Šta je novo?

Wildfire S preko Coca-Cola nagradne igre

Bishop

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2007
Poena
350
Ljudi, našao sam čepove za Wildfire, pa me zanima da li neko zna u kom MCDonaldsu ga sigurno ima i da li ih ima još uvek?
Malo bi mi delovalo neozbiljno od strane Coca Cole da ih više nema, ali reko da pitam da li je neko upućen u temu.

:wave:

čestitam, mislim da bi u svakom MC-u trebalo da bude, nije da ih nešto puno i ima uopšte :D
u novosadskom riba stoji pored mccafe-a, tj mccafe odeljka.

Ja sam skupio za pola telefona, jel to vazi? :D

haha i ja isto XD Imam HTC fali mi telefon XD

Ja imam od svake po pola. Razmisljao sam da li bi mi dali sat bez kazljki jer njih nisam nasao.

Neverovatno je koliko satova bez kazaljki i htc bez telefona. Da je bar mal omešano pa da međusobno kombinujemo ovako ništa

Pa to je klasika za nagradne igre. Sećam se da je Weifert pivo imao neku igru gde je ispod svakog čepa bilo slovo i trebalo je sakupiti reč WEIFERT...medjutim W nisi mogao da nadješ da se ubiješ. Posle toga sam saznao od drugarice koja je radila u pivari da su došli jedan dan i doneli im u ruci nekoliko čepova sa slovom W i rekli ubacite ovo u proizvodnju, a oni svi uzeli po nekoliko komada za sebe i ono što je ostalo ubacili.

kod nas su nagradne igre uglavnom nameštene u 98% slučajeva. pogledajte samo ovu zadnju od sasunga sa 5 galaxy s2 telefona, ako je neko i znao za nju uopšte. odeš na sajt odgovoriš na pitanja o telefonu, o specifikacijama, dok ti teče vreme. e sad ja sam prilično brz sa mišem i uspevalo mi je da popunim sve za nekih 12 sekundi, međutim problem nastaje kad klikneš na pošalji odgovore, treba mu bar 10 sekundi da se poveže sa serverom i prihvati to. probao sam sa par računara i iz svih mogućih browsera. jednom sam uspeo da mi finalni rezultat bude 14,3s. Međutim šta se desilo, kad su trebali da objave rezultate taj dan su napisali da se malo strpimo jer je bilo dosta njih koji su koristili neke skripte, da se stranica učita sa već odgovorenim pitanjima i da onda samo pošalju to. na kraju je ispalo da su prvih pet imali vremena ispod 8 sekundi, što je totalno nemoguće, iako su ovi iz samsunga izbacili sve one koji su varali. znači u najboljem slučaju da slanje podataka traje 2 sekunde, neko je morao za manje od 6 sekundi da ispuni odgovore na 10-ak pitanja, koja se svaki put rotiraju. ja sam to njakao svaki dan po 10-20 puta, duže od 3 nedelje i samo jednom sam uhvatio te 2 sekunde. svaki drugi put je bilo preko 10ak ili oko 10ak.

u prevodu prevara.

Ne znam šta da vam kažem, ja osvojih skuter u Pressu, a nemam pojma nikoga ko tamo radi. Novine kupljene u radnji, odlepljen stiker, a tamo skuter kao nagrada. Ima prevara, za neke sam čuo direktno od ljudi zaposlenih u konkretnim firmama, ali sa druge strane ima i nenameštenih, bar u odredjenoj meri.

E jesi morao da platis porez na skuter? Zanima me kako to ide sa stvarima posto ti od novca odma odbiju 20%

Ne, ništa nisam platio pri preuzimanju. Te fore sa Mercedes S klasom kao nagradom, al' mora'a platiš porez i carinu, šmrk-pu su iščezle sa 90tim.

Vidim da ima po oglasima likovi prodaju čepove sa sličicom telefona. Moj ortak je zvao i poručio od jednog lika za 20€...Koliko to vama smrdi na prevaru?

Meni je 50:50, računam da ako stvarno imaju te čepove to je zato što oni (ili neko iz porodice) radi u Coca-Cola, pa je dobavio čepove, ali možda ja samo previše verujem ljudima. :D

od koleginice drugarica dobila e klasu na nagradoj igri sabacke mlekare pre 10tak dana, kulturno poslala poklopce od par proizvoda i izvukli je...

Vidim da ima po oglasima likovi prodaju čepove sa sličicom telefona. Moj ortak je zvao i poručio od jednog lika za 20€...Koliko to vama smrdi na prevaru?

Meni je 50:50, računam da ako stvarno imaju te čepove to je zato što oni (ili neko iz porodice) radi u Coca-Cola, pa je dobavio čepove, ali možda ja samo previše verujem ljudima. :D

ajde pitaj druga za broj ili sta god od tog lika pa da narucim i ja koji, moze i na pp da ne reklamiramo nista ovde.

Ja cuh da na nekom forumu lik prodaje cep sa kljucem Mini Morisa za 9 soma evra... true story, ne zezam :)

Realno, zašto bi prodavao nešto za 20 evra što može da mu donese stvar od 250 evra ... pa prosudi sam da li je prevara.

Ma prevara 100%, rekoa ja ortaku daj meni broj hoću i ja da kupim imam još onih "HTC" cepova, a imao bih koe da poklonim HTC-a. Pozovem lika, reko kako mi garantuješ da nije u pitanju prevara, a on kaže: "Pa, ne bih se blamirao za 20€" Ja reko ajde ovako, pošalji mi čep i ako je pravi ja ti uplatim 40€, a pre toga ti pošaljem scan svoje lične karte"...on reče, pa dobro, ja ne sumnjam, razmisliću, pa ću javiti.

Pogadjate...ništa nije javio.

Dobro bre Bishope, uze li ti taj telefon vise :D

@Bishop

Moćno odrađeno

kod nas su nagradne igre uglavnom nameštene u 98% slučajeva. pogledajte samo ovu zadnju od sasunga sa 5 galaxy s2 telefona, ako je neko i znao za nju uopšte. odeš na sajt odgovoriš na pitanja o telefonu, o specifikacijama, dok ti teče vreme. e sad ja sam prilično brz sa mišem i uspevalo mi je da popunim sve za nekih 12 sekundi, međutim problem nastaje kad klikneš na pošalji odgovore, treba mu bar 10 sekundi da se poveže sa serverom i prihvati to. probao sam sa par računara i iz svih mogućih browsera. jednom sam uspeo da mi finalni rezultat bude 14,3s. Međutim šta se desilo, kad su trebali da objave rezultate taj dan su napisali da se malo strpimo jer je bilo dosta njih koji su koristili neke skripte, da se stranica učita sa već odgovorenim pitanjima i da onda samo pošalju to. na kraju je ispalo da su prvih pet imali vremena ispod 8 sekundi, što je totalno nemoguće, iako su ovi iz samsunga izbacili sve one koji su varali. znači u najboljem slučaju da slanje podataka traje 2 sekunde, neko je morao za manje od 6 sekundi da ispuni odgovore na 10-ak pitanja, koja se svaki put rotiraju. ja sam to njakao svaki dan po 10-20 puta, duže od 3 nedelje i samo jednom sam uhvatio te 2 sekunde. svaki drugi put je bilo preko 10ak ili oko 10ak.

u prevodu prevara.

posredno sam cuo za tog lika koji je osvojio 2 x SGS2, sa skriptom slanja SMSa.

imao je problem, pa je pri prvom slanju bio prebrz za sistem... resenje je bio time delay +1s

u prevodu prevara.

Ja sam par sati zivota bacio na tu igru. Pricno mi je dobro islo imao sam vreme oko 9 sekudni (zajedno sa tim vremenon slaganja). Kad su rekli da ce izbaciti vremena dobijena skriptama mislio sam da cu procu ipak nisam imao dovoljno dobro vreme. Iako sam mislio da imam tipa 9.03...

Moj ortak u subotu pokupio u meku na slaviji Wildfire, a ne biste verovali, kupio je dve koka kole na stanici na slaviji cekajuci trolu, njemu i devojci. :)

E to se zove ko prstom u ***e. :)

Ja nasao telefon pa ga bacio jer sam mislio da je od 2 trazena znaka "telefon" cesci znak. Mislio sam "gde bre mene da usere". Tek kasnije sam provalio da stalno dobijam HTC :d

Ja iznakupovao vise od 60 vlaša Coca-Cole i nisam dobio nista osim 4 retro boce. Imam jedno 20 satova bez kazaljki, 15ak automobila bez kljuceva i 20ak HTC bez telefona. Eto koliko me nece. :/

Cisto da se nadovezem, na sve ove price - ortak uzeo pakovanje od 24 komada onih polulitarskih flasica... svi cepovi od jednog su bili sa Minijem.

24 Minija... :D:D:D

... a kljuceva, naravno, nigde :d

u prevodu prevara.
Skirpta igre je napisana preko u jquery FWu, i to jako dobro, tako da je bilo nemoguce (ajde, reci cu izuzetno tesko) da se ista prevari, zato sto je vreme teklo tako sto se sama skripta svake sekunde pozivala i time u realnom vremenu osvezavala vreme, a nju nije bilo moguce zaustaviti (ja bih rekao) tako da i da je neko uspeo da napise skriptu koja automatski popunjava tacne odgovore ( a i to sam pokusavao ali ni oni nisu bili mutavi) jer u skripti nigde nije definisano sta je tacno a sta ne, tako da nije bilo kriterijuma na konto kog bi mogao da je prevaris. Dosta sam pokusavao preko firebug konzole i preko pisanja svojih skripti ali sam ubrzo shvatio da nema vajde :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno