Šta je novo?

Watch Dogs

Legit ili ne, za AMD-ovce.

got a copy of the new 14.6 beta drivers for amd cards.. they wasn't kidding about massive boost.. went from running it on low will 30-40 fps all over to all high settings with 50-60 fps all the time, some settings are on ultra because why not.
http://theunknownparadox.com/WatchDogs.jpg
PC Specs:
I5 2500k Oced to 4ghz stock fan/heatsink 6950 2GB oced a little to 840 win7 64bit 32gb ram with a 22gb ram drive for the game (loads within a few sec xD)
Used radeonpro to lock it at 30 fps because i hate the fps going all over the place, rather have it at a solid 30 then jumping around from 50-60
http://theunknownparadox.com/Pro.jpg

http://www.reddit.com/r/watch_dogs/comments/26lesq/i_just_fixed_all_of_my_graphical_problems/

Da. Kod mene sa sistemom jede 6GB i više.
Kupio bih još 8GB jer mi ionako treba, ali je preskup.

S tim što mi je prvi put prijavio "Low Memory", pa sam pogasio i steam i browser i skajp i bubrege.

Kako mogu da ''aktiviram'' stari save na novu verziju igre (RLD)?

Poslednja izmena:
Meni radi sve savrseno na HBOO+High i FXAA.Vsync je 1 frame i GPU Buffer 5,Full screen.Sve ostalo je ultra i 2560 rezolucija.Niti lagira niti imam frejm dropove.Danas sam je skinio i instalirao sa uplaya 13.9 GB.Ne kuzim zasto vi svi imate tolikih problema. I jos koristim Vistu home 64 bitnu i AMD drajvere 13.12.

Poslednja izmena:
Da li moze Reloaded hotfix i crack only da se iskoristi na skidrow verziji igre? ne radi bas najbolje

Ne postoji Skidrow verzija igre. Šta god da si našao, nije legit/možda je beta/sa lošim ''lekom'', itd.

Zasto, ostavio je samo naziv izdanja, nigde nema link ka tome ! Znaci nema piraterije, samo se prica o tome, a to nije zabranjeno ;)

Dobro, nisu moderatori veverice. Do neke granice se toleriše, a kad se počne pričati o verzijama i ''lekovima'' učestalo... to ne izlazi na dobro. Reko' da bolje u startu skratim priču, samim tim ostavim lufta da kasnije ponovna priča o narodnim verzijama ne bude kap koja je prelila času.

Poslednja izmena:
Novi drajveri subjektivno daju kao za nijansu bolje, ali ništa bitno, verovatno placebo efekat, bar za moju karticu. Zanimljivo da igra ima first person vožnju kao opciju, nisam to očekivao. I jesam li ja glup ili on ne može da puca iz kola? To je nedostatak.

Ludilo u Games-u, WD za 5.999 din. i to za krsinu od igre. Za 2 meseca ce pasti na 1000 din.

Hajde sto ne valja ali hype je bio ogroman! Samim tim i ocekivanja.

Tako je. Da su manje hvalili tj. hype-ovali igru ne bi ovako prošli. Sad im ljudi traže dlaku u jajetu.

Par nas koji smo videli kroz reklamu, bili smo popljuvani da hejtujemo bez razloga.

Ym6Uref.png

Nije mi jasno kupis igru na Steamu i treba ti ona krsina od Uplay-a koja se trenutno raspada da bi igrao...

To bi Steam trebalo da zabrani. Imaju dovoljno moći za tako nešto.

Ma vazi, dokle god jedni drugima prave zaradu - no fucking way.

MEni se generalno igra svidja i nje mi zao sto sam je pazario , malo sam igrao narodnu verziju i sad cekam
1.jpg

pa da se opustim uz multiplayer malo

Uplay, Ubisoft bezveze gura, it's not going to happen. I kao je anti-piratski. Tome služi već Steam. Igre se svejedno probijaju. Jedino što rade je nerviraju ljude koji im plate, a u ovom slučaju ih već nerviraju nedopravljenom igrom. Kao i one gluposti sa always online, koje su trebale da spreče pirateriju, a ustvari samo sprečavale ljude koji su platili da uživaju.

Kao sto sam i pricao pre dve nedelje. Igra je krisina. Raspada se. Izgleda kao Gta 4, zahtevnija od Crysisa. Ne optimizivoano nacisto. Voznja je najgora koju sa u zivotu video. Stelth prelak. U ovoj igri se rasapda sve sto moze da se raspada. Drasticno su nadmasena moja ocekivanja u na zalost losoj konotaciji. Ocekivao sam da ce igra da bude linearna, kratka i neinventivna , ispostavilo se da je sve to puta 10, pri cemu su joj to najmanji problemi. Nisam se zapanjio sto na mom kompu igra ne radi bas najbolje, ali sam se zgranuo koliko je ruzna, igrao sam lepse igre na pcu pre vise godina. Jutros bejah kod ortaka koji je skoro kupio Asusovu GeForce GTX 780 Ti i NI NJEMU NE RADI KAKO TREBA XD Ja nisam mogao da verujem da ovaj ***** od igre ne moze cak ni na takvoj masini sa 16 giga rama i 3 giga video memorije, sa cetvrtom generacijom i7 da odrzi barem 60 fps, u jednom trenutku palo na 40 hahahahah...
Uglavnom, svaka cast svim rekreativcima koji su ovu igru prizeljkivali i svima vama koji planirate da date za ovaj uzas 50 evra.
Najvece djubre od naslova u 2014oj za sada, i najvece jos odavno. Prva igra ikada koja je pravljena za pc, a nije optimizovana za pc.

NI MIS NE RADI KAKO TREBA XD
PROVEO SAM 20 MINUTA U DOKUMENTSU EDITUJUCI FAJL XD
ovo je sjajno
ne verujem o kakvom je ****** rec

Vrh Dno