Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

i panda coin je nasla dobrog dev-a posle onakvog sunovrata,a ne moze da se nadje neko ozbiljan ko bi ovaj coin stavio na "zdrave noge" samo treba neko sposoban da se pojavi i preuzme ga

Ma da može da se izgubi znam odavno, ali ovaj gubitak pripisujem samo svojoj gluposti.

Više me iznervirao način na koji sam izgubio nego iznos, srećom nisu neke pare, dva dana trgovanja i trunčica sreće i nadoknadiću štetu.

Announcement coming soon re #whitecoin. Good developments over the last hour behind the scenes. Explanations to follow.

ima li uopste neko da je dobio na ovome.. novcic je bas u skladu sa svojim imenom.. :d
ne znam uopste kako je tako brzo i dospeo na wisdom

Mintpal twitter:
We will be re-enabling the WC/BTC market for trading in 30 minutes. Wallet will remain offline until fix, so please no deposits/withdrawals.

PS. Pošto verujem da će sad svi da dumpujete sve novčiće za BTC, ne brinite, ja ću sve da ih pokupim :)

Poslednja izmena:
Ja sam rekao da necu da dumpujem, bar ne dok ne dodje do 2,5k.

Ja cu probati da prodam svoje da bi ih u toku noci kupio jeftinije posto ocekujem veci dump ... Pa i ako puknem barem cu skinuti jednu muku sa vrata i necu ga kupovati vise :D

Ja cu probati da prodam svoje da bi ih u toku noci kupio jeftinije posto ocekujem veci dump ... Pa i ako puknem barem cu skinuti jednu muku sa vrata i necu ga kupovati vise :D

Tako bih i ja uradio, ali ne mogu :) Poslao sam ih na Mintpal pre iznenadnog gasenja marketa, ko zna kad ce mi biti dostupni.

Mintpal oziveo! Cena pada kao kisa :D
salim sve sve je ok, malo je order depth cudnovat, ali sta je tu je

Poslednja izmena:
Prodao po 789, kupio po 700, za sada nije lose.

prilicno veliki wallovi u sellu.
ali izgleda da cena ipak gura gore

Kad je preziveo prvih 5 minuta, vise se ne brinem za njega. Pre ili kasnije 5k, a mozda i 10k+.

Šta se ''primate'' ... :D

Valjda je logično da postoji i veliki broj ljudi koji znaju da će opet veliki broj njih da prodaje sada...i očigledno ima ko da ga kupi, pa zašto bi cena išla dole...

ja mislio da shortujem ali evo sad vidim da lagano ide ka gore i jaki su supporti sa obe strane, ludilo proslo.

Ja razmenih svojih 45k po 800 (kupljenih po 820) istog trenutka čim sam primetio da radi berza za WC na mintpalu. Bolje 2% gubitak nego 100% koji mi se danas smešio.

A WC-om više ne trgujem dok ne dostignu makar nivo jednog LTC-a :p

Nakon ovih nekoliko dana WC mi ne uliva ni trunku poverenja.

Poslednja izmena:
Mnogi ne drze novcice na menjacnici. Pitanje je kad prorade depoziti kako ce se sve odvijati, ovo je trenutno zatvoren sistem.

Zbog panike.

Padao je i ranije ispod 700, nego su neki izgleda očekivali da će ispod 100. Da, videćemo šta će biti kad prorade depoziti...

sta bi sa walletom jer proradio ili ne ????
ja imam ovaj stari 4.8.5 i sad ga upalio i on se sinhronizuje ...

ja sam skinuo neki "najnoviji" v1. koji za ikonicu ima jing jang znak, ne znam da li ti taj imas. meni se ovaj sinhronizuje redovno
jel si probao dali rade trensakcije preko njega , i daj milim te link od istog , da progam da prebacim koine na berzu , ja imam ovaj stari wallet koji sam koristio za vreme kad sam kopao WC i nisam siguran ako probam da posaljem sa njega da novcici ne nestanu ....

jel si probao dali rade trensakcije preko njega , i daj milim te link od istog , da progam da prebacim koine na berzu , ja imam ovaj stari wallet koji sam koristio za vreme kad sam kopao WC i nisam siguran ako probam da posaljem sa njega da novcici ne nestanu ....

sa njihovog sajta :p http://whitecoin.co/
mada pricaju da se ne salju novcici jos sa berze i na berzu, nije skroz regulisano pa pazi sta radis :D

Ja bih ti predlozio da se suzdrzis od slanja, bar dok se situacija ne stabilizuje.

Ljudi,cini mi se da je izasao novi novcanik za WC. ;)

Vrh Dno