Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Ne bi me cudilo da i Vuk40 kada bude nekada kupovao nov hard disk izgubi insider licencu.

Ja malopre pokrenuo setup.exe iz iso fajla 10166 i odmah prihvatio kljuc za setup 8N67H-M3CY9-QT7C4-2TR7M-TXYCV , aj videcu u wmvare da testiram pa javljam!
Nisi razumeo, setup ce da krene svaka verzija, cudnomi je tvoje pisanje o insajder registraciji a ne moze registracija za PC danas sam se prijavio ali daje samo za mob telefon,
zato sam dao link na Vukov odgovor. Sad jedino ako M$ nije briga zasta sam se prijavio i ako mi negde trazi email na koji sam se prijavio ja mu ukucam taj koji je za mobilni.

Win+X
Command Prompt(Admin)

Lets assume your file is myupdate.cab and is located in C:\update\

dism /online /add-package /packagepath:C:\update\myupdate.cab

Dakle napravi nov folder u C: zvan update i odradi ovu komandu!

windows10.0-kb3074679-x64_b2c2faa803e9a47aec38696bb3798f19d22de195.cab promeni u myupdate.cab

Obavezno pokreni kao admin command prompt!

Instalirao sam Windows 10 10166 u VWmare i nije aktiviran iako sam prijavio insider acc , dakle do 29 jula su blokirani kljucevi za aktivaciju , videcemo dalje sta ce biti!

Izašla nova zakrpa. :D Rade i nedeljom! :D

Prilozi

• wupdate.jpg
    wupdate.jpg
    19.9 KB · Pregleda: 147
Ako se ispostavi da posle 29 jula insideri ne mogu cistu instalaciju a da ostanu aktivirani to je veliki samar za njih.

Dajte link za 240 ali 32-bit.
Nasao..skidam.

Poslednja izmena:
Skinuo sam hvala videcemo da li ce autimatski vuci drivere sada.

Moras desni klik na Auto-Update-Enable_Disable-Win10.cmd pa Run as administator ili nece da radi , posle bi trebalo ovako da ti bude:

Capture.PNG

Posle samo restartuj i ne bi trebao da gazi AMD drivere i slicno!

Pa nisi primetio ima ih... Vuk, Fazlinovic, itd... :)
Verovatno ufurali da sad rade za Micorosft :d

Ha ha, mnogo smo danas duhoviti?

Tebi bi ocigledno pasovalo jedno mesec dana hladjenja od ovog foruma posto je vise nego ocigledno da si debelo zastranio. Licna preporuka od mene za tebe: nadji neko zensko celjade pa je uhvati da je malo bamusas mozda ces posle toga biti manje duhovit.

KB3074678 što je stigao pre jedno sat vremena, problemi sa network-om, čim se ode na Network i aktivira, odmah se zatvori.

Ha ha, mnogo smo danas duhoviti?

Tebi bi ocigledno pasovalo jedno mesec dana hladjenja od ovog foruma posto je vise nego ocigledno da si debelo zastranio. Licna preporuka od mene za tebe: nadji neko zensko celjade pa je uhvati da je malo bamusas mozda ces posle toga biti manje duhovit.

a-a

veca ekstaza se dostize trolovanjem na forumu :d

KB3074678 što je stigao pre jedno sat vremena, problemi sa network-om, čim se ode na Network i aktivira, odmah se zatvori.

To je najveci problem kod otklanjanja bagova i beta fazi koja generalno traje i duze od izrade software-a... kad nesto popravis desi se da napravis veci problem... iskreno svaka cast Microsoft-u da jedan tako glomazan sistem kao windows moze da gura u toliko kratkoj "beta" fazi..., cudno bi bilo da nemaju ovakvih problema

To je najveci problem kod otklanjanja bagova i beta fazi koja generalno traje i duze od izrade software-a... kad nesto popravis desi se da napravis veci problem... iskreno svaka cast Microsoft-u da jedan tako glomazan sistem kao windows moze da gura u toliko kratkoj "beta" fazi..., cudno bi bilo da nemaju ovakvih problema
Ta faza traje mnogo duže nego što izgleda, počeli su pre nego što je izašao TP za publiku, još dok je trebalo da budu Windows 9. U kombinaciji sa velikim delom koda od 8mice i pre nje, to je sve samo razvoj a ne pisanje celog OS-a. 8mica u Alpha stadiju je bila dizaster, Još na početku, čak i u dual bootu sa 7micom na odvojenom disku mi je nekoliko puta izbrisala sve na kompjuteru. Tek je u kasnom delu, malo pre RTM-a bila stabilna.

Ta faza traje mnogo duže nego što izgleda, počeli su pre nego što je izašao TP za publiku, još dok je trebalo da budu Windows 9. U kombinaciji sa velikim delom koda od 8mice i pre nje, to je sve samo razvoj a ne pisanje celog OS-a. 8mica u Alpha stadiju je bila dizaster, Još na početku, čak i u dual bootu sa 7micom na odvojenom disku mi je nekoliko puta izbrisala sve na kompjuteru. Tek je u kasnom delu, malo pre RTM-a bila stabilna.

ali je problem sto nije ceo sistem usao u tu fazu celoukupno, kernel da i vecina stvari da

ali edge, taj nov control user panel,itd to je sve skarabudjeno prakticno u zadnjih par meseci...
generalno koncept nov nakon izlaska windows-a 10 da ce se samo raditi na istom vec ima vise smisla, jer verujem da ce testiranja biti duza, jer neki delovi windows-a 10 su bas zbrzani i taj deo se verovatno patchuje svaki dan...
generalno mozes ti imat i 200 000 programera koji rade na tome, ali vreme za testiranje se nemoze ubrzat, a videt cemo koliko ce insideri pomoci tom konceptu

svakao ne bi voleo da se desi kao PC industrija igara da postanu toliko nemarni i izbacuju poluproizvode koje posle patchuju dok imaju volje

Nazad
Vrh Dno