovina legalnog Windows 7 starter 32bit sa SP1 , pa upgrade preko Get Windows 10 aplikacije , mada je rasprodat starter vrlo je tesko naci dvd , nema ga skoro nigde! Znam da je bio pre par godina oko 6 hiljada dvd pa i jeftinije!

Izgleda da je ukinut 10166 sa Microsoft sajta , samo 10162 ima , pitam se da li je sada uopste moguc upgrade sa 10162 na 10166 preko windows update , da nije i to blokirano? Cudan potez Microsofta?

Zasto cudan? sta da neko krene kao insider na dva dana do izlaska RTM?
Windows je zavrsen, tako da i prijava sada za insider je apsurdna.

Poverite da li vam je ovako

gmvQ7ii.png

Insider koji ovo nema nece dobiti besplatan Windows 10 29 jula preko windows update-a!

Pogledajte prilog fix.zip

Ovo radite jedino ako vidite da 29 jula nema nista u windows update a dani prolaze recimo 30 jul nista 31 jul nista , 1 avgust nista , onda odradite ovo , ne morate sada nista da dirate!

Zasto cudan? sta da neko krene kao insider na dva dana do izlaska RTM?
Windows je zavrsen, tako da i prijava sada za insider je apsurdna.

Ti si stvarno uporan sa dezinformacijama.... windows 10 nikad nece biti zavrsen vec se radi na sledecem updatu istog koji takodje ide za one sto nemaju nista pametnije da rade nego da budu insideri... buildovi su jedino skinuti offline jer ce Microsoft serveri u narednom periodu biti preoptereceni znog distribucija finalnog OS-a!

Nazad
Vrh Dno