Prvo drajvere za plocu, graficku, zvucnu, usb, lan i periferije koje imas. Pa onda .NET Frameworks 4. Pa onda recimo firewall i antivirus. Pa onda sta god od programa zelis da instaliras. I malo tweak-uj i ocisti sistem registry na kraju i druga sitnija podesavanja. Od kodeka mozes skinuti K-Lite codec pack 9.x.x.![]()
Neznam sta je .Net frameworks, a sto se tice nekog uninstall koristim your uninstaller koji mi se cini da dobar.Ti windowsovi drajveri su za mačku o rep. Samo su minimalni koliko da se instalira. Nabolje je da pre promene sistema vrlo pažljivo izabereš i skineš najnovije drajvere za sve što imaš, otvoriš ih u jedan folder da ne budu zipovani. Prvo počneš od drajvera za ploču pa video zvuk itd. Spoljašnje uređaje ostavi isključene dok sve ostalo ne instaliraš da se ne mešaju. E sad u zavisnosti koji su drajveri u pitanju, neki najnovii traže da se imaju određeni .Net frameworks a neki i SP1, moraš to da saznaš prvo. Posle toga pomoćne programe za čitanje .PDF i .NFO fajlova jer većina uputstava je u tim formatima. Sledeće bi bili neki test programi da vidiš kako sve to radi pa tek onda drajveri za štampač itd. Kada sve radi dobro onda napraviš system return point ,lepo obeležen da znaš da možeš da sve vratiš nazad u slučaju da se nešto negde zezne. Tu bi negde mogao da instaliraš i neki program za deinstalaciju programa , kao recimo Revo pa tek onda ostali software.
Samo da pitam da li je redosled sledeci:
1 win7 offline
2 NET Framework 4.5 offline
3 SP1 offline
4 pa tek driveri offline
da li tako treba?
stvarno si ga sam sebi zakomplikovao
ako ti je win7 sam nasao drajvere za plocu, zvuk i sve ostalo (to mozes proveriti u device manageru) ne moras da ih instaliras, ali mozes ako hoces da uvek imas svezu verziju
za graficku treba da odes na amdov sajt http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx (pa izaberes Desktop Graphics > Radeon HD series > 4xxx > Windows 7 (pa 32 ili 64bit) i onda ce da te baci na stranu gde skines Catalyst Software Suite i to je sve sto ti treba za graficku
onda lepo odradis windows update i uzivas
W sa SP3 ???? Windows 7 ima samo SP1.. Sve može da se instalira sa ukljućenim internetom samo nemoj da se loguješ sa hotmail ili msn accountom. .Net framework može offline samo ako imaš punu instalaciju. Za SP1 nema veze a draveri isto tako. Ne treba nikakvo veliko znanje da se sve to instalira. Sve lepo piše, samo ideš jedno po jedno. SP1 sadrži .Net 4 tako bi bilo bolje da zameniš stavke 2 i 3.
^samo ti to skini. pa ces da kukas kako vise nema mejlova, fejsbucenja kraj ovaca i tako toga.
Ja uopšte ne marim koji je W u pitanju, a kamoli SP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari