Pa radimo...radite i vi samo vam jos nisu javili...:dPa nisi primetio ima ih... Vuk, Fazlinovic, itd...
Verovatno ufurali da sad rade za Micorosft :d
Pa radimo...radite i vi samo vam jos nisu javili...:dPa nisi primetio ima ih... Vuk, Fazlinovic, itd...
Skini Windows 10 10166 pro unesi instalacioni kljuc prilikom instalacije 8N67H-M3CY9-QT7C4-2TR7M-TXYCV , nakon toga se prijavi kao insider , i odradi upgrade na windows 10 10240 pro preko windows update-a!
E sad ovo je jblz. pogledaj poruku http://forum.benchmark.rs/showthread.php?337728-Windows-10&p=4295328&viewfull=1#post4295328
Koga sad poslusati ?
gorgilije hoce insider licencu :d
Nece, napravicu iso od moje instalacije i probacu je u VM.Ne bi me cudilo da i Vuk40 kada bude nekada kupovao nov hard disk izgubi insider licencu.
Nisi razumeo, setup ce da krene svaka verzija, cudnomi je tvoje pisanje o insajder registraciji a ne moze registracija za PC danas sam se prijavio ali daje samo za mob telefon,Ja malopre pokrenuo setup.exe iz iso fajla 10166 i odmah prihvatio kljuc za setup 8N67H-M3CY9-QT7C4-2TR7M-TXYCV , aj videcu u wmvare da testiram pa javljam!
NIsam siguran da ovo razumem ne vidim nacin da dodjem do te skripte. Mora neka registracija.
Jel' neko koristi win10 na prvoj ili drugoj generaciji core procesora (Arrandale/Sandy Bridge) ? Navodno neće biti podrške za integrisanu grafičku?
http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-034343.htm?wapkw=cs-034343
Evo link da se ne cimas oko registracije http://www.mirrorcreator.com/files/F13A2RIZ/
Dajte link za 240 ali 32-bit.
Nasao..skidam.
Pa nisi primetio ima ih... Vuk, Fazlinovic, itd...
Ha ha, mnogo smo danas duhoviti?
Tebi bi ocigledno pasovalo jedno mesec dana hladjenja od ovog foruma posto je vise nego ocigledno da si debelo zastranio. Licna preporuka od mene za tebe: nadji neko zensko celjade pa je uhvati da je malo bamusas mozda ces posle toga biti manje duhovit.
KB3074678 što je stigao pre jedno sat vremena, problemi sa network-om, čim se ode na Network i aktivira, odmah se zatvori.
KB3074678 što je stigao pre jedno sat vremena, problemi sa network-om, čim se ode na Network i aktivira, odmah se zatvori.
Ta faza traje mnogo duže nego što izgleda, počeli su pre nego što je izašao TP za publiku, još dok je trebalo da budu Windows 9. U kombinaciji sa velikim delom koda od 8mice i pre nje, to je sve samo razvoj a ne pisanje celog OS-a. 8mica u Alpha stadiju je bila dizaster, Još na početku, čak i u dual bootu sa 7micom na odvojenom disku mi je nekoliko puta izbrisala sve na kompjuteru. Tek je u kasnom delu, malo pre RTM-a bila stabilna.To je najveci problem kod otklanjanja bagova i beta fazi koja generalno traje i duze od izrade software-a... kad nesto popravis desi se da napravis veci problem... iskreno svaka cast Microsoft-u da jedan tako glomazan sistem kao windows moze da gura u toliko kratkoj "beta" fazi..., cudno bi bilo da nemaju ovakvih problema
Ta faza traje mnogo duže nego što izgleda, počeli su pre nego što je izašao TP za publiku, još dok je trebalo da budu Windows 9. U kombinaciji sa velikim delom koda od 8mice i pre nje, to je sve samo razvoj a ne pisanje celog OS-a. 8mica u Alpha stadiju je bila dizaster, Još na početku, čak i u dual bootu sa 7micom na odvojenom disku mi je nekoliko puta izbrisala sve na kompjuteru. Tek je u kasnom delu, malo pre RTM-a bila stabilna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari