Triton ili Trinitron?
Nesto od drajvera je ostalo verovatno vezano za taj folder.Disk cleanup kao očisti Windows.old a folder i dalje ostane. Nedavno sam resetovao OS.
Imao sam tri trinitronca, HP-a.Trinitron,u pravu si.sa glave mi ostalo Triton.![]()
Koju oznaku nose? HD7 nista ne znaci...device manager desni klik na graficku i propertis.win prijavljuje intelHD i7, sve izgleda isto kao na win7 sto se tice drivera (dosli su uz sistem), ne moram da palim furmark, dovoljno je sto udjem u dotu 2 i opteretim gpu na 100% a dobijam 15fps i vidim da radi na 505mhz umesto 770mhz. Sad mi je jasno zasto mi duze drzi na bateriji sa desetkom![]()
Ako si imao Trinitron poslednjih 4 -5 godina njegove proizvodnje, bio je pravljen u EI Niš, poslednji proizvođaač tih ekrana.Trinitron,u pravu si.sa glave mi ostalo Triton.![]()
Zasto pominjes HD 5700?
Ubih se trazeci drajvere...ovi za tvoj procesor https://downloadcenter.intel.com/do...it-Windows-7-and-Windows-Embedded-Standard-7-
Hoce li da se instaliraju?
Ako nece onda ovako desni klik na setup.exe...propertis.
Izaberi win 7 ako nece tad Vista compatibility mode i apply
Pogledajte prilog 190388
Откуд ово? Јесте Еи имао фабрику катодних цеви али не знам да су их правили а нарочито не тринитрон. Сарађивали су са Филипсом, не Сонијем.Ako si imao Trinitron poslednjih 4 -5 godina njegove proizvodnje, bio je pravljen u EI Niš, poslednji proizvođaač tih ekrana.
Zato sto se nisu instalirali, izbrisi prvo te...pa instaliraj u win7 compatibility mode kao sto sam ti pokazao.Tacan naziv te graficke je GMA5700HD, ti driveri mogu da se instaliraju ali nakon instalacije i dalje stoji verzija 8.15.10 a ne 15.22.54 kao sto bi trebalo
Ja sam ih koristio tako što sam jedan, treći, konektovao preko Matrox PCI kartice..jer je davala nešto slabije performanse..a prva dva preko AGP DualHead Matrox GPUja moj nikad necu prezaliti.par puta sam isao na bubanj potok dok su obaveze dopustale,naravno bez srece,sad se i ne setim da precesljam kp i ostale.nostalgija je cudo.
Idemo popreko onda ides sve isto kao u predhodnom slucaju.izbaci mi momentalno da su updatovani, a kad ih obrisem potpuno ne da mi da sam instaliram (sivo polje za instal driver) isam ih automatski stavi na te praistorijske 8. nesto..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari