Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

Greska.
Da se ne zbune ljudi novi wallet :wc: je v1.0.2.0

Da mi je da znam sta ovaj idi.t izvodi sa ovih 7 BTC na 795,pa neda da cena ide gore :smackbum:

Odgovor od Mintpal support-a u vezi novcica koje sam poslao tamo pre nenajavljenog sidanja marketa i blokiranja depozita:

No ETA yet, we don't expect it will be today though. We are not in a rush to turn on the wallet after what happened the other day.

Tako da mi ostaje da cekam, hteo sam da prodam ~70%, a ostatak da ostavim na neodredjeno.

Poslednja izmena:
KOnacno izasao working wallet..e sad dal ima nesto skriveno u sebi videcemo

E sad da vidimo, uzeo nešto po 650 ili će u nebo ili će da se strmo*** :D

Mintpall je pre 10min. ponovo otvorio DEPOSITS & WITHDRAWALS za WC. WC je ponovo oziveo. ;)

I pise da su vec obradjeni pending depoziti. U mom slucaju nisu, moram opet da se smaram sa support-om. Adresa mi je ostala ista.

Kazu da se obracuju zahtevi koji su pokrenuti posle 12h,a zahtevi koji su pokrenuti pre 12h ce najverovatnije biti odbijeni i morace ponovo da se pokrenu.

edit. We've just processed all pending WC deposits & are requiring 30 confirms for now. All confirmed withdraws have also been processed but please bear in mind that any submitted prior to ~12hours ago would have been returned as UNSUCCESSFUL so will need to be re-submitted.

Poslednja izmena:
^Hvala za info. Poslao sam tamo sa druge manjacnice, upisano regularno u block chain. Cak mislim da je bilo u pending statusu u trenutku skidanja sa Mintpala. Tako da su im se potkrali neki propusti.

ni u jednom trenutku nisam poverovao da moze da dodje do 500 satosija, na toliko je LaPretize rekao da ga ceka, ja mislio u fazonu jel luud ovaj kad ono veoma realna spika :p

ni u jednom trenutku nisam poverovao da moze da dodje do 500 satosija, na toliko je LaPretize rekao da ga ceka, ja mislio u fazonu jel luud ovaj kad ono veoma realna spika :p

Dobro je ako ikada ponovo predje 1000!:S:

Dobro je ako ikada ponovo predje 1000!:S:

od iskusnijih kolega sam naucio i onu: "nestrpljivi ce odustati i izgubiti". mada nisam u ovom poslu toliko dugo da sam prosao to ali verujem u to i stoga mislim da ce se zaraditi na ovom novcicu samo je pitanje vremena

Poslednja izmena:
od iskusnijih kolega sam naucio i onu: "nestrpljivi ce odustati i izgubiti". mada nisam u ovom poslu toliko dugo da sam prosao to ali verujem u to i stoga mislim da ce se zaraditi na ovom novcicu samo je pitanje vremena

Sve bi to bilo lepo da nije jedne cinjenice. WC je upropastio momenat. Imao je hype koji je bio posledica BC rasta i umesto da to max iskoristi oni se zaje*avaju sa walletom 2 nedelje. Hype je prosao, dosla jos gomila POS novcica. Preko 1000 moze da predje samo uz izuzetan napor polu-postojeceg dev tima. Ili nekog bag holdera koji uz to ima i dosta BTC-a.

Sve bi to bilo lepo da nije jedne cinjenice. WC je upropastio momenat. Imao je hype koji je bio posledica BC rasta i umesto da to max iskoristi oni se zaje*avaju sa walletom 2 nedelje. Hype je prosao, dosla jos gomila POS novcica. Preko 1000 moze da predje samo uz izuzetan napor polu-postojeceg dev tima. Ili nekog bag holdera koji uz to ima i dosta BTC-a.

to jeste, da su sj*bali-sj*bali su...
nista samo nam onda ostaje da se nadamo

Jeste li još strpljivi sa Whitecoin-om ili ste ga utopili odavno?

Sada gledam, cena na mintpalu se vrzma oko 600, ali do 400 ga drži samo nekoliko BTC buy ordera, posle ide wall na 400 od 26 BTC-a (verovatno fake) i posle toga pad na 0.

Ovih dana sam lepo zarađivao na WC, kupim na 590, prodam na 680-720, ali više ne stavljam buy na WC, previše rizično.

Meni ova cena nema nikakvog smisla,osim muljaze velikih da dodju do jeftinih novcica. Ako tip (kit) ima u novcaniku 60mili (koji ne prodaje) kupljenih dok je cena bila izmedju 1000-2000 satosija i pritom ulozio 1000BTC,nema mi smisla da on tek tako odustane i baci svoje novcice.Kad sa jos 50BTC moze da podigne cenu ponovo na 1000-2000 i potpali masu,i vrati bar ulozeno + da nepricamo sto on hoce da zaradi. Meni cena ispod 5K i 10K nema logike,jel niko nece da ulozi brdo BTC da bi zaradio sitno. Skoro svi novcici koji su izasli imali su posle nekog vremena ozbiljan pump,dok WC ima maltene konstantni pad.Bez nekog ozbiljnijeg pumpa,a zajednica mu je ogromna. Verovatno se ceka da krupni nakupuju jeftino novcice,da se smiri cena CINNI,da Crypssy resi problem deposita,a onda ce krenuti njegov ogroman rast. Mozda ja i gresim,ali videcemo vreme ce pokazati.JA MOJE NOVCICE NE PRODAJEM PO OVOJ SMESNOJ CENI.

Sve se slazem, steta je samo sto su propustili priliku da zarade i na hype-u koji je coin imao.
Mogli su da zarade dva puta.

Sada gledam, cena na mintpalu se vrzma oko 600, ali do 400 ga drži samo nekoliko BTC buy ordera, posle ide wall na 400 od 26 BTC-a (verovatno fake) i posle toga pad na 0.

Ovih dana sam lepo zarađivao na WC, kupim na 590, prodam na 680-720, ali više ne stavljam buy na WC, previše rizično.

I ja sam ubedjen da je ovakav scenario izvestan, ustvari jedini i moguc.
Ovaj novcic i svoj stek sam prezalio.

Ja sam se svaki put iz WC-a izvukao sa zaradom 10-15% od uloženog, nemam ništa od WC-a, skoro uvek sam uspeo na vreme da prodam dok sam u plusu, ali sada baš brzo pada.

Na Mintpalu malopre je bio na 510, sell wall od 26 BTC-a na 400 se pomerio na 100. Sve buy ordere da sabereš, ne verujem da ima 50 BTC-a, a 24h volume spao na jedva 70 BTC-a.

Nešto nisam previše optimističan za sudbinu WC-a, ali za svaki slučaj stavio sam par malih ordera u rasponu 50-200, pa ako jednog dana skoči biće to neke pare :)

Poslednja izmena:
i ja mislim da je pukao novcic, treba cudo da se desi da ga ozive. u principu, nije on imao vecu perspektivu od mozda jednog pumpa ali ni to se nije desilo. 10 dana kopanja down the drain :smoke:

Nazad
Vrh Dno