Šta je novo?

Weather aplikacije

Koji izvor koristi google?

Sent from my x600 using Tapatalk

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.wetteronline.wetterapp&hl=en

Svaka preporuka za ovu aplikaciju!
U Nemackoj je na prvom mestu, sto je svakako zanimljiv podatak, jer je tamo na meteo-trzistu izuzetno jaka konkurencija. Dosta se koristi u Austriji, Hrvatskoj,Slovackoj,Rumuniji,Sloveniji,Madjarskoj, a znam i dosta ljudi koji se kod nas bave amaterski, ili ozbiljno meteorologijom i svi koriste ovu aplikaciju.

Poslednja izmena:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.wetteronline.wetterapp&hl=en

Svaka preporuka za ovu aplikaciju!
U Nemackoj je na prvom mestu, sto je svakako zanimljiv podatak, jer je tamo na meteo-trzistu izuzetno jaka konkurencija. Dosta se koristi u Austriji, Hrvatskoj,Slovackoj,Rumuniji,Sloveniji,Madjarskoj, a znam i dosta ljudi koji se kod nas bave amaterski, ili ozbiljno meteorologijom i svi koriste ovu aplikaciju.

Kad tako napišaš, kako da ne probam?! Skidam, pa ako ne valja ima da ispljujem, ako valja hvalim.
Za sada sam veoma zadovoljan sa:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather

da yr je odlican. steta pa W8 nema yr za dnevnu prognozu..

Da li neko zna u cemu je problem. Instalirao sam W8 i par dana je radila savrseno. Sada viget radi, ali kada pokusam da udjem u aplikaciju, samo izbacuje..
U cemu je problem?

WM8 misliš?
Sad sam probao, neće. Odradio update i sad radi

da.. weather mate. WM8.. Odradih i ja update i proradi..

Ja isprobao dosta i zadržao sam se na Chronus. Fina i diskretna, ima solidan broj izvora.

Probao sam i taj wiz juče ali mi nije to to. Ova ugrađena Huawei weather fino izgleda ali koristi accuweathter izvor koji nije tačan. Najbolje mi se pokazao yr.no baš sam ga istestirao za vreme ovih hladnoća i bio je tačan.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I meni je WU bez premca najbolji izvor - nazalost sve manje je eksternih aplikacija na kojima dozvoljavaju da radi - a njihova je prilicno losa, treba joj pola minuta dok ucita informacije.

I meni je WU bez premca najbolji izvor - nazalost sve manje je eksternih aplikacija na kojima dozvoljavaju da radi - a njihova je prilicno losa, treba joj pola minuta dok ucita informacije.

I WU ima dva source-a, Forecast on demand i NWS, u cemu je razlika?
Njihova aplikacija jeste spora, ali u aplikaciju i ne ulazim, koristim samo widget :D

Ma Wu nema lepe vidzete, a savrseno mi je radio Amber widget sa WU izvorom, dok ga nisu ukinuli - a odmah se primetilo jer su i aktuelni podaci i prognoza poceli da brljave.

Ja sam poslednjih nekoliko meseci izvrteo sve moguće aplikacije i kao najbolja mi se pokazala Weather M8 u kombinaciji sa Foreca podacima.

I ja mislim da je Foreca najbolji izbor (verovatno je sličnog kvaliteta još samo yr.no, u svakom slučaju Skandinavija konza ;) )

A sam widget/app je stvar ukusa i potreba.

Evo sunca u Beogradu i oblaka skoro da i nema, A weather M8 (foreca) pokazuje kisu i oblacno.. Omanuse samo tako. A samo nju i koritim. promenih da trenutne podatke uzima sa yr.no kad i tamo kisa. Accuweather kaze suncano i a Weather Underground isto kaze suncano.

The Weather Channel trosi dosta baterije ali je dosta pouzdan.. Uvek potrefe

29e118df3da9c4e5a383bd3ea391d858.jpg

:)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Weather timeline

I ja imam ovu aplikaciju ali kako si podesio da kada udjes tako u "data source" mozes da vidis kakvo je vreme za svaki data source?

Meni samo stoji da izaberem koji hocu ali pored sa desne strane nije kao kod tebe da vidim odmah sta ce mi dati koji data source, ikonu i temp...

Posle par sekundi prikaže ikonice te i temp za svaki izvor..

Kod mene isto ne prikazuje kao kod tebe, night

Tapa...

Weather Underground definitivno pretera sa temperaturom.. To sam primetio i ubedjen u to.. Bukvalno daju 2-4 stepena vise nego sto jeste. Foreca i YR.no tu pogode, i generalno su precizni ali eto omase i oni.. Jel znate koja aplikacija sve koristi theweatherchannel kao izvor?

Cini ti se, meni je WU uvek bio realan, verovatno te produvao vetar :D ali je zaista toplo danas bilo.

Ja koristim poslednju i nemam taj šareni header kao ti i nemam procenat korisnika koji koriste preporučeni izvor. Imam temperaturu pored svakog.

Nazad
Vrh Dno