Šta je novo?

Watch Dogs

bloody screen... so real

Ne postoji. Kada se zdravlje bliži nuli, okvir ekrana crveni. Tu je regeneracija zdravlja koja relativno brzo reaguje, tako da nema ni potrebe.

Ne, to je za malo ograničenje za hakovanje. Mada je beskorisna, pa je i ne gledam. :)

Pracenje potrosnje baterije ima smisla pri jurnjavi sa murijom/nekom bandom jer podizanje onih parnih cevi ispod puteva,semafori,mostovi,stubovi i sl umeju da iscede bateriju i potrebno je malo vremena da bi se dopunila.

E do mojega sa heltima :(
U la noire mi je taj detalj baš smetao, bzvz bas sa aspekta konvencionalnog gejmera

Prešao nekako i nemam ništa da dodam. Jedino mi žao
Klare, ima jebački glas.
Najjače kad neko drugi vrši hakove, pa ti se ekran muti i pojavlju neke gluposti k'o da mi je oči hakov'o.

Poslednja izmena od urednika:
Lololo, tek sad vidim da sam stavio citat umesto spojlera. Saću ispravim. E, jeb' ga, kasno, nema više edit.

Igram WD na steamu, dali ce biti ikakvih problema ako nabiacim ovaj mod?

Poslednja izmena:
Ne bi trebalo, ako gledaš igre kao GTA, a vidim i da za Skajrim cepaju. Najbolje pitaj juzere na komjunitiju na stimu, vidi da li neko još koristi.

Da nema ko kojim slucajem Logitech Dual Action i da koristi xppader za ovu igru? Treba mi iskonfigurisan profil jer nikako ne mogu da namjestim kontrole. Konktretno da mi desna pecurka bude aim u svim pravcima. Ima li na neku profili mozda da se nadju?
Anyone?

Ja sam probao x360ce i radi sa navedenim gamepad-om/igrom. Imao sam problem da desne pečurkica pali i levi trigger, ali je to rešeno sa ovim.

Kako uopste da ukljucim jostik u opcijama, samo ima keyboard i mouse?

Da li se još nekome dešava da lik vuče u stranu kada se nišani? I dok se ne pritisne taster za stranu na koju vuče, ne prestaje. To se dešava na tastatura i miš kombinaciji. Ne koristim gamepad.

Dešavalo se meni. Ugasi glupavi Raptr jer on je krivac...

Zavrsih igru sinoc. Mogu reci da sam prijatno iznenadjen, koliko se pljuvala pre izlaska. Prica je, meni, bila dosta zanimljiva, iako klise. Ono sto me je vise impresioniralo su tehnikalije. Iako ne izgleda onako kako je izgledala kada su je prvi put prikazali, jos uvek sam bio odusevljen u odredjenim trenucima (naravno, noc i kisni uslovi, to valjda vec svi znaju). Grad je relativno ziv, mada me je neprijatno iznenadilo odsustvo Hitne. Par puta sam namerno ubio civila i stajao da vidim da li ce iko doci. Naravno, nista se nije desavalo, ili im je trebalo vise vremena nego sto sam ja mislio. ;)
Na kraju mogu reci da ce definitivno od ovoga biti serijal. Ako pogledamo AC serijal, prvi deo je bio osrednji, dok je drugi deo bio daleko bolji. Nadam se da nas isto ceka i sa ovim serijalom.

Inace, vi sto igrate original, kakvi su utisci za MP. Koliko brzo dosadi, i da li zbog toga igra zasluzuje original?

Ovo malo sto sam gledao online delovalo mi je odlicno. Mnogi pisu da je 1vs1 hacking mozda i najbolji deo igre.

Cekam popust pa cu sigurno tada uzeti original...

Pitanje je koliko ce biti aktivna MP scena za 2-6 meseci kada cena padne na 20-tak evra.

Pitanje je koliko ce biti aktivna MP scena za 2-6 meseci kada cena padne na 20-tak evra.

Za sada je bar meni pm veoma zanimljiv pogotovo 1 vs 1 hacking mada su i ostale misije ok.Ako nesto ne izmene tj ne ubace vise misija najverovatnije ce dosaditi za koji mesec.

Borderless window daje najveći fps boost. Sve ostalo ne pali jer je igra optimizovana nogama.

Mislim da ce aktivnosti online zajednice dosta zavisiti od toga kada ce GTA V (/online) izaci. Ali MP deo mi deluje bas zanimljivo, makar na osnovu tih par streamova sto sam odgledao. Pogotovo 1vs1 hacking je zabavan. Ne znam da li su planirali dodati neke dodatne modove sa ovim season pass?

Pokrenuo danas iz zezancije na navedenoj masini na profilu. Ladno je igrivo na minimumu... :d Ume nekad da zasteka u toku voznje, ali nije strasno. :)

Ova igra strasno dobro izgleda, stvarno sam vrh ponude kad covek se malo udubi u ovo cudo :D

Kada vidim kakva je perverzija od grafike na pcu/ps4 a ja je igram na ps3 gde je grafika zalosno smesna dodje mi da polupam ps3.Ljudska pohlepa ti je cudo,ovaj naslov nije ni imao sta da trazi na old gen kao i jos neki buduci naslovi koje su najavili.Samo se sprdaju sa ljudima.

Watch Dogs mnogo bolje koristi mogućnosti PS3 i X360 nego PC-a i next gen konzola.

Ipak ne bi ni očekivao da igra izgleda mnogo bolje na starim konzolama a next gen standarde svakako ne ispunjava.

Nazad
Vrh Dno