- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 169
Jesi li odradio wipe cache, data i media?
koju si verziju skinuo?Ja ne mogu da uradim update.zakuca se i kolko god da ponavljam nece a bez marketa i ostalog mi i ne treba isc
Nadam se da ce neki od vas koji su instalirali ICS javiti da li je rad baterije poboljsan, i jos neke utiske u radu u odnosu na GB. Kako rade USB uredjaji - mene bi interesovalo mogu li se USB mikrofon i slusalice nakaciti, jer je ugradjeni mikrofon ovog tableta skoro pa beskoristan. Cuo sam da Android 4.x verzija podrzava vise USB uredjaja koje moze prepoznati nego sto to moze 2.3.x.
Hvala unaprijed.
Skinuo sam wayteq_xtab70_ics.zip, raspakovao i prebacio na karticu. Ugasio tablet, držao volume up, pritisnuo i držao power dok se nije pojavilo 'upgrading' ili šta već napiše, onda sam pustio (već sam isprobao nekoliko romova, nije mi prvi put, kupljen je u decembru prošle godine). Posle toga se ekran zacrneo i od tada ne mogu da ga probudim. Probao sam da ga resetujem (čačkalicom), probao bez kartice, probao samo power, držao po 30 sekundi... NištaDa nisam zeznuo kada sam pustio dugmiće, možda je trebalo da držim još malo?
Da li neko ima ideju šta da radim ili da ga nosim na servis? Imam garanciju ali kapiram da mi je neće prihvatiti pošto na zvaničnom sajtu piše da upgrade radimo na svoj rizik. Kakva su iskustva sa HRP servisom?
Skinuo sam wayteq_xtab70_ics.zip, raspakovao i prebacio na karticu. Ugasio tablet, držao volume up, pritisnuo i držao power dok se nije pojavilo 'upgrading' ili šta već napiše, onda sam pustio (već sam isprobao nekoliko romova, nije mi prvi put, kupljen je u decembru prošle godine). Posle toga se ekran zacrneo i od tada ne mogu da ga probudim. Probao sam da ga resetujem (čačkalicom), probao bez kartice, probao samo power, držao po 30 sekundi... NištaDa nisam zeznuo kada sam pustio dugmiće, možda je trebalo da držim još malo?
Da li neko ima ideju šta da radim ili da ga nosim na servis? Imam garanciju ali kapiram da mi je neće prihvatiti pošto na zvaničnom sajtu piše da upgrade radimo na svoj rizik. Kakva su iskustva sa HRP servisom?
Пошто немају више исти, а верујем и да се покварио у првих 6 месеци након куповине, ти бираш како ће се решити рекламација тј. имаш право да тражиш повраћај новца који пише на фискалном рачуну. Ја бих тако урадио, па онда на миру гледао шта да купим, можда налетиш и на неки бољи полован за ~200е.Update: odneo sam tablet na servis, videli da je mrtav i rekli da će mi ga zameniti. E sad, pošto više nemaju xtab-70, dobiću xtab-70i ili mogu da doplatim za xtab-100s. Razlika je 50-60 eur, ne znam šta da radim. Kažu da ovaj 100s ima IPS ekran, što je veliki plus, meni je najveća zamerka na starom tabletu bio baš displej i što se sa strane ne vidi skoro ništa. A kakav je displej na 70i? I da li ovaj IPS stvarno kao na iPad-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari