Gde ide ova tema, pa umesto da se diskutuje na koji nacin najbolje zastititi nase wireless mreze ovde se diskutuje sa kojim karticama i kojim softverom najbolje razbiti neciju wifi mrezu.:S:
Ma provajder daje te kartice i antene što uzima od njih, a uvek me je zanimalo ko pravi te kartice, ovo je garant neka no-name a oni je brendirali, taj model ne postoji na netu, osim na njihovom sajtu.
Loša je slika sa telefona ali vidi se.
edit:
Vidi se malo sutra, ne vidi se model. Piše WL-150G-C.
onda bi i ova tema mogla da se racuna tako Razbijanje sifre rar arhive i jos dosta drugih ...
O prvoj javnoj demonstraciji razbijanja wep sifre moze da se procita Ovde
Evo jednog posta u kome se navodi da kod nas u zakonu ne postoji wifi kradja.
Inace progrma wireshark se izucava na etf-u evo linka koga zanima wireshark – packet sniffer ETF
Gde ide ova tema, pa umesto da se diskutuje na koji nacin najbolje zastititi nase wireless mreze ovde se diskutuje sa kojim karticama i kojim softverom najbolje razbiti neciju wifi mrezu.:S:
O zloupotrebi nema priče bar što se tiče mene.I nije toliko rec o samom softveru koji je uglavnom legalan vec o njegovoj zloupotebi.
ALO!!! Za one koje mrzi da procitaju ceo thread, ja IMAM WEP zastitu!! Kupio sam taj router 2004 godine! Tada je to bilo dosta skupo a ne znam ni da li je u to vreme postojalo nesto da se kupi sa WPA zastitom!!!!!
Mene interesuje da li mogu da saznam ko je to, cisto me interesuje.. I vi bi ste voleli da ako vam neko ukrade novcanik da znate ko je to bio! Ne zelim nikoga da bijem, to je toliko glupo, kao i to sto se bavite takvim pretpostavkama!
Svaka cast tome ko je razbio WEP sifru, covek ima znanja i na osnovu znanja je
obezbedio sebi besplatnu konekciju.
Zasto bi to radio?![]()
Pa da ti ja to uradim ostavio bi ti poruku, da posle ne kazes da je bilo bez tvog znanja :-devil-:DD-WRT ima hotspot funkciju - neko se zkaci na tvoj app na odgovarajuci vremenski period koji ti definises i nakon toga nema vise
Inace, najmanji je problem hakovati tudji wifi kada pretragom po Goolge-u za 10 minuta mozete naci sve alate. Pitanje je samo legalnosti a to jeste kradja i krsenje zakona (niti je lepo, ja ne bih voleo da meni neko hakne ruter i da se koristi onim sto ja placam bez mog znanja).
Doslo neko 'zadnje vreme' za wireless....ajd' sto se WEP razbija za par minuta (vreme da se nahvata potreban broj paketa), nego sto i brute-force WPA/WPA2 vise nije nemoguc ukoliko se neko zainati pa potera cracking preko CUDA na svojim brand-new nvidia karticama u sli-ju.
Aj da ti odgovorim, test sa starijim karticama http://www.bozzabench.com/Tests/TestView/tabid/95/id/13/currentpage/3/Default.aspxu igrama da, ali za razbijanje i generisanje definitivno je potrebna sirova snaga procesora CPU (na matičnoj ploči), tako da ne razumem kako misliš da program (necu da ga navedem) koristi grafički CPU u te svrhe ?
Ali eto opet moras prethodno da imas interet da bi se prikacio na neki drugi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari