Šta je novo?

Wildfire S preko Coca-Cola nagradne igre

ja sam samo dobio retro bocu :D
i jel si uzeo mobilni???
samo pozuri ako nisi,jos malo se zavrsava nagradna igra

Poslednja izmena:
Skirpta igre je napisana preko u jquery FWu, i to jako dobro, tako da je bilo nemoguce (ajde, reci cu izuzetno tesko) da se ista prevari, zato sto je vreme teklo tako sto se sama skripta svake sekunde pozivala i time u realnom vremenu osvezavala vreme, a nju nije bilo moguce zaustaviti (ja bih rekao) tako da i da je neko uspeo da napise skriptu koja automatski popunjava tacne odgovore ( a i to sam pokusavao ali ni oni nisu bili mutavi) jer u skripti nigde nije definisano sta je tacno a sta ne, tako da nije bilo kriterijuma na konto kog bi mogao da je prevaris. Dosta sam pokusavao preko firebug konzole i preko pisanja svojih skripti ali sam ubrzo shvatio da nema vajde :)

moj drug je napravio sa jednim setom odgovora i onda je refreshovao dok se ta pitanja nisu pojavila, zato što su imali neki random sa promenom mesta tih pitanja ali se svaki 4ti ili 5ti put pojavljivalo to za šta je on imao odgovore tj taj redsloed. samo što je on ludak prvo stavljao 6 sekundi pa kad je video da se ona lista najbržih ne updateuje onda je počeo sve manja i manja vremena i dogurao do 3,nešto :D. prvo je pokušavao sa varijantom da zaustavi taj brojač ali je odustao kad je video da može ovako.
inače onaj spisak u desnom uglu najverovatnije nisu ni menjali od prvih unosa.

bilo kako bilo igra im je bila totalno netransparentna tako da je jedino objašnjenje da je prevara u pitanju, dok me neko ne uveri u suprotno. što se coca cole tiče ja evo već drugu nedelju uopšte ne viđam te boce sa belim čepovima, ladno su prodavnice pića stavile dve tarife boce sa crvenim čepovima kojih imaju na lageru su dosta jeftinije u veleprodaji i naravno da će ovi lopovi što drže male radnje uzeti njih a finalnu cenu zadržati jer imaju veću zaradu. tj barem je tako ovde u NS-u aka SinCity a nisam obilazio univer, metro i ostalu bandu.

Poslednja izmena:
Ja takodjer... cuti, bar je puna! :D:D:D

meni kad davala prodavacica,izgledalo mi kao da je prazna :D

Nisam jos, ne stizem da odem do BGa, imam neku frku, otac mi je u bolnici. Videcu sa burazerom da preuzme cepove i podigne telefon.

e ***,tesko da ces da stignes. ako ti je burazer u bg-u,nema sanse. ne mozes da saljes brzom postom. jedino on da dodje kod tebe i da se vraca odmah

Pa kako bude, buraz danas dolazi kod mene i odmah se vraća za BG. Ako stigne, stigao je. Šta da se radi, u svakom slučaju mi je važnije zdravlje oca nego telefon.

A ***-a, ja sam nešto utripovao da nagradna igra traje do kraja jula, zvao bih burazera ranija, ali šta je tu je. Danas ako nadje negde pokupice ga on, ako ne nema veze i onako nikad ništa nisam dobio na nagradnim igrama.

Poslednja izmena:
***-a drugari burazer u nedelju nije našao telefon da podinge, tako da su propali čepovi. Bio je u 3 meka, u 2 su mu rekli da nema telefona i da ih potraži negde drugde, a u trećem su mu rekli da je nagradna igra završena u petak (22.07.).
Ali dobro, šta da se radi. možda neki drugi put.

***-a drugari burazer u nedelju nije našao telefon da podinge, tako da su propali čepovi. Bio je u 3 meka, u 2 su mu rekli da nema telefona i da ih potraži negde drugde, a u trećem su mu rekli da je nagradna igra završena u petak (22.07.).
Ali dobro, šta da se radi. možda neki drugi put.

Mozda si mogao da pozoves call centar i pokusas da saznas gde se moze podici... Steta.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

ja sam dobio wildfire preko koce, regularno podigao, cak su me zvali da im budem u reklami...nisam imao vremena...
i sada se jurim sa telenorom da mi otkljucaju telefon...proslo je 30 dana od kad su poslali proizvodjacu zahtev za otkljucavanje.

Vrh Dno