Najverovatnije ce morati da se poponi neki formular(moje misljenje) za insidere koi dobijaju besplatan Windows 10 , ne verujem da ce tek tako na lepe oci onima koji imaju MS Account!
Ja nemam Insider Hub na 10147.
Ako se prijavis za upgrade moze, jesi li dobio ponudu za upgrade?ako povežem "legalan" (skajpom aktiviran) 8.1pro na M$ nalog, (nisam insider) kada bude RTM da li će biti free upgrade, sa samo imejlom i šifrom? čak mi je mail star HOTMAIL, nije niti live, niti outlook.com
Ja sam na 8.1 i pre neki dan sam dobio obaveštenje da se prijavim za besplatan Windows 10 i kada bude pušten 28-og da će sam da se upgrejduje.....dali mogu nekako da otkažem tu rezervaciju jer nebih ipak prelazio na win 10 dok se sve boljke ne ispeglaju?
25 , i ja imam 24 jos jedan...Ne znam da li je to bitno , ja imam 24 .
jesam stajala je u taskbaru, ali nisam ništa kliktao, sada stoji u control panelu(screenshot)... smara me da opet povezujem nalog sa MS jer moram onda svaki put kad palim računar ukucavati lozinku za mail. nisam pametan :trust:Ako se prijavis za upgrade moze, jesi li dobio ponudu za upgrade?
Ne moras nista da kucas, namesti autologon.jesam stajala je u taskbaru, ali nisam ništa kliktao, sada stoji u control panelu(screenshot)... smara me da opet povezujem nalog sa MS jer moram onda svaki put kad palim računar ukucavati lozinku za mail. nisam pametan :trust:
Vi dobijate sipakChek, a mi sa piratskim 8.1 jel dobijamo free upgrade na 10 ili njet?
Chek, a mi sa piratskim 8.1 jel dobijamo free upgrade na 10 ili njet?
Vi dobijate sipak![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari