Imam i ja jedan problem sa ovim HDD, ispusta neki ludacki zvuk. Znaci cuje se zujanje glave, ali nije konstantno, vec kao da kaci jednim delom. To je toliko glasno da prosto ne mogu da verujem.
Da li neko ima slican problem?
Evo, imam i ja taj hdd (koristim ga u externoj usb "fijokici") i radi ok i sasvim tiho (da kucnem u drvo
) - bas sam obratio paznju kad sam procitao ovaj post. Jesi li bas 100% siguran da je hdd u pitanju?
Evo, imam i ja taj hdd (koristim ga u externoj usb "fijokici") i radi ok i sasvim tiho (da kucnem u drvo
) - bas sam obratio paznju kad sam procitao ovaj post. Jesi li bas 100% siguran da je hdd u pitanju?
Najgora varijanta je to, kad te nesto nervira odnosno ne radi kako treba a ne moze da se reklamira jer ipak radi. Moj je savrseno tih, jednostavno nisi imao srece zapao ti se los primerak. Cudno je to sto je jako brz, ako se dobro secam.
Probaj da ga reklamiras.
Pogledaj moju mashinu iz potpisa i videcesh shta kod mene tera Zito 400w. Dnevno radi 15 sati, nekada ga ostavim danima da radi dok skidam filmove(bez gashenja).Evo slika napajanja. Reko, slika govori vise od reci, pa cete i sami da vidite je li kinez ili original ovog nepoznatog brenda![]()
P.S. Taj je uzet juce, danas uzeh jos jedan... sve je isto, i oznaka (00A7B2)... access time je (takodje) 12.1ms, burst (takodje) ~233MB/s... ali average read je 95.1MB/s
A transfer?Sve isto kao i kod mene, ista serija![]()
Identicno...
Ah, pa na Native IDE mi je, nisam AHCI stavio...:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari