Oba računara su pingabilna
Oba su mi Worgroup
Ma to oni procesi koji salju informacije dosta opterecuju procesor, ima objasnjeno par strana unazad kako se mogu iskljuciti.
Sta mi radite? odoh da gasi dva jezgra..:dOcigledno po ovome se stice utisak da win 10 i dual core procesor nisu preporucljiva kombinacija![]()
Znaci bar minimum neki "budzet" quad za fluidan surf & gledanje youtub-a u 1080p.
Ocigledno po ovome se stice utisak da win 10 i dual core procesor nisu preporucljiva kombinacija![]()
Znaci bar minimum neki "budzet" quad za fluidan surf & gledanje youtub-a u 1080p.
Definitivno chrome pravi problem u win10, kod mene isti video kada pustim u IE, cpu ide na 30% dok je to u Chrome za isti video izmedju 80-90%
Dobar je IE, a Spartan ce biti zakoncim izadje brisem odmah chrome. Dosta sam koristio dva tri pretrazivaca, ovako i na WP i na PC imam sinhronizovano..
Vidi da li su ti imena racunara ista. Nece da radi ako su ista..Sve isto osim na All Networks gde mi je bilo uključeno Turn on password-protected sharing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari