target
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.12.2011
- Poena
- 170
zar nije novi wallet 1.0.2? nisam ga jos skinuo pa nisam siguran ali cinimi se da je taj 1.0.1 prisutan vec neko vreme.
najnoviji pre ovoga je bio 1.0.0, sad je novi 101, 100%
zar nije novi wallet 1.0.2? nisam ga jos skinuo pa nisam siguran ali cinimi se da je taj 1.0.1 prisutan vec neko vreme.
najnoviji pre ovoga je bio 1.0.0, sad je novi 101, 100%
Nisi upravu, evo upravo sam skinuo novi wallet v1.0.2.0
https://mega.co.nz/#!vY1i1CSA!zvQQ67NjlJ3Jk93Cgu4f3MNiEQi3RKGBx0VLt-RRPMM
Nisi upravu, evo upravo sam skinuo novi wallet v1.0.2.0
https://mega.co.nz/#!vY1i1CSA!zvQQ67NjlJ3Jk93Cgu4f3MNiEQi3RKGBx0VLt-RRPMM
No ETA yet, we don't expect it will be today though. We are not in a rush to turn on the wallet after what happened the other day.
ni u jednom trenutku nisam poverovao da moze da dodje do 500 satosija, na toliko je LaPretize rekao da ga ceka, ja mislio u fazonu jel luud ovaj kad ono veoma realna spika![]()
ni u jednom trenutku nisam poverovao da moze da dodje do 500 satosija, na toliko je LaPretize rekao da ga ceka, ja mislio u fazonu jel luud ovaj kad ono veoma realna spika![]()
Dobro je ako ikada ponovo predje 1000!:S:
od iskusnijih kolega sam naucio i onu: "nestrpljivi ce odustati i izgubiti". mada nisam u ovom poslu toliko dugo da sam prosao to ali verujem u to i stoga mislim da ce se zaraditi na ovom novcicu samo je pitanje vremena
Sve bi to bilo lepo da nije jedne cinjenice. WC je upropastio momenat. Imao je hype koji je bio posledica BC rasta i umesto da to max iskoristi oni se zaje*avaju sa walletom 2 nedelje. Hype je prosao, dosla jos gomila POS novcica. Preko 1000 moze da predje samo uz izuzetan napor polu-postojeceg dev tima. Ili nekog bag holdera koji uz to ima i dosta BTC-a.
Jeste li još strpljivi sa Whitecoin-om ili ste ga utopili odavno?
Sada gledam, cena na mintpalu se vrzma oko 600, ali do 400 ga drži samo nekoliko BTC buy ordera, posle ide wall na 400 od 26 BTC-a (verovatno fake) i posle toga pad na 0.
Ovih dana sam lepo zarađivao na WC, kupim na 590, prodam na 680-720, ali više ne stavljam buy na WC, previše rizično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari