Ja takodjer... cuti, bar je puna!ja sam samo dobio retro bocu![]()
Skirpta igre je napisana preko u jquery FWu, i to jako dobro, tako da je bilo nemoguce (ajde, reci cu izuzetno tesko) da se ista prevari, zato sto je vreme teklo tako sto se sama skripta svake sekunde pozivala i time u realnom vremenu osvezavala vreme, a nju nije bilo moguce zaustaviti (ja bih rekao) tako da i da je neko uspeo da napise skriptu koja automatski popunjava tacne odgovore ( a i to sam pokusavao ali ni oni nisu bili mutavi) jer u skripti nigde nije definisano sta je tacno a sta ne, tako da nije bilo kriterijuma na konto kog bi mogao da je prevaris. Dosta sam pokusavao preko firebug konzole i preko pisanja svojih skripti ali sam ubrzo shvatio da nema vajde![]()
ja sam samo dobio retro bocu
i jel si uzeo mobilni???
samo pozuri ako nisi,jos malo se zavrsava nagradna igra
Ja takodjer... cuti, bar je puna!![]()
Nisam jos, ne stizem da odem do BGa, imam neku frku, otac mi je u bolnici. Videcu sa burazerom da preuzme cepove i podigne telefon.
***-a drugari burazer u nedelju nije našao telefon da podinge, tako da su propali čepovi. Bio je u 3 meka, u 2 su mu rekli da nema telefona i da ih potraži negde drugde, a u trećem su mu rekli da je nagradna igra završena u petak (22.07.).
Ali dobro, šta da se radi. možda neki drugi put.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari