defcoon221
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2012
- Poena
- 200
Kakva su ostecenja kola u WD u odnosu na Gta 4 ?
Onaj ko oce da igra WD da bi lupao automobile bolje da igra GTA IV
Kakva su ostecenja kola u WD u odnosu na Gta 4 ?
Ova igra ocajno radi na mojoj konfiguraciji...Nesto nije u redu definitivno, Crysis 3 sam odigrao sve na max bez ikakvih problema ali ovo...
Ne verujem. Meni je AC onako, nije koliko sam hteo da bude dobar.jel ima ovde ljudi kojima se Watch Dogs extra svideo, a da im se Assassins Creed uopste ne svidja?
Imam utisak da su igre sve gore i gore.
Imas veoma dobar utisak, tacan, identican mom.
Indie naslovi imaju itekako dobru grafiku. Braid je prelepa igra, sama po sebi. Ima i gomila drugih. Ali mi je ovo prva asocijacija. Malo umetničko delo. U kom sam proveo više vremena, s više zabave nego WD. A bogami i dobre frustracije.
Marko, ovo je igrica:
![]()
Mi ovde diskutujemo o igrama, ako nemas nista protiv.
Pa o cemu ja diskutujem nego o igrama ??
Sve je to ok, samo nemoj da koristis izraz "igrica", molim te!![]()
Za deset godina Braid će da se pamti, dok je Crysis potpuno nebitan osim u tehničkom smislu. Koji će tada biti debelo prevaziđen. I neće biti nikakvog razloga da se igra. Kao što niko neće da pamti WD.Evo bas sam je video, ali to je Super Mario za komp, takve igrice sam igrao u vreme Pentium III-ke, I ako je to dobra grafika za danasnje standarde, onda ne znam stvarno... Znam da ce ispasti "klinac lozi se samo na grafiku" I znam da dobra grafika ne znaci I dobra igrica (Crysis cist primer), ali sigurno je da ce danasnji "klinci I buduce generacije(u sta ja spadam) igrati pre Crysis nego li taj Braid, ako nista drugo onda zbog grafike, jer je uzitak gledati to na ekranu... Nemoj me pogresno shvatiti, imaju velike igrice bagova kao sto kazes, ali u isto vreme tu igricu igra par miliona ljudi, dok te indie igre igra par 10-tina hiljada, ali ovo ti je razmisljanje jednog gejmera klinca, ipak se zna ko je ciljna grupa svim velikim izdavacima, a to smo mi, klinci![]()
![]()
Za deset godina Braid će da se pamti, dok je Crysis potpuno nebitan osim u tehničkom smislu. Koji će tada biti debelo prevaziđen. I neće biti nikakvog razloga da se igra. Kao što niko neće da pamti WD.
Binding of Isaac je umetnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari