Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

ako se dobro secam.. ne mogu sad to da nadjem i kod bc-a je bio neki problem sa pos-om.. pa smo videli posle gde je otisao

nema, gde god ja udjem tu sve propada.. cudi me da se jos LTC drzi, mada je i on fino posrnuo.. :)

Dzoni, jel jos imas par stotina hiljada white-a?

ja ***** nisam prodavao na 2550 pa sad da kupim....

uzas.. ja nemam ni blizu kao ti, pa se i ne nerviram toliko + sve sam kopao nista kupovao.

Al da su napravili sr.anje napravili su i ne znam kako ce ispeglati i vratiti poverenje ljudi
Ovo sto imam ne planiram da prodajem makar palo na 0 satosija.

Ja imam mnogo manje ali sam resio da rizikujem i cekam.

Dovoljan je jedan malo veci troll, i dev koji je resio da odspava par sati, da napravi ovakvu pometnju, ja nisam video nikakav problem, jednostavno se trollovi nadovezuju jedan na drugog.
I kao vrhunac, lik koji nudi 5% ako odmah prodamo WC i kupimo BC. Po meni suvise providno.

Poslednja izmena:
ja mislim da je ovo smisljeno da bi novcici bili jeftini i da ce sve biti ok za dan ili dva

Ja sam jutro imao 100.000, kupljenih na 1000, prodao sve jutros kad je puklo na 800 i odmah kupio dark na 35000, prodao ga malo kasnije na 43000 - posrećilo mi se da izvučem današnji dan bez gubitka, inače bio sam prilično :mad: jutros kad sam ustao i video šta se dešava sa WC.

Sad samo pratim šta se dešava sa WC, ali mi se ne daju više pare za isti. Izgleda da im je novčić u skladu sa skraćenicom :wc:

Poslednja izmena:
Ja sam ga ovih dana toliko puta obrnuo da ne bih bio u minusu ni na nulu da padne, tako da ne prodajem nista do zestokog skoka.

I na kraju ce biti da je 90% stvari bilo trolovanje, dev se pojavio, update wallet-a se radi i cena se polako vraca na 1000+

samo neka se vraca...
steta bi bilo da propadne ovakav idealan novcic-tobogan :)

Jel zna neko da li se Waffle istresao ili ima jos WC za istresanje...Koliko sam jutros zapazio istresanje je krenulo oko 6h...pa da znam da li da prodajem veceras ovo sto imam,pa da cekam ujutru jeftine novcice :)

Ako nisu oni, bice da je neki drugi multipool to odradio...pitanje je ko ima jos vecu kolicinu novcica...?!

Nema ko da odradi jer se POW zavrsio pre 2 dana, bio je problem sa novcicem, procitaj poslednje 2 strane ako te ne mrzi.

Poslednja izmena:
Procitao sam,tj. u toku sam... :) ali jutros sam bio budan u to vreme i pratio sam desavanja...zato sam i to napisao...

Sta da kazem drugo, osim....hvala im na jeftinim novcicima :) a hvala i tebi za info :)

Gledaj ovaj pump sad.:D

MOram da priznam da me udarila nervoza bila..zamalo da udarim sell na 700 ali sam se ipak suzdrzao

Ae da vidim prstice gore ko je prodao na 600-700 :D

Ae da vidim prstice gore ko je prodao na 600-700 :D

Ja, čim sam se probudio jutros, onako sanjiv, al' sam se brzo razbudio i kupio nazad po toj ceni, kasnije prodao na 800 i vratio pare kroz DRK.

Nisam se opametio, opet se igram sa WC, kupio na 920 i prodao na 985, idem da spavam, ne mogu i noćas da sanjam hoće li WC gore ili dole.

Ja, čim sam se probudio jutros, onako sanjiv, al' sam se brzo razbudio i kupio nazad po toj ceni, kasnije prodao na 800 i vratio pare kroz DRK.

Nisam se opametio, opet se igram sa WC, kupio na 920 i prodao na 985, idem da spavam, ne mogu i noćas da sanjam hoće li WC gore ili dole.

Zato ja postavim ordere pa odem da ubijem vreme na aparat,nekako mi lakse dodje od berze... :)

Cekamo da vidimo sta ce se desiti kada zavrse wallet update i menjacnice odblokiraju transfere ... Moguce da ce i danas biti velikog dumpa.

Nazad
Vrh Dno