Ma cula ga Cortana kad je psovao i sad se sveti.@ficicaaa
Oseca W10 tvoju mrznju prema sistemu tako i odbija da te slusa..
Ma cula ga Cortana kad je psovao i sad se sveti.@ficicaaa
Oseca W10 tvoju mrznju prema sistemu tako i odbija da te slusa..
Kako na kraju dobiti Windows 10 ? Odradio sam sve update, odradio sam sve korake pa i one sa .bat fajlovima da dobijem get windows 10 i ništa.
Odlično. Na poslednji Win 8.1 koji sam kreirao sa Windows Media Builder je bilo malo zavučeno.Naravno da ces moci cak je i lakse nego kod 8ice gde je bilo malo skriveno.
Ako ti je Win 8 onda prvo moraš upgrade na Win 8.1 pa onda na Win 10.Da li ću u nekom trenutku moći da odradim besplatan upgrade na Win 10 ako imam laptop koji je došao sa Win 8?
Nismo, nema potrebe ...ali ti bi svakako trebao da obidjes obojicuAlal vera, jeste skoro bili kod ocnog? Ili kod psihijatra, ne znam da li ne vidite dobro ili vidite ali ne uocavate razliku?
Ovo http://tipxntrix.blogspot.com/2013/09/tiny-windows-borders-for-windows-881.html radi i na 10ki pa ovo
![]()
bude ovako
![]()
Nisi nazalost. Ne mogu da verujem da niko ne vidi razliku, nije drasticna ali je daleko od neprimetne!Ima razlike ikonica This PC ima tanju donju liniju a kracu srednju... jesam li pobedio?:d
E pa nije tako, ti si nama tako postavio kao da resavamo "pronadji razlike"Nema razlike u stranicama samo u title baru. A radio sam Photos metro aplikacijom sto je jos gore od noge. Dobro je nisu bas svi slepi (ili ludi)!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari