Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

drugari kako mogu da skinem windows 10 watermark sa desnog donjeg ulga, isti me jako iritira. postoji li neki nacin osim skidanja sumnjivog softvera koji radi isto?

Brate,oko dva popodne odem do grada,bila je 392 stranica,vratim se oko 7 i vec 400-ta strana!!!:type:

upravo tu verziju, education edition. ima li nacina da uklonim iz windowsa?

Capture.PNG

Poslednja izmena:
Meni se pojavili jutros folderi $WiINDOWS.~BT i $Windows.~WS i bez obzira sto je racunar tokom citavog dana ostao ukljucen njihova velicina od jutros se nije promenila - prvi je i dalje 20,1 KB (da upravo KB) a drugi je 47,2 MB!?

Jel neko izvrsio update win 7 (daz loader) na win 10 i da mu je aktivan?

Narode ima 500 strana ove teme, moze li neko da pomogne i ukratko objasni treba li se 'leciti' ili nesto drugo raditi posle upgrade sa 'lecene ' verzije win 7 x 64 ultimate na win 10. Odradio bih upgrade direkt preko ikonice iz tray

I ako moze ikako bez komentara, citaj 500 strana. Ako neko moze da pomogne ako ne, ****ga

Jel neko izvrsio update win 7 (daz loader) na win 10 i da mu je aktivan?

Ja jutros za Upgrade sa Windows 7 Ultimate 64bit SP1 na Windows 10 10240 64bit mi je oduzeo oko 20GB , posle kada sam pobrisao windows.old i $Windows.~WS i $WiINDOWS.~BT ostalo mi je 18GB zauzeto , cista instalacija je valjda 16GB , znaci negde se zagubilo 2GB , a kako sam aktivirao sam napisao ovde: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?337728-Windows-10&p=4299536#post4299536

Jel postoji mogućnost da se defender-u zabrani da češlja komp bez dozvole? Ako ne,može li neka preporuka AV koji ne troši puno resurse W10

Win 7 upgrade na win 10 32bit aktivno...
odradjena cista instalacija win 10 64bit -> aktivno!

Znaci kad aktivirate win10 posle moze cista instalacija bilo 32 ili 64bit verzije!

Na jednom kompu imam Via HD audio, nemogu da podesavam front audio :( zvucnici rade ali nemogu da namestim da u isto vreme rade i slusalice, pokusat cu da andjem neke drivere nekako

Ja sam se namučio daok nisam našao foru: skinuo sa zvaničnog sajta drajvere za osmicu i podesio sve, a kada su se drajveri automatski osvežili, nisam mogao da pokrenem HDVdek, ali su setovanja bila sačuvana.

Narode ima 500 strana ove teme, moze li neko da pomogne i ukratko objasni treba li se 'leciti' ili nesto drugo raditi posle upgrade sa 'lecene ' verzije win 7 x 64 ultimate na win 10. Odradio bih upgrade direkt preko ikonice iz tray

I ako moze ikako bez komentara, citaj 500 strana. Ako neko moze da pomogne ako ne, ****ga

Nema sta da se leci ... Apgrejdujes i to ti je to. Kasnije ako budes zeleo mozes i da skines win10 i ides na clean instal i opet dobijas legalni win,samo i ukoliko ne menjas plocu...

Nema sta da se leci ... Apgrejdujes i to ti je to. Kasnije ako budes zeleo mozes i da skines win10 i ides na clean instal i opet dobijas legalni win,samo i ukoliko ne menjas plocu...

hvala puno...ne kontam kako mogu vezati sa plocom ali nije ni bitno.

Mogu. Uslov je da se apgrejdujes sa 7 ili 8.1 a posle mozes i da ga bootujes...

Sikinuo si samo tako i instalirao? nista upgrade, nista insider?
Ako je tako onda imas ogranicenu test verziju.

e ovako, skinuo sam pro verziju sa microsoft sajta i po instaliranju nije htio da mi prhvati moj stari win 8.1 pro key. tako da sam skinuo sa sajta mog faksa education key i pri unosu automatski mi je prebacio na windows 10 education verziju i sve radi savrseno samo imam taj glupavi watermark koji ne nestaje. da sumiram, koristio sam 8.1 pro koji sam isto koristio preko faksa i microsoft servisa (nekako su povezani), apgrejd sa 8.1 na 10 pro nije radio tako da sam isao 8.1 pro na 10 education.

Novi drajveri za AMD graficke windows 10
Driver Packaging Version 15.20.1062.1002-150715a-187327C
Catalyst Version 15.7.1
Provider Advanced Micro Devices, Inc.
2D Driver Version 8.01.01.1500
2D Driver File Path /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class/{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}/0000
Direct3D Version 9.14.10.01128
OpenGL Version 6.14.10.13399
Mantle Driver Version 9.1.10.0077
Mantle API Version 98308
AMD Catalyst Control Center Version 2015.0727.1507.25359
AMD Audio Driver Version 10.0.0.01

Bas se brzo puni ova tema, navala, javljanje sa svih strana...
Aktuelno.

Nego da opet pitam, kakao da onaj prozor beli za W10, dole desno kod sata, trajno izbacim da mi se sa svakim paljenjem kompa ne pojavljuje?
Moze to ili ne moze?

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    11.6 KB · Pregleda: 165
Jel si pokusao preko startup-a da ga disable?

Bas se brzo puni ova tema, navala, javljanje sa svih strana...
Aktuelno.

Nego da opet pitam, kakao da onaj prozor beli za W10, dole desno kod sata, trajno izbacim da mi se sa svakim paljenjem kompa ne pojavljuje?
Moze to ili ne moze?

Taj prozor ti oznacava da cekas upgrade insajder verzije na normalnu win10 verziju.

Ja sam se namučio daok nisam našao foru: skinuo sa zvaničnog sajta drajvere za osmicu i podesio sve, a kada su se drajveri automatski osvežili, nisam mogao da pokrenem HDVdek, ali su setovanja bila sačuvana.

Koji HD audio, ovde je u pitanju VT1705, na sajtu VIA-e ima za 8.1-cu 64bit (v10_1200a.zip), njih sam skinuo pa sutra probam...
Probao sam jutros i drivere za 7-cu ali su rusili sistem momentalno

Poslednja izmena:
Meni je iskljucen defender al opet imam problema je pri dizanju sistema 360TS nekad i ne startuje tako mi stoji u security a pod obavezno je da na pocetku prijavljuje da nema AV. I ko sto je neko pomenuo ovde,ponekad mi se sistem podigne za tili cas a ponekad bas potraje?

Nazad
Vrh Dno