drugari kako mogu da skinem windows 10 watermark sa desnog donjeg ulga, isti me jako iritira. postoji li neki nacin osim skidanja sumnjivog softvera koji radi isto?
Probaj
Kod:Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML
Cannot find path 'C:\WINDOWS\WinStore\AppxManifest.XML'
Jel neko izvrsio update win 7 (daz loader) na win 10 i da mu je aktivan?
Sikinuo si samo tako i instalirao? nista upgrade, nista insider?upravo tu verziju, education edition. ima li nacina da uklonim iz windowsa?
Pogledajte prilog 176075
Win 7 upgrade na win 10 32bit aktivno...
odradjena cista instalacija win 10 64bit -> aktivno!
Znaci kad aktivirate win10 posle moze cista instalacija bilo 32 ili 64bit verzije!
Na jednom kompu imam Via HD audio, nemogu da podesavam front audiozvucnici rade ali nemogu da namestim da u isto vreme rade i slusalice, pokusat cu da andjem neke drivere nekako
Narode ima 500 strana ove teme, moze li neko da pomogne i ukratko objasni treba li se 'leciti' ili nesto drugo raditi posle upgrade sa 'lecene ' verzije win 7 x 64 ultimate na win 10. Odradio bih upgrade direkt preko ikonice iz tray
I ako moze ikako bez komentara, citaj 500 strana. Ako neko moze da pomogne ako ne, ****ga
Jel postoji mogućnost da se defender-u zabrani da češlja komp bez dozvole? Ako ne,može li neka preporuka AV koji ne troši puno resurse W10
Nema sta da se leci ... Apgrejdujes i to ti je to. Kasnije ako budes zeleo mozes i da skines win10 i ides na clean instal i opet dobijas legalni win,samo i ukoliko ne menjas plocu...
Sikinuo si samo tako i instalirao? nista upgrade, nista insider?
Ako je tako onda imas ogranicenu test verziju.
Bas se brzo puni ova tema, navala, javljanje sa svih strana...
Aktuelno.
Nego da opet pitam, kakao da onaj prozor beli za W10, dole desno kod sata, trajno izbacim da mi se sa svakim paljenjem kompa ne pojavljuje?
Moze to ili ne moze?
Ja sam se namučio daok nisam našao foru: skinuo sa zvaničnog sajta drajvere za osmicu i podesio sve, a kada su se drajveri automatski osvežili, nisam mogao da pokrenem HDVdek, ali su setovanja bila sačuvana.
10240 nema watermark.drugari kako mogu da skinem windows 10 watermark sa desnog donjeg ulga, isti me jako iritira. postoji li neki nacin osim skidanja sumnjivog softvera koji radi isto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari