Šta je novo?

Win Fast TV 2000 XP Expert na Windows 7

Kako promeniti rucno frekfenciju kanala (znam na desni klik ali nece da upise tu frekfenciju koju mu zadam) i kako dodati novi kanal a da nemoram da prqavim novu listu samo zbog tog kanala?

Molio bih za pomoc,
imam odredjenu dilemu, naime radi se o procesu prebacivanja sa VHS-a na HDD preko Leadtek WinFast TV2000 XP Global. Moj problem je u tome da li treba koristiti software winfast PVR2 i koristiti MPEG2 ili koristiti MJPG pa onda uraditi dvoprolazno enkodiranje u MPEG2, jer mislim da u prvom slucaju nemoze doci do dvoprolazno enkodiranje. Molio bih nekog koje vec ove stvari radio da mi pomogne oko ove dileme i ako moze neke parametre da mi da? Hvala.

Ljudi jel moze negde da se skine WInfast PVR2 32bit? Ocoraveh po netu, ne uspevam da nadjem....

jedno 50x juce, zato sam i postovao ovde, nisam probao opet... cuti kad radi, hvala puno.

Da li uopste postoji resenje za nas koji nemamo na ploci CD-in vec samo S/PDIF out? Ova karta ne podrzava audio over PCI? Probao sam sve zivo i nezivo sa podesavanjima vezanim za audio ali nisam uspeo apsolutno nista pa pretpostavljam da je kartica NEUPOTREBLJIVA!

Moram da probudim temu.
PVR2 mi ne radi. Svaki put kada pokrenem samo se zapuca i iskljuci. Ono sto me nervira je da radio radi perfektno (osim sto je zvuk malo tisi, ali mi to ne smeta). Probao sam razne compatibility modove i run as admin, ali bez uspeha. Takodje sam probao i reinstalaciju.
Win 7 Pro x64

Najnovija verzija je vrlo bagovita. Skini 2.0.3.32. Odlično radi i nema problem sa EVR renderom i 16:9 slikom.

Palo mi je na pamet da probam stariju verziju, ali nisam nasao na leadtek sajtu. Potrazicu sada na google neki zaostatak

Moram da probudim temu.
PVR2 mi ne radi. Svaki put kada pokrenem samo se zapuca i iskljuci. Ono sto me nervira je da radio radi perfektno (osim sto je zvuk malo tisi, ali mi to ne smeta). Probao sam razne compatibility modove i run as admin, ali bez uspeha. Takodje sam probao i reinstalaciju.
Win 7 Pro x64

Brate ni kod mene taj raspali softver ne radi a sve sam pokusao, na sk forumu su mi preporucili Daum Pot Player i sve radi savrseno.
Da se ne bi nervirao i patio sa tim djubretom od programa probaj Pot Player, lako ces se snaci za vecinu podesavanja a ako ne pitaj.

Hvala, zak nasao sam tu verziju na ftp, ali i ona puca, a ne samo to nego sada nemam ni zvuk na fm 😀 Uzas.

Probacu i pot player mada nisam preterano optimistican. Naterao sam tv da radi u km playeru, ali nema zvuka. Ne mogu da pronadjem opciju da se kao audio device koristi sama kartica. Ne odgovara mi line in opcija, kao ni cd in.

BTW, probao sam pvr2 na virtuelnim masinama i radi kako treba (naravno, os ne vidi karticu u VM). Probano na xp i na istom ovom win 7 pro x64. Izgleda da imam neki program instaliran koji smeta. Vidim da ljudima crashuje program i zbog najglupljih sitnica tipa iskljucivanje web cam.

Brate ni kod mene taj raspali softver ne radi a sve sam pokusao, na sk forumu su mi preporucili Daum Pot Player i sve radi savrseno.
Da se ne bi nervirao i patio sa tim djubretom od programa probaj Pot Player, lako ces se snaci za vecinu podesavanja a ako ne pitaj.

Htedoh da probam ali ne mogu da skontam kako se traže kanali?

Open/AnalogTV/TV (WDM/BDA)/ list channel.
Meni je zvuk misteriozno proradio, takodje ni preko Pot-a nisam imao, a sve sam odradio u c.panelu, valjda je restart bio potreban 😀

Poslednja izmena:
U km player jednostavno nece da radi zvuk. Svasta sam probao. Pot player radi i bez podesavanja. Samo me nervira sto se standard vraca na ntsc i svaki cas moram da vracam. Takodje mi se cini da je aspect ratio mrvicu drugaciji od km playera, mada to mozda zavisi i od kanala do kanala. Moram jos dosta da cackam da provalim neke sitnice, ali u principu sve je ok. Recimo, kanali su drugacije rasporedjeni. Nikako da pova'tam kako da nadjem kanale (znam kako da nadjem, ali je drugacije u oba playera pa ne mogu da uporedim).
U principu bih voleo da je malo bolje uradjen za tv jer je kontrola prilicno losa, ali znam da mu to nije glavna namena.

hvala hsv i zak.

Super je PotPlayer. Mnooogo vise podešavanja i mnogo bolja slika nego sa PVR2. Jedino sto me odvraća od njegovog korišćenja je što ne mogu da koristim daljinski upravljač. Imam i ATi Remote Wonder ali nema plugin za POT ni za KMPlayer.
Što se tiče zvuka, kod mene je potrebno samo uključiti Auxiliary playback u podešavanjima za audio karticu.

Poslednja izmena:
Onda namesti hotkeys i programiraj daljinac da salje tastere sa tastature. Nije to veliki problem.

Moze da se namesti daljinski i za pot player, tako su mi rekli na sk forumu.
E ali vidis, i meni je pot stalno menjao pa sam morao svaki put da namestim pal d ali je onda odjednom iskulirao i ostavio na pal d 😀
Smara sto jos uvek nisam izvalio kako da lepo poredjam kanale ali ne cimam se previse.. ionako sam tv kartu kupio samo za utakmice i dokumentarce, tako da se uvek prethodno spremim za gledanje 😉
A ni daljinski nisam podesio iako moze, ko ce se jos oko toga cimati 😛 tu su wireless mis i tastatura..

permanent pal se namesta ovako: tv, settings, country: 381

Moze da se namesti daljinski i za pot player, tako su mi rekli na sk forumu.
E ali vidis, i meni je pot stalno menjao pa sam morao svaki put da namestim pal d ali je onda odjednom iskulirao i ostavio na pal d 😀
Smara sto jos uvek nisam izvalio kako da lepo poredjam kanale ali ne cimam se previse.. ionako sam tv kartu kupio samo za utakmice i dokumentarce, tako da se uvek prethodno spremim za gledanje 😉
A ni daljinski nisam podesio iako moze, ko ce se jos oko toga cimati 😛 tu su wireless mis i tastatura..

Pronadješ kanale, imenuješ ih a onda ideš up/down i poređaš kako voliš.
Koji daljinski može da se namesti, ATI ili WinFast-ov? ATI ima 6 dugmeta kojima može da se zada da rade bilo šta ali su razbacani po daljinskom i nije baš elegantno rešenje. Najbolje bi bilo kada bi neko odradio plugin.

Poslednja izmena:
Pa meni su rekli da moze da se namesti daljinski, valjda su mislili na ovaj sto dolazi uz Leadtek kartu..

pozdrav, imam problem sa Winfast PVR 2000 XP i Windows 7, da mi slika nije sinhronizovana sa tonom....ton ide malo brze od slike, mozda 1 sec i onda je jako glupo da se gleda tako
da li je neko imao ovakvih iskustava i zna li neko u cemu bi mogao biti problem?

Imao je i moj ortak sa mojom kartom, a imam i ja. u pvr mu se desavalo da posle 1h ton ne bude sinhronizaovan. resenje je bilo restart kompa. meni se u pot player to desava mnogo brze i cesce i bez nekog pravila. na srecu stop-play resi problem (ili bar posle nekoliko puta bude bolje).

Jeste stara tema, ali opet moram da trazim pomoc: nema sanse da instaliram drajvere za tv karticu tv2000XP...sve sam dravere probao i za win 7 i za wistu i za verzije 32 i 64...jednostavno, nece, pa nece...Imam Windows 7 Ultimate na racunaru. Kartica je normalno radila na Win XP SP3 i na nekoj sedmici, ali ne mogu da se setim na kojoj, posto sam formatizovao racunar...Da li neko zna za neke drajvere i odakle mogu da ih skinem

Prilozi

• 2014-02-23_10-50-05.jpg
    2014-02-23_10-50-05.jpg
    64.3 KB · Pregleda: 111
Sve drajvere sam bukvalno probao, video sam na forumima da se to desava, skinuo sam i ovaj i sve sto postoji i za win 7 i za vistu, ali jednostavno, stalno mi stoje ova dva znaka pitanja...

Ja sam na nekoliko ploca amd i intel stavljao tjuner i svuda je radilo ... no coment , lepo skini drijver buster pa ces videti koji drajver treba da se apdjetuje ,posle apdejta proveri kako kartica naleze na plocu , pa nove drajvere za tv kartu ubaci .......................mora da radi.

Vidi, programi kaodriver buster i driver agent, uopste ne vide karticu, iako ona postoji. Da li si korisitio win2000 xp karticu na win7 64bit?

Ma da, leadtek winwast 2000 xp koristio sam na windows xp sp 3, i na windows 7 ultimate 32 i 64 bita , a sada trenutno na windows profesional 64 bita i slika je na monitoru , do........ da je ne ureknem....
A drajver bastrer da ti skine drajvere koji su novi , verovatno neki drajver zeza.

Poslednja izmena:
Na windows 7 ultimate 32, instalacija prosla bez problema

Nazad
Vrh Dno