Mislim da moraju da budu registrirani pred da je bio insajder tako da ne verujem da sad daju tek tako odposle
Ja sam od novembra clan , imam li pravo na besplatnu desetku?
Mislim da moraju da budu registrirani pred da je bio insajder tako da ne verujem da sad daju tek tako odposle
Kako ti microsoft "vidi" taj windows? imas li account?ne, ozb ?
Shta "moram" da uradim u statusu "ilegalnog win 8.1" da bih dobio 10tku ?
![]()
Pa vajda,ja sam se prijavio jos kad se pojavio prvi build od windows 10 kao insajder ama svakako sam kupio oem licencu tako da mi je sve istoJa sam od novembra clan , imam li pravo na besplatnu desetku?
Obirisi win 8.1 i instaliraj win 10!
Zadnji zvanični je 10130, a nezvanični je 10147.
Moje pitanje je, jel mogu 10147 da turim posto je nezvanican i da sa njega dobijem za metar dana oficijalan 10 ili moram 10130?
Stavi ovaj zadnji 147 i taj e od MS nije od nekog kineza
Što ne updejtuješ na 10130, poslednji oficijelni build, najbolje je držati se njih. Sve preko oficijelnog builda se menja skoro svakodnevno pa nikad neznaš šta će da ti zapadne.Pogledajte prilog 173044
Jer moze da se zameni display language sa engleskog na srpski jezik na 10047 buildu. Jutros sam instalirao i utisci su +++.
Bilo mi je cudno malo na pocetku na buildu 10034 hwinfo je radio normalno, dok easy tune 6 nije uopste. Danas na 10047 easy tune 6 radi iz prve , dok hw info32 nije u pocetku nikako, a od malopre radi odlicno. Probao sam i gaming malo online igrice idu samo-tako, paThief-a na 1080p, normal podesavanja- radi odlicno. Bugove sa sada neprimecujem . Definitivno se ne vracam na osmicu.
Siptar ne brini sve ce biti u reduda li je poslednji datum rezervacije win 10ke 29.juli? ako bude moglo i posle, bolje mi je da na ssd instaliram ove pre release buildove, a na drugom, običnom hddu držim 8.1pro bez rezervacije, da vidim polako šta i kako. inače povezao sam se na ms nalog na osmici...
Go to Settings, System, Apps & features
◾Click Manage optional features then Add a feature
◾Select the Insider Hub entry (the list is in alphabetical order) and click Install
Додатно питање, да ли ће те фрај варијанте да буду по Microsoft налогу који је коришћен за инсталацију или за сваку машину на којој је инсталирана инсајдер верзија? Имам рецимо два компа, на оба инсајдер са истим MS налогом ... добијам само једну фрај инсталацију?Dakle, ova varijanta da se legano dobije Windows 10 putem insider programa vazi samo za masinu na kojoj je instalirana insider verzija Windowsa 10?
Hteo sam I ja da instaliram u 10147 Insider Hub, ali ga nema ???
p.s. Gde se dede ona fina aplikacija za snimanje desktop koja je bila u ranijim buildovima?
Pogledajte prilog 173056
Mislim da nema nikakvih podešavanja , kada su pustili prvu verziju napisali su na blogu šta će sev ubaciti od funkcija , očigledno podrška za titlove I podešavanja tek slede. Inače je brz I fino pušta sve formate.
E da dao sam feedback za ubacivanje duplog klika za max prozor.
Ako nesto dodaju to mora biti ovde u okviru Settingsa a ne u samoj aplikaciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari