Evo sa 32-bit (mator ruter deli net na usb, kada su povezana oba PC)
Ne rade drajveri na 64-bit sistemima usb povezivanje krs rutera.
Pogledajte prilog 161717
Zanimljivo na 32-bit klip 1080p procesor skoro i da ne radi.
Pogledajte prilog 161720
Sve smo vec imali, ali Hudini start meni nismo, komplet nestao ili ne reaguje start dugme?Nestade mi start meni. Gde se dade ?
Evo i ja instalirah Win10 x64.Mogu reći da sam zadovoljan,bolje mi je legao nego win 8.1
a izguglaj ga brate,ne kriju ga.
Ne ne... Nemoj da ga googlas. Nego ga binguj![]()
Odlicno, najzad da se bar zna razlog..Vuk:
konacno sam skapirao otkud onoliki problemi,prolem je sto overklokovanje monitora bas ne plese sa win10 tp-om i amd drajverima.isti lanac je u win 8.1 funkcionisao mesecima savrseno,zato nije mi ni palo na pamet da posumnjam,sad sam reinstalirao drajvere bez klokovanja monitora,pa ce vidimo.
Koristis bing aktivno? Ja se privikavam polako![]()
Ja iskreno pokušavam, kao što sam izbacio i chrome iz upotrebe, ali mi bing jednostavno ne daje rezultate koje gugl daje.
Često znam šta tražim i gde treba da nađem, kako da guglam, i nađem brzo i lako.
Pokušao par puta sa bing, ali to što mi treba ne daje mi.
Hm bice i na Bingu reklamerazvijaju alate
za native reklame. Doduse Google je objasnio sta je reklamirati nesto na internetu
adblock je zakon za to djubree.
Vredi li stavljati ovaj "latest" w10 na temu drajvera/igara i softwera u smislu jel sve sljaka kao i na w7 ili sacekati full ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari