Šta je novo?

Watch Dogs

Bas je UBI lose optimizovao igru, posebno za amd korisnike, iako je ovaj novi patch kolko tolko popravio frame i stuttering , jos uvek nije to to. Na r9 270 se muci sa minimalnim ~35 fpsom do nekog prosecnog 45-50. Al sta je, tu je, ubi sve cesce zavrce slavinu pc igracima, cak se spominjao downgrade grafike u Division igri, iako to ubi zvanicno demantuje. Razocarali su me, pre su mi bili omiljeni, jos iz doba splinter cell-a.

Nisam imao vremena da čitam sve postove pa cu pisati sad ovdje:

Da li su popravili optimizaciju i kako bi otprilike išla na 7790? Prvi put nije išla nikako..

Izasao je jedan patch koji nije promenio nista.

kolko je to meni sve bedno... kupujemo ko neki *****y kartice po 300,400,500 eur i te igrice štucaju, varira fps, laguje.... sta dalje da pricam....
najbolje bi bilo kad bi svi prestali da kupujemo i cao djaci... realno, te jake grafice i jesu upravo zbog igrica.... za 3d programe postoje posebne verzije kartica.

Kupi konzolu.

Evo zavrsih igru posle 15ak dana igranja i mogu reci da mi je bas fino legla. Nije sad ne znam kakav hit, ali je skroz OK za igranje. Pruza izvesan broj sati dobre zabave, prica je mozda vec vidjena u mnogim filmovima i serijama, mada skroz korektna, vuce igraca da igra. Jedina zamerka je voznja, ali se covek navikne posle par sati gameplay-a. Problem je u samom marketingu kako su je nafurali, pa daje utisak krsha u poredjenju sa svim onim trejlerima. Preporuka da se igra kad se zaborave sve najave za igru i kad se malo slegne prasina. I dalje ne znam sta vam stuca u igri, meni je sljakala besprekorno. Nije fiksiran FPS na nekoj vrednosti ali oscilacije su mi 37-45 FPS, odvrnuto na high sa datom konfom, sto je po meni jako korektno.

kolko je to meni sve bedno... kupujemo ko neki *****y kartice po 300,400,500 eur i te igrice štucaju, varira fps, laguje.... sta dalje da pricam....
najbolje bi bilo kad bi svi prestali da kupujemo i cao djaci... realno, te jake grafice i jesu upravo zbog igrica.... za 3d programe postoje posebne verzije kartica.

Svestan si toga da nije bitan samo GPU za igre? Pogotovo za Watch Dogs koji zahteva solidan quad core i bar 6gb Ram-a.

Smorio me posle par sati... AC zna da bude repetativan (inace sam veliki ljubitelj serijala), ali ovo je previse. Plus 500 nekih komandi, ne moz' po'vatati po tastaturi. :d

Evo zavrsih igru posle 15ak dana igranja i mogu reci da mi je bas fino legla. Nije sad ne znam kakav hit, ali je skroz OK za igranje. Pruza izvesan broj sati dobre zabave, prica je mozda vec vidjena u mnogim filmovima i serijama, mada skroz korektna, vuce igraca da igra. Jedina zamerka je voznja, ali se covek navikne posle par sati gameplay-a. Problem je u samom marketingu kako su je nafurali, pa daje utisak krsha u poredjenju sa svim onim trejlerima. Preporuka da se igra kad se zaborave sve najave za igru i kad se malo slegne prasina. I dalje ne znam sta vam stuca u igri, meni je sljakala besprekorno. Nije fiksiran FPS na nekoj vrednosti ali oscilacije su mi 37-45 FPS, odvrnuto na high sa datom konfom, sto je po meni jako korektno.
+1
Igra je na kraju u svakom pogledu sasvim solidna. Verovatno bi bolje prošla da se pojavila pre par godina, ovako je dosta ljudi već smoreno Ubisoft-ovim open world igrama.

SP nije me odusevio ali trenutno se bas zabavljam sa hacking 1v1. Nisam imao kopiju na svom acc-u pa tek sada skupljam iskustvo sa tim. Nazalost broj igraca je bas pao. Solidno radi na i74770k/gtx770 ali realno daleko je od solidne optimizacije.

Svestan si toga da nije bitan samo GPU za igre? Pogotovo za Watch Dogs koji zahteva solidan quad core i bar 6gb Ram-a.

svestan sam dobro da imam GTX780 - 4770K - 16GB RAM-a - SSD HD! i igra stuca, nije do komponenti kolko je do igara .... neke rade dobro neke lose ma kakve god komponente imao..... ljudi sa poslednjim generacijama u SLI varijantama se zale na Stuttering-e, fps dropove..... eto toliko

svestan sam dobro da imam GTX780 - 4770K - 16GB RAM-a - SSD HD! i igra stuca, nije do komponenti kolko je do igara .... neke rade dobro neke lose ma kakve god komponente imao..... ljudi sa poslednjim generacijama u SLI varijantama se zale na Stuttering-e, fps dropove..... eto toliko
Optimizacija nije sjajna ali ortak na 3770k, 16GB ram-a i AMD r290 nema nikakvo stucanje, win8.1 i orginal igra.

+∞

Kolko bre to traje igra, kad si je zavrsio tek posle 15dana?

Ne traje mnogo, nego sam ja igrao po 1,5h - 2h dnevno, a i prvo sam dosta igrao one sporedne misije...

Ne traje mnogo, nego sam ja igrao po 1,5h - 2h dnevno, a i prvo sam dosta igrao one sporedne misije...

Ok, uplasio si me bio, ja trenutno igram ovu igru i malo sam se smorio, :d - (igra je ok, nego smorila me vrucina :D) inace dosao sam do misije : Find access to bedbugs house. - Da li neko mozda zna, kolko jos imam da igram do kraja igre?
Jel sam presao makar pola? :Klanjanje U napred hvala na odgovoru! :wave:

Poslednja izmena:
Imaš još dosta do kraja. Mislim da nisi stigao do pola. Pogledaj neki walktrough, pa oceni.

Tu je oko polovine, cirka 40% - 50%. Ja se kod vecine danasnjih igara smorim kad vidim kraj, uvek ga nekako skarabudze

Naisao sam na sledecu opciju : https://www.g2a.com i nasao WD code za 31,25 $ da li je neko kupovao preko ovog sajta ?
Pokusao sam da kupim preko njih ali mi je PP odbio karticu 3 puta iako na balansu na njoj imam 34eura..

Poslednja izmena:
Ah vidim sad da sam poslao na swe, mozes promijeniti valutu i jezik u lijevom cosku, igra nije vezana za posebno podrucje kako vidis, nema na cemu :wave:

Poslednja izmena:
Ako ne mozes naci onda manuelno ukucaj samo "com" umjesto "se" i eto ti engleski.

Nazad
Vrh Dno