Ja nisam samo insider, ja sam upgrade moje "orginal" win 8.1 i win 7 na meni je hocu li dalje da nastavim ili RTM.Nece moci to je th1 rtm a ovo je fbl_imperassive za insidere dzabe se nadas![]()
E pa posle 9 meseci blejanja po ovoj temi mi se razumemo...:dI ja pokušavam da razumem![]()
Malo ja sta od ovoga igram, ali zato imam dva sina da pomognu.Kad stizes sve ovo da odigras majke ti?![]()
Naravno da nije nužno da imaš 7micu ili 8micu, moći ćeš da kupiš 10ku isto kao i sve ostale windows do sada i da instaliraš gde god može da radi. Jedina razlika je da je besplatan upgrade sa ta 2 windows-a a za kompjutere bez njih moraće da se plati.^ Hvala. Da li nužno za Win10 da imam neki prethodni Win instaliran (makar narodnu verziju), ili će postojati zvanični Win10 od nule? Ili pak - nezvanični?![]()
Nemoj tako "čika" Boro nije ovo USA nego Srbija gde se kompjuteri kupuju na "akcijama" na rate a sigurno 90% imalaca kompjutera imaju PC koji vredi manje od novog Windowsa 10----
Verovatnije je da ces kada-tad morati da odresis kesu. Imati 600 € za masinu, a ne zeleti dati 80 € za temelje kuce... ?
Nemoj tako "čika" Boro nije ovo USA nego Srbija gde se kompjuteri kupuju na "akcijama" na rate a sigurno 90% imalaca kompjutera imaju PC koji vredi manje od novog Windowsa 10
Da su 1999 godine umesto bombi bacali legalne "kljuceve" za Windowse svi bi do sada bili "legalizovani"
Taj ključ je OEM i isti ključ ima jako puno računara - moraćeš imati SLIC u biosu da bi to radilo, daz loader to radi za sedmicu preko grub-a. Ključ nije dosta.ja sve kontam da instaliram win7 sp1 sa daz loaderom, pa da pregazim sa leakovanim rtm buildom, koji najkasnije sutra izlazi... a pre toga, videću u aidi64 product key koji mi je ubacio, ako bude desetka tražila pri instalaciji...šta mislite jel ovo logično? nesam pametan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari