Šta je novo?

Weather aplikacije

Screenshot_20161014-165843.png
Zadovoljan sam Sonijevim predefinisanim widgetom, medjutim cesto se desava da lokacija zabode, npr. cim prodjem Pancevacki prema Karaburmi prikaze mi Krnjacu i sve dok ne udjem u aplikaciju ne menja se nista. Nekad mi i na Dorcolu pokaze Krnjacu, izgleda da mi je sudjena[emoji1]

Ponovo sam vratio weather m8. Izašla su nekoliko ažuriranja, sada je još bolja, može da se menja font sata, dodate su animacije u aplikaciji, koje su odlične, ispravljene su neke greške, odlična aplikacija a takođe i autor.

Ok je.
Koji je izvor najbolji
W.underground
Accuw.
Yr.no ?

nijedna nije 100% precizna, najbolja iskustva imam sa accu, ali i yr.no nije losa, sem sto ne ubodu temperaturu ali ni priblizno...u svakom slucaju su bolji od HMZS

Licno koristim Yo.nr... i lepo pogadja...

Sent from my iPad using Tapatalk

AccuWeather, probajte, mislim da nije masila za sad. :)

Sent from my A0001 using Tapatalk

I ja mislim da je Accu skoro potpuni krš (kao izvor, ne app, to ne znam).

Pa ako je los kao izvor, onda i aplikacija mora biti losa.

Meni se izvor Foreca pokazala odlično.

Vise ne koristim ni jednu, dosadile, a i nisu tacne... Ako me zanima prognoza, koristim google app. Mislim da je ona trenutno najbolja, bar vizuelno.Screenshot_2016-10-15-19-12-52.png

Prilozi

• Screenshot_2016-10-15-19-13-13.png
    Screenshot_2016-10-15-19-13-13.png
    79.4 KB · Pregleda: 144
  • Screenshot_2016-10-15-19-13-23.png
    Screenshot_2016-10-15-19-13-23.png
    52.1 KB · Pregleda: 146
  • Screenshot_2016-10-15-19-13-32.png
    Screenshot_2016-10-15-19-13-32.png
    61.4 KB · Pregleda: 143
Poslednja izmena:
Za Beograd blage veze nema. Ne pogodi prognozu ni do uveče, a često i za trenutno vreme piše potpuno pogrešno.

Tesko ce mirkoklimu BG-a pogoditi neko. :D

BTW ako cemo generalno pricati o pogadjanju vremena to je jedina stvar koju ne mozemo precizno odraditi, tako da.. :)

Ja sam na Weather Timeline, izvor WeatherUnderground, uglavnom zadovoljan

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Klara weather koristim u poslednje vreme, ne znam koliko je precizna jos uvek, ali solidno izgleda i nema reklame

Klara deluje OK, sviđaju mi se ti meteogram widgeti (a uz to, ona koristi YR.no, što je veliki plus).

Će probam :)

Klara je super, samo je dugoročna prognoza za moj ukus previše detaljna (teže za snalaženje). Ostajem za sada na Palmary-ju.

Weather Mate izgleda odlično I Ima odličan izbor izvora. Widget je super ali šteta što nema više widgeta, meni bi odgovarao neki bez sata pošto za to već koristim Chronus.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Chronus + Weather Timeline zavrzavaju svaki posao sto se tice vremenske prognoze i vidzeta i notifikacioni vidzeta i svega :D
Naravno Pro verzije sa dodacima. Plus svi moguci izvori su dostupni.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Istu kombinaciju i ja trenutno koristim. Šteta što WT nema Forecu, ima na primer Dark Sky ali nisam nešto oduševljen njime kao izvorom. Za sada se kod WT najbolje pokazao Weather Underground. Bio je ranije kao izvor onaj Forecast.io, njega sam najviše koristio dok ga nisu sklonili.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

WeatherPro je za mene najbolja aplikacija, poprilicno je tacna i ima zadovoljajavuce vidgete...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

koju apllikaciju biste mi preporucili.. ? Dopada mi se weather mate, ali.. uvek postoji ali.. Ne dopada mi se sto yr.no nema za prognozu po satu vec samo foreca.. a kad stavim da cita podatke sa yr.no (to je donji deo.. ne znam kako da objasnim), onda foreca ne daje detaljnu prognozu po satima... (gornji deo).. Kad dole promenim sa yr.no na foreca... onda gore dobije dodatne opcije..
koja aplikacija je najbolja i koji izbor.. ? dal yr.no dal foreca ili koji vec... za yr znam da je iz norveske a odakle su ostali.. to bi me isto zanimalo :)

Oni su izvor, i to vrlo ozbiljan. Svuda se lose otvara, ali nazalost izgleda da ukidaju pristup drugim aplikacijama, ja sam zbog toga deinstalirao Amber Weather koja me je savrseno sluzila. Ali drugi izvori su losi.

Nazad
Vrh Dno