Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Kako radi 10061 u odnosu na 10049 ? Razmišljam se da uradim clean install . Nema šanse da se zeznam ponovo da radim update. Odužilo mi se prošli put mnogo.

God damn:

http://www.neowin.net/news/windows-10-project-spartan-now-beats-chrome-at-its-own-game

Spartan je izgleda na dobrom putu:

Using Octane 2.0, Spartan gets a total score of around 32.000 whereas Chrome 42 (64 bit) only manages a score of 30.000, and the latest Firefox Nightly build is just shy of 27.000. To put that in a bit more of a Microsoft context, Internet Explorer 11 on Windows 8.1 sits in at somewhere around 17.000.

Spartan also jumps in the HTML 5 benchmarks, where it gets just above 400 points out of a total of 555, while IE 11 used to max out at 336 on Windows 8.1.

tolero:

nemeremo da znamo,pola nas jos nismo skinuli il' nam skida.sacekaj bar danas za prve utiske.

Kako radi 10061 u odnosu na 10049 ? Razmišljam se da uradim clean install . Nema šanse da se zeznam ponovo da radim update. Odužilo mi se prošli put mnogo.
Paaaaaa, radi, upgrejdivao sam sa 10056 preko ISO, USB na HDD, tačno jedan sat uključujući jedno 370 MB updejta na samom početku. Ima neke poravljene i neke nove bubice, najbolje je prošao Spartan a može i IPV4 opet da se menja normalnim putem. HyperV opet radi takođe. Mail screwd up royaly, duplira sva slova koje napišeš.
U ostalom, evo ovde opisa šata je novo: http://blogs.windows.com/bloggingwi...-technical-preview-build-10061-now-available/

Radi na nevidjeno potpisujem, kada stignem kuci sa posla pada prepucavanje.

Ja vise volem preko torrenta nego preko mege ;)
Ја прво пребацим на свој Мега облак и после лагано скидам, никад није било проблема.

Пробао сам јутрос са Фаст апдејтом, одради, рестартује, први старт пукне па опет и на крају добијем грешку и враћен 10049. Сад ћу да идем на нову инсталацију, ионако нема ништа корисно на тој инсталацији.

ja se malo pocimah sa ciscenjem,pa risajzom,pa se korumpirala particija...sorkati na meniju ne rade,kao sto nisu ni na 10056.kapiram da je ovo sve do mene i to toga sto ovaj nalog vucem nemam pojma koliko.verovatno ce da padne cista instalacija uskoro.

Settings konstantno zeza. Dosta aplikacija puca . Spartan je bolji nego ranije ali i on voli da puca. Mail i Calendar odlične i brze , dosta bolje od ostalih, nadam se da će i ostale aplikacije srediti ubrzo. Dark tema u action centru dobar izbor .

10049 mi je bio mnogo stabilniji. Mada treba mu inače vreme da se malo sabere , tako mi je i ranije zezao pa se stabilizovao. Evo settings nikako neće da pokrene.

Toliko za sada.

Poslednja izmena:
A sta bi sa slow ringom? Nece ga biti do RC-a?

Settings mi je konstanto pucao i nije kasnije hteo ni da se otvori. Restartujem ga , otvori normalno, zatvorim ga i neće da se otvori više. Kasnije sam u task manageru našao settings broken ili tako nešto i ugasio ga, sada radi normalno.

Ako vas zeza neka win32 app pokrenite je kao Administrator . Inače malo se stabilizovao sistem , ipak je bolje nego što sam u prvi mah pomislio.

Spartan je baš ubrzan ali naravno treba još posla, popravili su favorites bar , to mi je bila zamerka, sada nije odsečen deo. Fino radi ...

Nisu hteli da puštaju 10049 za slow zbog nekog baga koji instalira sve jezike i odužava se instalacija u večnost . Živa istina traje li traje.

Poslednja izmena:
Kada idem na čistu instalaciju skidam samo iso ne treba mi ovaj edb?

Inače već izašao 10066 :)

Ali neće da ga skine (TWS) fbl_impressive Professional 10066 - Error 0x80246017

Untitled.jpg

Poslednja izmena:
Kad pre ... Ima li da se skine ?

jos jedna preporuka za rufus,ne secam se jel' bilo na ovoj ili na nekoj drugoj temi prica oko toga,presjajan program.ko planira cistu instalaciju preko usb-a do sad najmanji,najlaksi a najkompletniji program za instalaciju putem usb fles drajvova.

Ako neko ne može da uradi update sa 10056 na 10061

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\Applicability]
"BranchName"="fbl_impressive"
"ThresholdRiskLevel"="low"
"Ring"="WIF"
"ThresholdInternal"=dword:00000000
"ThresholdOptedin"=dword:00000001

Da li nekome afterburner pravi problema sa ovim buildom?

Na 10066 bluetooth atheros ne radi:

Capture.PNG

Jos ljudi na my digital life forumu potvrdjuje da ne radi bilo koji drajver da se ubaci , crni ekran izbacuje kada se odjavis sa ms accounta! Ima bugova i ovaj build...

rAMA:

na sta konkretno mislis?meni radi overklokovanje i monitoring preko AB-a,sad stavio 1211mV,1150/1600mhz,pustio 2k u heaven-u,sve kako treba i FPS mi je povecan,dakle to radi provereno.10061 je build.

Kada se gasi prijavljuje grešku, što usporava svaki rr mašine.

Meni se cini da je 10049 bio najstabilniji build do sada.
Koji je po vama najstabilniji sa najmanje bugova?

rAMA:

meni radi bez problema,kao i rivatuner i OSD.ako te ne mrzi reinstaliraj sve u lancu,tj. i drajvere i AB.

Meni je mašina na kojoj ne Win 10 NAS/Kodi/Torrent dedicated.

Ni jedan još build mi nije pravi problem (koji bi primetio).

Ono što mi se definitivno sviđa je novi Settings look&feel.

rAMA:

meni radi bez problema,kao i rivatuner i OSD.ako te ne mrzi reinstaliraj sve u lancu,tj. i drajvere i AB.

Problem kod mene je bio u tome što izgleda aplikacija iz nekog razloga nije mogla da napravi "start with windows task" u scheduler-u kada se u aplikaciji štiklira ta opcija, problem sam rešio tako što sam manuelno dodao u startup folder, a odštiklirao tu opciju..

Problem kod mene je bio u tome što izgleda aplikacija iz nekog razloga nije mogla da napravi "start with windows task" u scheduler-u kada se u aplikaciji štiklira ta opcija, problem sam rešio tako što sam manuelno dodao u startup folder, a odštiklirao tu opciju..

Meni je pravio identican problem, sad videh odgovor, odmah cu srediti , hvala ;)

Nazad
Vrh Dno