Ljudi jel moze negde da se skine WInfast PVR2 32bit? Ocoraveh po netu, ne uspevam da nadjem....
Moram da probudim temu.
PVR2 mi ne radi. Svaki put kada pokrenem samo se zapuca i iskljuci. Ono sto me nervira je da radio radi perfektno (osim sto je zvuk malo tisi, ali mi to ne smeta). Probao sam razne compatibility modove i run as admin, ali bez uspeha. Takodje sam probao i reinstalaciju.
Win 7 Pro x64
Brate ni kod mene taj raspali softver ne radi a sve sam pokusao, na sk forumu su mi preporucili Daum Pot Player i sve radi savrseno.
Da se ne bi nervirao i patio sa tim djubretom od programa probaj Pot Player, lako ces se snaci za vecinu podesavanja a ako ne pitaj.
Moze da se namesti daljinski i za pot player, tako su mi rekli na sk forumu.
E ali vidis, i meni je pot stalno menjao pa sam morao svaki put da namestim pal d ali je onda odjednom iskulirao i ostavio na pal d 😀
Smara sto jos uvek nisam izvalio kako da lepo poredjam kanale ali ne cimam se previse.. ionako sam tv kartu kupio samo za utakmice i dokumentarce, tako da se uvek prethodno spremim za gledanje 😉
A ni daljinski nisam podesio iako moze, ko ce se jos oko toga cimati 😛 tu su wireless mis i tastatura..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari