D
Deleted member 46590
Guest
Idi na stari Control Panel > Power options > Advanced.
Nista da sacekamo ostatak ekipe...pa ako se jos neko javi.Ladno mi riknuo laptop posle windows 10 1607 update... Da li je povezano sa njim ili ne, nemam pojma. Ali baš čudno da sat vremena posle toga izdahne... Užas...
Kupi onda V300 pa ćeš moći lepo da razgledaš.Kako radi kao munja, sad sam u dilemi da li da kupujem SSD? ako trepnem propusti cu nesto.![]()
Idi na stari Control Panel > Power options > Advanced.
Loguj se kao administrator.Tu ne mogu da izmenim, stoji na "Yes" i sivo je, nemam pristup.
Loguj se kao administrator.
Rezultat:Pokreni CMD kao administrator i SFC /SCANNOW.
Rezultat:
ok, jos jedno noob pitanje: da li mogu da se loginujem sa microsoft account u windowsu a da mi ne trazi sifru kada ga palim iz sleep ili uospte, vec samo da prozuji kao da je local account?
Kucaj u Run "netplwiz" pa isključi "Users must enter username and password ti use this account". Moraćeš da napišeš password dva puta, posle toga te neće pitati, ulogovaće te automatski.ok, jos jedno noob pitanje: da li mogu da se loginujem sa microsoft account u windowsu a da mi ne trazi sifru kada ga palim iz sleep ili uospte, vec samo da prozuji kao da je local account?
Pušten 222, mada nije na telefonima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari