Šta je novo?

Watch Dogs

Evo sta kaze legendarni Hero Master M.D. :

A lucky leak version of Watch dogs, now this is the real deal guys Alpha just

blazed, why same because Repacks needed Russian and this is English so repack

when the steam versions makes its mark on scene, now this version is not fully

optimized as many of you guys who have notice it
, little bugs in the game but

if the early mega game comes in action so who will leave it, so for people who

need some piece of it early so we say go for it, otherwise 4 days remaining in

release of the steam with DLC and optimization so wait
, choice in your hand and

for others enjoy this beautiful release, all working if instructions are read

carefully and as noted down and have a great weekend boys and girls, peace out!

Mozda su lose perfomanse prisutne samo u ovoj verziji igre. Videcemo jos, kada izadje ''full'' igra za par dana. Mada znajuci legendarnu Ubisoft optimizaciju i nisam neki optimista...

Nadajmo se...

Ovo je jace od mene i izvinjavam se na offu, ali ako se doticni vrati iz bunara, neka procita sta je pisao i da jednom za svagda zacepi gubicu:

Zasto ti je toliko bitno sta neki lik pise na forumu, mislim koji je on faktor da te to uzrujava i da mu ti kao trljas na nos sad??
Koliko ti je vremena trebalo da skupis sve ove postove? Svaka cast.

Mozda su lose perfomanse prisutne samo u ovoj verziji igre. Videcemo jos, kada izadje ''full'' igra za par dana. Mada znajuci legendarnu Ubisoft optimizaciju i nisam neki optimista...

Ja sam za ubijeve igre uvek imao volje da sačekam koji mesec da ih ispeglaju i prođu porođajne "muke", taman za to vreme dođe i neka akcija od 75%.. 🙂

Akcija od 75% na Ubisoftove igre?? Pa ne znam bas... :d

Zasto ti je toliko bitno sta neki lik pise na forumu, mislim koji je on faktor da te to uzrujava i da mu ti kao trljas na nos sad??

+1 Slažem se. Doktore, nemoj da se opterećuješ.

Ja se sve nadam da su svi ovi bagovi, isprane teksture, neoptimizacija,... do nezavršene verzije igre ili lošeg "leka". Zato i čekam još par dana kako bih isprobao/igrao igru.

Pa ne verujem da mu je trebalo puno, sa obzirom da na svakoj stranici ostavi po 5-6 takvih.

Zahvaljujem se postovima clanova jer su me ubedili da ne puknem nekoliko hiljada za dodatnu memoriju. Realno je igra smece i ne zasluzuje upgrade. Za to se ceka Witcher 3, naravno. Veliko hvala!

Zahvaljujem se postovima clanova jer su me ubedili da ne puknem nekoliko hiljada za dodatnu memoriju. Realno je igra smece i ne zasluzuje upgrade. Za to se ceka Witcher 3, naravno. Veliko hvala!

al' cemo brajko zato za vesca da puknemo para i para...ko ne plati na cupriji plati na mostu 🙂

Meni na pc-u je neigriva skroz 🙁, a sto se tice voznje blago receno uzas. Ceka se ps4 verzija nadam se tamo ce bolje raditi.

Pa dobro, fino radi i jos se snima frapsom i to podeseno na ultra... Prosek 50 FPS...

Meni je licno grafika dobro izgleda i na low.

Poslednja izmena:
ovo gore jednostavno nije tacno 😉

zato sto mozes pomerati slider za low-ultra, a to ne utice na texture vec samo na efekte... prema ovom sto vidim na tom klipu, texture ostaju uvek na max.

evo:

(texture i ne mogu na LOW, ne znam zasto.. medium je minimum)

LOW PRESET - MEDIUM TEXTURES
low-all-med-tex.jpg

HIGH PRESET - MEDIUM TEXTURE (ovako igram trenutno)
high-all-med-tex.jpg

HIGH PRESET - ULTRA TEXTURE
high-all-ultra-tex.jpg

Poslednja izmena:

Dovoljno je samo da pogledate facijalne animacije i ne samo to nego i modele likova, koliko vise poligona imaju. Da ne pominjem DOF efekte i razne shaders, eksplozije... Sada sam jos vise ubijedjen da su oni zapravo fejkovali onaj gejmplej na E3 sajmu, ono je definitivno bio neki prerenderovani gameplay. Stvarno su na fukarski nacin izazvali hajp.

Ovakvu grafiku sa E3 sajma cemo imati prilike da igramo na nekoj od sledecih generacija konzola, ove sada su na nivou Cusys-a iz 2007. godine.

Poslednja izmena:
au,ala lose izgleda,narocito zbunje,pa na oblivionu je izgledalo bolje

nista bez ultra...

Ovakvu grafiku sa E3 sajma cemo imati prilike da igramo na nekoj od sledecih generacija konzola, ove sada su na nivou Cusys-a iz 2007. godine.

ne slazem se... ta grafika iz tog E3 trailera je impresivna, ali zaista nista tolko posebno, da bi pomislio da joj treba jaca masina od danasnjeg standarda ili nova generacija konzola...

Bas me interesuje da li ce se NPC-ovi ponasati kao na E3 snimku: situacija kada lik sa kisobranom prilazi zeni za volanom koja je udarila u drugo auto da je izbavi i pita je "are you ok", cisto sumnjam da ce to iko vidjeti u igri. 🙂

Poslednja izmena:
To sa e3 2012 izgleda nesto bolje ali nije razlika kao nebo i zemlja, kada se ukljuce ultra texture i txaa4x i u slicnim uslovima kao sa videa onda se nesto posebno i ne razlikuje po grafici.

Kako se ne razlikuje?! Pogledaj samo DOF efekat, shadere i osvetljenje uopste, facijalne animacije, eksplozije... Nebo i zemlja. Kao da je igra na low setovanjima a ne na ULTRA. Jedva cekam tu misiju da je neko odigra na identican nacin pa da onda uporedimo.

Poslednja izmena:
Ja sam vec sinoc gledao da kupim 4 GB koje bi popravile koliko-toliko situaciju,ali sam citajuci postove i ja brzo odustao i obrisao igru!Tako da se i ja zahvaljujem od srca!

djelimicno se slazem, tj. dof i osvjetljenje i eksplozije jesu bolje, ali da je toliko impresivna grafika, nije. Ima igara sto izgledaju bolje i koje se bez problema vrte na danasnjim kompjuterima.

Sramota je sto je i na Low ovaj krs toliko zahtevan da to nije normalno, igra na Low izgleda jako ruzno a radi uzasno.
Sleeping Dogs na Ultra izgleda 5 puta bolje od ovoga na Low a i radi 5 puta bolje.

Znaci Low, koji izgleda jako lose sto je i normalno je zahtevniji od Ultra u nekim OW igrama. :lupko:

Poslednja izmena:
Pitam se da li je ipak trebalo još da odlože. Mogu zamisliti testere kvaliteta sa belom facom kad kažu da će to tako da izbace.

pa se cudimo sto valve radi na igri sto godina i cute kao zaliveni.gospoda.

djelimicno se slazem, tj. dof i osvjetljenje i eksplozije jesu bolje, ali da je toliko impresivna grafika, nije. Ima igara sto izgledaju bolje i koje se bez problema vrte na danasnjim kompjuterima.

Imaj na umu to je da je ovo open world igra i kada je bila predstavljena svi su je upioredjivali sa GTA naslovima. Moras priznati da je grafika sa E3 sajma nevjerovatno dobra za taj tip igara.

Nazad
Vrh Dno