Moj je Dell Inspiron 15 3521 i nema još drajvera, mada su napisali da će biti dostupni posle 29. jula...Ni za jedan ili za konkretan model? Posto i ja imam neki Inspiron N5110... Ni ovi genericki ne rade?
Uklucis adapter i uzivasMoj je Dell Inspiron 15 3521 i nema još drajvera, mada su napisali da će biti dostupni posle 29. jula...
Sve je ovo lepo, ali npr ako baterija ne bude mogla da izdrži 3 epizode serije ili film duži od 2h onda *** izgled i funkcionalnost
Vidim da su ubacili i neki battery saver mada nema neke koristi od njega![]()
E sad je druga stvar sto ljudi bez mozga kupuju kljuceve na ebay-u!
Jel su sredili ono sa AMD driverima,ono da ih windows sam brise i instalira svoje?
eBay je sirok pojam... na koji mislis?
Mislim da je dovoljno to što za Windows 8 nikad nije izbačen takav tip "leka" - to neće raditi. Moraćeš se prebaciti na KMS aktivaciju ili flešovati BIOS koji ima SLIC u sebi - mogu se naći modovani BIOSi.hvala na odgovoru. nego, imao sam na nekoliko računara problema oko aktivacije(gde su prijatelji instalirali sve moguće apdejtove) pa sam upotrebio drugi metod "Vista7 Slic Ldr" crack, koji je sve rešio. mogu da okačim skrinšot od njega, da pogledaš ili da ti "bacim " u pm, pa da mi kažeš mišljenje.
edit: uputstvo za upotrebu lekića:
Fico pa nisi ti partner da dobijes sutra RTM , samo partneri , tesko da ce sutra leak izbiti.
Skini 15.7 sa amd sajta i nece gaziti: http://support.amd.com/en-us/download
Legalan Windows 7 starter moze upgrade na Windows 10 home ali nazalost samo 32bit!
Прошао воз, више нема инсајдер стране за РС, само за телефоне.Poslednji voz za Insider Preview.
MS izbacuje 10162 i 10166 verzije sa njihovog download-a kao i mogućnost de se registruju. Ujedno izgleda da je 10166 poslednja insider verzija pre RTM.
Ala ste optereceni tom aktivaciom znaci samo o tome zadnjih 20strana..
Ajde neka mi neko kaze kako radi Xbox DVR jel lepo snima gameplay?
Pa to , najjefitniji put do Windows 10 32bit home , kupovina legalnog Windows 7 starter 32bit sa SP1 , pa upgrade preko Get Windows 10 aplikacije , mada je rasprodat starter vrlo je tesko naci dvd , nema ga skoro nigde! Znam da je bio pre par godina oko 6 hiljada dvd pa i jeftinije!To je ok, ali neće biti ni jedne verzije Windowsa 10 u prodaji po ceni W7 Starter (4 - 6k dinara).
Ta edicija je dušu dala za računare koje su fiskalne kase, koji glume pisaće mašine i slično.
Zasto cudan? sta da neko krene kao insider na dva dana do izlaska RTM?
Windows je zavrsen, tako da i prijava sada za insider je apsurdna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari