Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Nema sendvic? :D
Hvala njima za ovako dobar OS prvenstveno.

Najverovatnije ce morati da se poponi neki formular(moje misljenje) za insidere koi dobijaju besplatan Windows 10 , ne verujem da ce tek tako na lepe oci onima koji imaju MS Account!

Najverovatnije ce morati da se poponi neki formular(moje misljenje) za insidere koi dobijaju besplatan Windows 10 , ne verujem da ce tek tako na lepe oci onima koji imaju MS Account!

Oni nas prate još od kada smo se prijavili na insider program. Znaju I šta jedemo I pijemo I adresu , gde ćeš više :d

Po meni bi trebalo da dobiju samo oni koji su prijavljeni duži period a ne oni koji se 28 jula prijave na insider program I povežu ms nalog . Možda I uskoro zabrane nova registrovanja u insider .

Ima negde 3 miliona insider korisnika I da se prijave jo 1-2 miliona opet nije to mnogo za njih ako planiraju 1 billion win 10 korisnika...

Imaju problem da privuču korisnike na win 10 I naravno da će sve učiniti da imaju više win 10 korisnika.

Poslednja izmena:
I ja sam bio registrovan za insajder znaci i ja dobijam free windows 10 :D steta sto sam kupio kluc za windows 8.1 pro sada imam automatski 2 windows 10 free :D

Naravno, to je ono sto ste se zalili da vam "drlja" disk...;)
Znaju tacno u sat kada si se prijavio, sta si odgovorio i kada...
Sve stoji u insider hub... tako da je vrlo jednostavno.

Poslednja izmena:
ako povežem "legalan" (skajpom aktiviran) 8.1pro na M$ nalog, (nisam insider) kada bude RTM da li će biti free upgrade, sa samo imejlom i šifrom? čak mi je mail star HOTMAIL, nije niti live, niti outlook.com

ako povežem "legalan" (skajpom aktiviran) 8.1pro na M$ nalog, (nisam insider) kada bude RTM da li će biti free upgrade, sa samo imejlom i šifrom? čak mi je mail star HOTMAIL, nije niti live, niti outlook.com
Ako se prijavis za upgrade moze, jesi li dobio ponudu za upgrade?

Ja sam se prijavio za insider na pocetku, ali nisam ni jedan build skinuo niti instalirao. Sad ne znam sta da radim, posto ne znam da li ce licenca da se vezuje za hardver(verovatno hoce) ili nekako drugacije? Ne bih instalirao na ovaj racunar, posto cu za tri-cetiri meseca da kupim novi, pa onda da mi propadne licenca, naravno ako je uopste dobijem, ali male sanse:d

Ja sam na 8.1 i pre neki dan sam dobio obaveštenje da se prijavim za besplatan Windows 10 i kada bude pušten 28-og da će sam da se upgrejduje.....dali mogu nekako da otkažem tu rezervaciju jer nebih ipak prelazio na win 10 dok se sve boljke ne ispeglaju?

Ja sam na 8.1 i pre neki dan sam dobio obaveštenje da se prijavim za besplatan Windows 10 i kada bude pušten 28-og da će sam da se upgrejduje.....dali mogu nekako da otkažem tu rezervaciju jer nebih ipak prelazio na win 10 dok se sve boljke ne ispeglaju?

Ako imas legalan Windows 8.1 onda mozes a ako imas aktiviran sa KMSPico onda neces moci Windows 10 Defender detektuje KMSPico kao malware i trazi da se obrise!

Ako se prijavis za upgrade moze, jesi li dobio ponudu za upgrade?
jesam stajala je u taskbaru, ali nisam ništa kliktao, sada stoji u control panelu(screenshot)... smara me da opet povezujem nalog sa MS jer moram onda svaki put kad palim računar ukucavati lozinku za mail. nisam pametan :trust:

Prilozi

• win10.jpg
    win10.jpg
    133.3 KB · Pregleda: 117
jesam stajala je u taskbaru, ali nisam ništa kliktao, sada stoji u control panelu(screenshot)... smara me da opet povezujem nalog sa MS jer moram onda svaki put kad palim računar ukucavati lozinku za mail. nisam pametan :trust:
Ne moras nista da kucas, namesti autologon.

Chek, a mi sa piratskim 8.1 jel dobijamo free upgrade na 10 ili njet?

Piratski imaju KMSPico a to je nepozeljan gost u Windows Defender kao i DAZ Loader u Windows 7 isto Defender u 10-ci ga detektuje kao malware!

Mislim da moraju da budu registrirani pred da je bio insajder tako da ne verujem da sad daju tek tako odposle

Nazad
Vrh Dno