Za onoga ko koristi legalni XP... ili legalnu Vistu... Zašto kupovati Win 7?
(nadam se da je ovo dozvoljeno pitanje, mada mi se čini da nije)
Za onoga ko koristi legalni XP... ili legalnu Vistu... Zašto kupovati Win 7?
(nadam se da je ovo dozvoljeno pitanje, mada mi se čini da nije)
Ok, znači još jedno nepoželjno pitanje... Nebitno, obrišite i moje pitanje i ove komentare, ako nije problem.Aman Zoni, to je bukvalno kao da si pitao - zašto neko kupuje Hondu Civic, kad mu Zastava 10 ide od tačke a do tačke b.
Čak i da je to tačno, onda neka to bude teorijsko pitanje. Zar je problem odgovoriti? Ili je lakše odmah napasti zbog postavljenog pitanja? A možda i tih 5% ljudi ima pravo na odgovor?Ja ne znam u kom ti svetu živiš? Kakav legalni OS? Koliko ljudi na forumu ima legalni OS?
Možda 5%, ma ni toliko.
Da je be$platan, ne bi bili M$zar M$ ne nudi besplatan prelazak sa Viste na W7?
Ja ne znam u kom ti svetu živiš? Kakav legalni OS? Koliko ljudi na forumu ima legalni OS?
Možda 5%, ma ni toliko.
Hehe, ok... Pitanje je bilo "zašto" (kao i u naslovu topica!), a ne "ko", ali nije problem. Ipak je i ovo neki odgovor...Па пази овако, ко ће све купити W7:
Па пази овако, ко ће све купити W7:
1. Људи који ће баш у то време куповати нов рачунар. Неки ће добити W7 уз конфигурацију, а неки ће због мале разлике у цени и овако купити баш њега.
2. Људи који користе WinXP, већ му је време за замену.
3. Људи који троше пуно пара на рачунаре и морају увек да имају најновији ОС
4. Људи са добрим примањима, којима надоградња оперативног система не представља никакав удар на буџет.
E, ovo je već koristan odgovor! HvalaAko govorimo o poslovnoj primeni, stvari kod mene u firmi stoje ovako - imamo licence na XP Pro (ne x64) i to je ok za ofis, ali za svake ozbiljne stvari vezane za 3D grafiku 2Gb po aplikaciji je malo... Na Vistu nismo preshli jer je bilo nejasno kako ce raditi, ali eto sada posle testiranja Win7 x64, definitivno celu render farmu (15 kompova) prebacujemo na Win7 x64.
Windows 7 Starter
* Limited to 3 simultaneous applications
Windows 7 Home Basic (Vista equivalent: $200)
* Missing Aero UI tweaks
Windows 7 Home Premium (Vista equivalent: $260)
* Adds "premium" games
* Can create home network groups
Windows 7 Professional (Vista equivalent: $300)
* Adds enhanced networking capabilities (Remote Desktop host, domain support, offline folders, etc.)
Windows 7 Enterprise
* Available only in volume licenses
Windows 7 Ultimate (Vista equivalent: $320)
* Limited OEM and retail availability
* Includes all features of Enterprise
Za sada , nema jos cena za upgrade. Ako si u Ovs-u i imas upgrade, nista vas ne kosta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari