Skini .iso fajl windows 10, da bih prebacio .iso fajl na usb koristim Windows7-USB-DVD-tool
Izvinjavam se za off kako da instaliram Windows 10 preko usb?
Izvinjavam se za off kako da instaliram Windows 10 preko usb?
Da li ti je podešeno na Fast za update?
Za brzo pravljene bootabilnih USBova Rufus.Izvinjavam se za off kako da instaliram Windows 10 preko usb?
Using Octane 2.0, Spartan gets a total score of around 32.000 whereas Chrome 42 (64 bit) only manages a score of 30.000, and the latest Firefox Nightly build is just shy of 27.000. To put that in a bit more of a Microsoft context, Internet Explorer 11 on Windows 8.1 sits in at somewhere around 17.000.
Spartan also jumps in the HTML 5 benchmarks, where it gets just above 400 points out of a total of 555, while IE 11 used to max out at 336 on Windows 8.1.
Paaaaaa, radi, upgrejdivao sam sa 10056 preko ISO, USB na HDD, tačno jedan sat uključujući jedno 370 MB updejta na samom početku. Ima neke poravljene i neke nove bubice, najbolje je prošao Spartan a može i IPV4 opet da se menja normalnim putem. HyperV opet radi takođe. Mail screwd up royaly, duplira sva slova koje napišeš.Kako radi 10061 u odnosu na 10049 ? Razmišljam se da uradim clean install . Nema šanse da se zeznam ponovo da radim update. Odužilo mi se prošli put mnogo.
Ја прво пребацим на свој Мега облак и после лагано скидам, никад није било проблема.Ja vise volem preko torrenta nego preko mege![]()
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\Applicability]
"BranchName"="fbl_impressive"
"ThresholdRiskLevel"="low"
"Ring"="WIF"
"ThresholdInternal"=dword:00000000
"ThresholdOptedin"=dword:00000001
Meni se cini da je 10049 bio najstabilniji build do sada.
Koji je po vama najstabilniji sa najmanje bugova?
rAMA:
meni radi bez problema,kao i rivatuner i OSD.ako te ne mrzi reinstaliraj sve u lancu,tj. i drajvere i AB.
Problem kod mene je bio u tome što izgleda aplikacija iz nekog razloga nije mogla da napravi "start with windows task" u scheduler-u kada se u aplikaciji štiklira ta opcija, problem sam rešio tako što sam manuelno dodao u startup folder, a odštiklirao tu opciju..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari