Šta je novo?

Watch Dogs

Neki ovde vole da se preskaču i nikako da nauče šta ovde ne treba raditi... srećom pa su moderatori ovaj put odreagovali.

Elem, aj da budemo korisni...

Evo nečega što će nadam se malo još popraviti atmosferu u igri.

Radi se o dva grafička tweka tj dve kolorističke i gamske varijacije koje bi trebalo da još malo poprave atmosferu u vizuelnom delu koji je inače sjajan. Ovi momci koji su radili na ovim SweetFX efektima ili nemaju sluha ili imaju neke kante od monitora, pa su napravili to što su napravili, a napravili su nešto što je praktično neupotrebljivo... :trust:

Za razliku od njih ja sam pokušao da ispoštujem originalni koncept ali ne po cenu da poremetim originalne vrednosti iz igre. Finalni rezultat su dva koloristička moda (jedan topliji i jedan hladniji) pa ko voli nek izvoli. 😉

Za mod će vam trebati pomenuti Radeon Pro alat, a kako se instalira mod lepo je objašnjeno evo ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=ZHGd1wwyILI

Sam mod se može skinuti sa sledeće adrese: http://depositfiles.com/files/sphvgg9p8

Toliko od mene za sada... Pozdrav svima. :wave:

Prilozi

• 1 original.jpg
    1 original.jpg
    374.4 KB · Pregleda: 198
  • 1 rich.jpg
    1 rich.jpg
    343.7 KB · Pregleda: 199
  • 2 original.jpg
    2 original.jpg
    367.3 KB · Pregleda: 208
  • 2 natural.jpg
    2 natural.jpg
    363.1 KB · Pregleda: 217
Fino si sredio boje.

stvarno me nervira vise ovo kad naprave demo da graficki se us*res u gace a kad igra izadje nista spec.

[YOUTUBE]wOISheIuU4k[/YOUTUBE]

Fino si sredio boje.

Hvala. Da, malo je lepše ovako. Prirodnije. Meni se više dopada.

Inače ne stigoh ništa da napišem dodatno. Igru sam završio i moram priznati da mi je baš legla. Skoro se nisam ovako fino opustio uz neki naslov. Vožnja i šetnja gradom je pravi užitak. Takođe mi se dopada i što je kamera postavljena bliže iza glavnog junaka, za razliku od recimo AC-a gde je lik uvek ceo u kadru pa je samim time i dosta sitniji. Bila bi još bolja da nije bilo nekoliko krajnje iritantnih anomalija koje nisu očigledno najbolje izbalansirane. U mom slučaju to su konkretno 2 stvari. Prva zamerka se odnosi na komande. Mislim ok, kontam igra je za gamepad ali sve i da sam igrao na istom dva dugmeta za ulazak i izlazak iz zaklona bila bi mi višak. To je moglo sve na jedno dugme, plus šaltanje oružija i menija u telefonu krajnje traljavo i skoro pa jedva upotrebljivo na PC-u. Nekako sam se izborio da nađem dobitnu kombinaciju na tastaturi ali daleko je to od idealnog. Druga krajnje iritantna stvar je helikopter. Razumljivo je da helikopter nije lako otkačiti, ali da se isti stvori u roku od dve sekunde po pozivu i to odmah iznad glave u mrtvom uglu sa sve snajperistom koji prvo puca pa onda pita, malo je pretereano nerealno i što je najgore krajnje iritantno. Tu naravno možemo pridodati i ispadanje policijskih kola iz dvorišta ili čak i u traci za kontra smer, itd. Doduše ovoga je bilo i u GTA takođe i izgleda da bolje ili ne znaju ili ne mogu, tek eto to je ono što razbija zabavu. Inače jako dopadljivo su rešeni izvesni prolaznici. Konobarica koja čisti stolove, momak koji pika loptu u zid ili par na plaži koji igra bagminton samo je nekolicina onoga što se može sresti kada se malo čovek zavuče ili prošeta. Šteta što ovo nije malo više akcentovano nekakvim propratnim elementima koji bi naterali igrača da dodatno istražuje i tumara po zgradama. Takođe nedostaje malo više interakcije sa prolaznicima ili po prodavnicama i naravno priča bi trebala da bude ubedljivija i konciznije vođena. Driving element je jednako loše rešen kao u ostalom i u GTA serijalu. Više bih voleo da bandere makar zaustavljaju vozila kada ih pokupiš a da se vozila ponašaju senzitivnije u zaokretima. Mislim to su želje ali jasno je da od toga verovatno neće biti ništa jer je akcenat na arkadnom a ne realističnom i u principu aj da kažem, to je ok dok funckioniše. Ipak prikazano treba pozdraviti a kontam da je ovo bilo najbolje što su mogli u ovom intervalu. Kako god, osnova koju su postavili je solidna i čvrsta i mislim da s pravom možemo očekivati sveobuhvatno gledano više od ovog naslova u nastavku.

Inače moram da primetim i da su prilično efektno rešeni materijali a i Aiden-ov model. Kiša i refleksije su već priča za sebe.

Prilozi

• Watch_Dogs.exe_2014-06-08-04-15-03-595.jpg
    Watch_Dogs.exe_2014-06-08-04-15-03-595.jpg
    830.9 KB · Pregleda: 117
  • Watch_Dogs.exe_2014-06-06-23-37-52-226.jpg
    Watch_Dogs.exe_2014-06-06-23-37-52-226.jpg
    959.6 KB · Pregleda: 118
  • Watch_Dogs.exe_2014-06-06-22-32-15-216.jpg
    Watch_Dogs.exe_2014-06-06-22-32-15-216.jpg
    821.4 KB · Pregleda: 129
Poslednja izmena:
Imali neko orginal sto igra, ja evo peti dan ne mogu pokrenuti igru zbog onog "loading bug-a" a ubisoft nije jos mrdnuo qurcom da to patchuje. Morat cu skinut ****ni pirat.

Igram ja. Pre prvog pokretanja igre sam uzeo sve bitne Awards i nisam imao nikakvih problema (osim onoga što sam jedva pokretao UPlay prva dva dana). Da pokušaš da obrišeš igru, pa skineš ponovo?

Sve sam pokusao I obrisao i ponovo instalirao al nista, sigurno mi neki problematican award j*be stvar. U mene je Steam verzija pa otvori Uplay, ako se ne patchuje za dan-dva ima da daju refund, *ebeno ******.

Otvori Uplay i stavi ga u offline mod, pa startuj igru.

Probao sam i to i nista :/

@Leon4
Problem je do tebe sigurno i ja imam original i ogra se pokreee bez problema ako se izuzme prva dva dana od izlaska kada je bilo skoro nemoguce pokrenuti je

Kako bre da pravilo obrisem ovu igru? Na D je instalirana (rld), trazi da se ulogujem u Uplay raspali ali nisam nasao nacin za uninstall..

Igrao par dana po 15 min, pola sata.. nemam strpljenja, ne kazem da je losa igra ali.. meni je dosadna, ili sam postao mator 🙂

Koliko imas godina uopste da bi postao mator? 🙂

Kako bre da pravilo obrisem ovu igru? Na D je instalirana (rld), trazi da se ulogujem u Uplay raspali ali nisam nasao nacin za uninstall..

Igrao par dana po 15 min, pola sata.. nemam strpljenja, ne kazem da je losa igra ali.. meni je dosadna, ili sam postao mator 🙂

Moram opet da pitam.. kako da odradim pravilan uninstall? Ovo djubre uplay se pokrene kada iz c.panela pokusam da obrisem igru, trazi da se ulogujem, to sam i odradio i onda nema sanse da nadjem nacin da se otarasim WD.. jedino shift/delete

Obrisi Uplay, tako automatski brise i igru. Ja sam to slucajno uradio posto sam mislio da mi uplay nece biti potreban za ponovno startovanje pa sam opet morao da instaliram sve.

To je to, hvala! Ne znam kako mi nije palo na pamet :d Au koliko slobodnih Gb :smoke:

PoliticalSatisfiedEyelashpitviper.gif

Moreover, here is the list of what ‘TheWorse’ aims to achieve with his mod:

-A full functional, working and stable defaultrenderconfig with all settings modified so if you don’t have a very powerful pc you can run it as well
-Stuttering fixes (Lod and shadowmapsizes values among others)
-Fully working headlight shadows (Still not perfect due to ubisoft lack of optimization, headlight shadows wasn’t a feature since e3 2012 if I remember correctly)
-HeadLights Volumes and different settings for them (And the possibility to choose between)
-E3 Bloom as well as other presets included
-(MAYBE) Edited Particles settings
-(STILL FOR TESTING) Edited .lua shaders config.
-(STILL TO BE FOUND) DoF settings.
-(STILL FOR TESTING) Modifications to the Lighting (HBAO+, ReflectionsIntensity, etc)
-Higher density for civilians.
-ColourGrading changes and the possibility to use DigitalTrips settings.
-(STILL FOR TESTING) StreetSpotlights changes and maybe Lightvolumes

http://www.dsogaming.com/news/watch_dogs-mod-enables-dynamic-shadows-from-cars-headlights/

Igram narodnjaka bez problema, dobio sam vaucer koji mi ne treba uz kupljenu gtx kartu i prodao bih ga zainteresovanom liku sa amd kartom. Pitanje je da li lik moze da iskoristi key pri registraciji na geforce.com-u i igra bez problema na uplay-u, ili je vaucer vezan za moje podatke koji su mi uzeli u emmi-u prilikom kupovine?

Vaučer nije vezan ni za šta. Može da ga iskoristi bilo ko.

Koga zabole, igra je ionako smece nahajpovano. Samuraju, uzvracaj!!

i , kakva je igra ? vredi li da skidam ili da se zadržim na wičeru 2 i dark souls ?

i , kakva je igra ? vredi li da skidam ili da se zadržim na wičeru 2 i dark souls ?

Igra je po meni nista posebno, ako volis ta tip igara mozda ti se i svidi, meni nije.
Onaj gore klip sam postovao ne zato sto je Ubisoft pokvario igru vec zato sto ovo moze biti trend koji ce nas snaci ubuduce...

Poslednja izmena:
Nekima se ne dopada, nekima se dopada. Kao i svaka druga igra. 🙂
Ja je završih pre neki dan i dopala mi se. Kada se prevaziđe pomalo čudno upravljanje kolima, priča i gameplay vuku da se napreduje. Priča je vrlo dobra, a ima puno toga da se radi nakon završetka kampanje (sporedne misije, online modovi, itd.). Sve u svemu, ja se radujem nastavku. 🙂

Poslednja izmena:

Evo igram vec par sati pa da iznesem licne utiske.
Iako je mnogi pljuju, hejtuju itd, igra je sasvim korektna. Prvo iskustvo mi je bilo krajnje cudno, voznja katastrofalna i non stop te stimulise da nesto hakujes. Voznja se nekako prevazidje a ovo hakovanje mi postaje onaj pametniji deo igre, nije fazon utrcis u bandu sa kalasem i rokaj, vec hakuj kamere, eksplozive, ometaj telefone i onda mozes nesto da uradis. Iako sam tek na act-u 2 igra je jako zanimljiva, tematika, likovi itd. Tehnicki je vise nego korektna, grafika bas lepa za oko, sa mojom konfom izvlacim 45 FPS na high, naravno napolju, u vozilu (kao i u vecini igara) padne na nekih 37 FPS. Sve u svemu nekih 8-8,5/10.
Inace igram dosta open world igre ovog zanra, imajte u vidu moju ocenu o igri 🙂

Nazad
Vrh Dno