kod nas su nagradne igre uglavnom nameštene u 98% slučajeva. pogledajte samo ovu zadnju od sasunga sa 5 galaxy s2 telefona, ako je neko i znao za nju uopšte. odeš na sajt odgovoriš na pitanja o telefonu, o specifikacijama, dok ti teče vreme. e sad ja sam prilično brz sa mišem i uspevalo mi je da popunim sve za nekih 12 sekundi, međutim problem nastaje kad klikneš na pošalji odgovore, treba mu bar 10 sekundi da se poveže sa serverom i prihvati to. probao sam sa par računara i iz svih mogućih browsera. jednom sam uspeo da mi finalni rezultat bude 14,3s. Međutim šta se desilo, kad su trebali da objave rezultate taj dan su napisali da se malo strpimo jer je bilo dosta njih koji su koristili neke skripte, da se stranica učita sa već odgovorenim pitanjima i da onda samo pošalju to. na kraju je ispalo da su prvih pet imali vremena ispod 8 sekundi, što je totalno nemoguće, iako su ovi iz samsunga izbacili sve one koji su varali. znači u najboljem slučaju da slanje podataka traje 2 sekunde, neko je morao za manje od 6 sekundi da ispuni odgovore na 10-ak pitanja, koja se svaki put rotiraju. ja sam to njakao svaki dan po 10-20 puta, duže od 3 nedelje i samo jednom sam uhvatio te 2 sekunde. svaki drugi put je bilo preko 10ak ili oko 10ak.
u prevodu prevara.