Sramota je sto je i na Low ovaj krs toliko zahtevan da to nije normalno, igra na Low izgleda jako ruzno a radi uzasno.
low je zahtevan zato sto su texture uvek na visokoj vrednosti, tj samo efekti se menjaju...
kolko ja videh na ovim vasim primerima, low i ultra ne izgledaju puno drugacije, sem ostrijih textura i dodatih efekta...
Imaj na umu to je da je ovo open world igra i kada je bila predstavljena svi su je upioredjivali sa GTA naslovima. Moras priznati da je grafika sa E3 sajma nevjerovatno dobra za taj tip igara.
&
Ja bi za ovakve prevare uvodio kazne, majke mi. Ovo nema veze sa vezom sta su prikazali na E3 i ovo sto je sada finalna verzija igre... Samo da se navuce hype, da se proda sto vise primeraka a posle ljudi posle mogu samo da se ceskaju po glavi dok oni broje parice.
ne, niste upravu... kao prvo ova igra ne izgleda neverovatno dobro... izgleda dobro i ostvarivo, a ne neverovatno dobro, da mozes da poverujes da je to igra i da moze da radi na nekom kompu...
kao drugo, igra i izgleda kao onaj trailer sa e3 2012... sudeci po svemu sto sam do sad video, tj ovo sto ste kacili...
kao sto sam vec bio rekao, vama je taj e3 trailer zaokupirao paznju samo zbog tog nivoa po nocu, kad igra osetno bolje izgleda, i dok pada kisa, jer su odlicno odradili te efekte vode, kao i slow motion sekvenci, koje izgledaju spektakularno...
deo tog istog trailera koji se desava po danu, ne izgleda zaista nista posebno, mogo bi reci i lose i mogo bi reci da igra kako sad izgleda po danu, izgleda bolje nego sto je u tom e3 traileru...
dakle sacekajte neki nocni nivo dok pada kisa i ukljucite slow motion i bice vam jasno da je to taj isti kvalitet kao sa trailera...
mozda mozete da kudite ljude koji su radili na igri zbog lose optimizacije, pod uslovom da ona nije opravdana...
Ko ima besan komp (i7 4770k na 4.5Ghz+ GTX780ti) njemu igra radi i izgleda odlicno. Nije bas za padanje sa stolice ali kao taj 2012 tech demo otprilike, uz manje izivljavanja sa post procesing efektima sto je dodato naknadno na snimak. Takodje AI ne moze isto sto sa tog klipa (lepo rekoh jos onomad da je to skriptovano) ali nije los. Deluje dobra igra, samo bolesno zahtevna a bogami i skupa u oridjidji izvedbi.
Za nekih 4-5 meseci nista od toga nece biti problem kada Intel i nV izbace nove procesore i graficke a sama igra bude na popustu. Ili da kupi konzolu i igru, samo sto u tom slucaju nista od 1080p, 60 fps i mogucih grafickih modova u buducnosti.
slazem se sa svim, lep post
🙂