Ajd' još prvo mogu progutati, ali da su izbacili softverske tastere, e to ne mogu nikako shvatiti :bottle:. Nije valjda da se moraju onda samo koristiti hardverski tasteri (jako loše rešenje)?Izbačeni svi jezici osim Mađarskog i Engleskog
-Iz status bara izbačen datum i softverski tasteri home, back i settings
Moje iskustvo sa prošle strane:Jel znas mozda koja se zastitna folija hvata za ovaj tablet(od kog drugog modela),posto ne mogu da nadjem foliju za ovaj model a fabricka se odlepila?
Nemam vremena da nadjem/kupim olovkuKupio sam zaštitnu foliju za Galaxy Tab P1000 jer mi je ona njegova jadna folija otišla. Nažalost, bacio sam 400 din jer ne valja ništa tako da sada nemam ništa na ekranu. Lako se brlja, al’ šta je tu je. Pokušaću da nađem i kupim kapacitivnu olovku da ne brljam po ekranu.
Možda če nekome zatrebati pa da otkucam.I prvi problemi sa tabletom, ali ne sa mojim, već moga prijatelja.
Pre nedelju dana je naglo usporio i sad trza konstantno u bilo kom launcheru i svim aplikacijama i igrama.
Moraću reinstalirati ROM, al' ću pokušati sa ovim custom.
Problem sa izbacivanjem softverskih tastera se lako da nodomestiti instaliranjem neke aplikacije poput Button Savior-a.
Danas su izbacili ICS za weayteq xtab 100, nadam se da nece da zaborave na nas.
Jel se jos nekom desava ko ima ovaj uredjaj da mu cesto blokira (ne rade aplikacije) i da mora da se resetuje i da nece da se upali?
Moze li mi neko pomoci oko MTS usb modema (data kartica)
Kad ga povezem pokaze signal i oznaku 3g ali nema prenos podataka.
Probao sam da ga ugasim tab i upalim sa prikljucenim modemom ali nije uspelo (opet isto)
Da li su potrebna neka dodatna podesavanja.
Hvala
Imam Wayteq xtab-70 i pokusavam da zakacim Bluetooth Gps, nakon instaliranja Bluetooth Gps programa sve je OK Google maps ga vidi kako treba ali Navigacija koja ide sa tabletom ne radi kao i Igo My Way.Naso sam jedan link http://pdaplus.hu/content/view/6448/1 gde covek objasnjava da treba da se razcekira ˝Use gps satelites˝ ali ja tu opciju nemam u settings-u.Gps status pokazuje da je sve OK i gps radi ali ga nijedan ozbiljniji softwer ne vidi .
Dali neko zna nesto o tome.
Zasto ne moze da se skine prerutovana verzija za tab70?
Rusi su izbacili oficijalnu betu Android 4.0.3 za Digma idx7 tablet, koji je identican Wayteq xpad70/xtab70 tabletu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari