Recimo živimo u alternativnom univerzumu gde je Windows open source, neko bi nabudžio drugačiji GUI na sedmicu da ne izgleda tako "zastarelo", integrisao DirectX i novi WDM na Win7 efektivno najbolje stvari iz novog Windowsa prebacio u stari. To su lepote modularnog sistema koji svako može menjati kako mu je volja. Ali nije to za ograničene ljude. Njima treba neko da kaže i pokaže šta njima u životu treba.
Hocu da stavim nov win 10 na laptop i kad hocu da pravim novu particiju, izbacuje mi ovu poruku. Jel zna neko kako da napravim novu particiju? Stavljao sam 100x win i nikad nisam ovako prosao![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne moras da command prompt,iz te pozicije gde si sad,samo obrisi sve particije na delete i moci ces dalje sa idesTo sam uradio pre tako sam ocistio. Ne znam da li je zasticen
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Dakle, ovi iz M$ su idi0ti kakvih nema na svetu!!! U prvoj verziji desetke sam isključio update AMD drivera za grafičku, kroz redstone mi ih uopšte nisu nuđeni i sam sam mogao da biram da li ću i šta da updateujem po tom pitanju i sada sa CU su se opet vratili toj praksi da uvaljuju update drivera pod obavezno!!!
Šta radi od 3rd party aplikacija da se ovoj praksi stane na put i u CU jer m0roni definitivno nikako da nauče neke stvari!?
CU sam apdejtovao dan-dva nakon što se pojavio i tada mi nije ponudio driver preko updatea iako sam imao nekoliko redovnih updatea. Tek večeras mi je ponudio driver za grafičku, nakon par nedelja od updatea na CU.
Inače trenutni driver mi je 17.4.3 (nisam updateovao na 17.4.4 ili na opcioni 17.5.1)...
I meni danas odradio update AMD drajvera, s tim da mi je bila upaljena igra (minimizirana, ali radila u pozadini), a gledao sam seriju. Samo mi se resetovalo okruženje, naravno odmah zatim puče i player i igra, sistem poče da brljavi...
Koji drajver koristiš ? Meni nikada, čak ni kada sam pokušavao ručno, nije updejtovao AMD drajvere.Dakle, ovi iz M$ su idi0ti kakvih nema na svetu!!! U prvoj verziji desetke sam isključio update AMD drivera za grafičku, kroz redstone mi ih uopšte nisu nuđeni i sam sam mogao da biram da li ću i šta da updateujem po tom pitanju i sada sa CU su se opet vratili toj praksi da uvaljuju update drivera pod obavezno!!!
Šta radi od 3rd party aplikacija da se ovoj praksi stane na put i u CU jer m0roni definitivno nikako da nauče neke stvari!?
Trenutni driver mi je 17.4.3 (nisam updateovao na 17.4.4 ili na opcioni 17.5.1)...
Odčekirana opcija automatskog updatea Crimson drivera...
Jedno vreme nije updateovao ništa od drivera i sad su opet počeli da brljaju dozvolivši ovo - a rekao bi čovek da su nešto i naučili ranije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari