Šta je novo?

Watch Dogs

Da sa obe karte mada ne znam koliki je gpu usage bio na njima, al sigurno nije ispod 70% jer cujem po ventu, nisam sada kuci ali kasnije cu da malo vise eksperimentisem.

Aj ako ti nije problem, uporedi fps sa jednom grafickom i sa SLI.

Meni druga graficka kao da ne funkcionice a usage joj varira. Bas cudno, vidi se da ima SLI podrsku ali druga graficka kao da ne daje ni 1 fps.

Verovatno je do drajvera.

Yep, The Division with "did you see that guy closing the door" technology. Pitanje je kako će biti i koliko ce odlagati.

Okay,

sa 8GB rama igra radi na HIGH setovanjima, fps od 40-50 napolju, u zatvorenom 50-60. nema swap-a.

Ali izgleda BEDNO.

Komentarisu ljudi - dajte vise manite se frejmrejta, setovanja, niko nista da napise o igri!
Delimicno su u pravu, ali samo nakon vudu magije mozes nastimati igru da je uopste mozes smatrati igrivom pa da pocnes primecivati gameplay.

Toliko sam zonglirao sa ovim menijima i podesavanjima, da nisam ni stigao da uzivam u igri. Eh, cari PC gaminga.

Mislim da ste ishitreno doneli zakljucak o igri, i da je tome poprilicno doprinela i ocajna optimizacija. Fizika voznje jeste ocajno odradjena, to jedino mogu da potvrdim.

Nije valjda da se hacking kroz celu igru svodi na samo jedan taster. Pritisnem Q i ja sam haker. WTF?

Ovo malo u tutorijalu, izgleda da je na zalost tako. I nije Q nego X 😛

Izgleda da su vise nekakve environmental puzzle, pratis neke data linije da bi nasao source. Bezveze.

Doduse, nije los fazon sa tim gedzetom koji nosis u ruci, kako se "lepe" informacije o objektima u okolini. Daje neki cyber smek igri.

Poslednja izmena:
obzirom da je jedino grafika delovala zanimljivo u ovoj igri, ako su i tu failovali, onda nemaju cemu da se nadaju, za gameplay se znalo da ce biti los...
imaju srecu sto je gomila ljudi preorderovalo igru, pa ce ih to donekle izvuci, a i placeni opisi...

Aj ako ti nije problem, uporedi fps sa jednom grafickom i sa SLI.

Meni druga graficka kao da ne funkcionice a usage joj varira. Bas cudno, vidi se da ima SLI podrsku ali druga graficka kao da ne daje ni 1 fps.

Moze samo evo da skinem ovaj poslijednji afterburner, za jedno 10-15 min.

Nisi li ti do pre neki dan branio igru da nije toliko loša? I da se ne zna dok ne probaš, iako se vidi iz gameplay videa koji je prikazivan u zadnje vreme?

Engine se bukvalno raspada. Morao sam da iskljucim AA, Ambient occulsion, da smanjujem senke, a FPS i dalje varira opasno. Na istoj lokaciji i istom mestu, nekad je 25 a nekad 50, bez ikakvog primetnog uzroka.

Lici na neslanu salu namenjenu piratima.

dakle ovo je na jednoj 7970 i na 8350?mierda

ljudi ovo je bench forum,normalno je da ce,dok ne prodje vremena dovoljno,da se vecma prica o tome kako radi igra,narocito kad je jedan od prvih tzv "next gen" naslova.

U krizi 3 kad trebe bombe ili senzore da deaktiviras (nazovi neka vrsta hakovanja) pa moras direkt da nanisanis i jos malo da se pomucis sa tajmingom da bi ih disejblovao, ovde (u igri gde je hakovanje jedna od primarnih stvari igre za razliku od krize) samo da je nisan odprilike u pravcu stisni dugme i cepaj dalje. Deluje mi ko da je maximalno olaksano za mladje populacije tj decu ispod 15 godina, koji uzgred receno ne bi ni trebali da igraju igru s obzirom da je 18+ igra. Kontradiktornost samo tako. 🙂

Gameplay ocigledno sveukupno nije neki cim niko nista narocito nije pomenuo, do sad bi se bar jedan od nas pojavio sa nekim komentarom na kontu gameplay-a da iole vredi. Tako da jedina stavka koja mi ostaje da se nadam je prica, mislim open-world igra, ne mogu da ocekujem nesto kao mgs ili witcher, ali ako bude bar iole priblizna Sleeping Dogsu bice sasvim zadovoljavajuca.

Poslednja izmena:
Rejting za godište je nebitan. Znaju oni vrlo dobro da će mlađi najviše da se nakače na hype. I da to niko ne poštuje. Ja se baš sećam kako sam čekao punoletstvo da bih smeo da igram neke igre (sarkazam).

Heh, ima neki gadan bag sa AA.

Kada ingame promenis sa FXAA na MSAA, pojave se neke mrljave teksture, i kada posle vratis na FXAA, sve je ok, samo imas 20fps vise. 😀 Takodje se potpuno blokira kada stavis 8xAA.

Definitivno neki drajveri i 1st day patch mora da padne za ovo sr*nje.

Pa naravno, to svi znaju. Nego kazem ironije li, igre koje su u globalu izrazito 18+ su skoro po pravilu namenjene bas upravo onoj drugoj populaciji.

Ja sam te nesrece da sam vec bio blizu punoletstva kad su pocele igre da se omasovljavaju. 🙂

Poslednja izmena:
Ima da ga zakrpe kao BF4 što su zakrpili.

@La.Prestige e ovako stvari stoje,
igrao sam na maxu, ukljucujuci ultra texture i sa jednom kartom mi je oko 40-55 fps kada su obadvije ukljucene onda bude to negdje do 70 frejmova ali moram da priznam da je cudno nekako bas pada fps bez obzira mozda i zbog vrama na karticama. Uglavnom ima problema igra, jos 3 dana pa cu steam verziju igrati, vidjecemo tu kako ce biti stanje. Trebala bi valjda i nvidija da izbaci ubrzo neke drajvere.
I da napomenem gasite afterburner kada igrate meni digne fps za 50-100% nevjerovatno, sigurno ima nesto sto smeta igri.

Nisi li ti do pre neki dan branio igru da nije toliko loša? I da se ne zna dok ne probaš, iako se vidi iz gameplay videa koji je prikazivan u zadnje vreme?

otkud ti to oO
moje misljenje o ovoj igri je oduvek bilo negativno, sem grafike koja je delovala lepo...
nisam je ja jos probao, ali razocaravaju svi ovi komentari o losoj optimizaciji...
iz trailera se videlo da je gameplay njesra i to sam dosta puta napisao...
a za to sam da se igra proba, pa ce se tek onda znati kako stvarno izgleda i radi na pc-u, pa moguce da si pomesao neki od mojih postova i izneo pogresan zakljucak...

U krizi 3 kad trebe bombe ili senzore da deaktiviras (nazovi neka vrsta hakovanja) pa moras direkt da nanisanis i jos malo da se pomucis sa tajmingom da bi ih disejblovao, ovde (u igri gde je hakovanje jedna od primarnih stvari igre za razliku od krize) samo da je nisan odprilike u pravcu stisni dugme i cepaj dalje. Deluje mi ko da je maximalno olaksano za mladje populacije tj decu ispod 15 godina, koji uzgred receno ne bi ni trebali da igraju igru s obzirom da je 18+ igra. Kontradiktornost samo tako. 🙂

nije mi jasno zasto si ocekivao bilo sta drugo, jesi gledao trailere?
vidi se da je brza akcija i da se sve oko tebe brzo uhakuje, te je i bilo ocigledno da se sve to radi, pritiskom na jedno dugme...

msm tipa one fore sa promenom semaforu iz crvenog u zeleno i sa onom stubovima sto izlaze iz puta da blokiraju vozila, sto su prikazali gomilu puta, tj u svakom traileru... ok, bilo je zanimljivo videti to prvi put, aj i drugi... ali 5x ponavljati istu stvar je retardirano... nego da se vratim na poentu, zar ti je logicno da u tim situacijama koje preovladavaju u igri, tj svaki hak se radi u delicu sekunde, da bi se iznenadio protivnik, ne kapiram kako bi se to drugacije izvelo, da zasednes negde i krenes da hakujes, pises code-ove, sta vec 10 min, a za to vreme te stignu kola, koja tipa pokusavas da blokiras tim stubovima sto izlaze iz puta...

btw, nije mi jasno sto koristite taj ruzni afterburner, pored zivog i zdravog fraps-a...

msm tipa one fore sa promenom semaforu iz crvenog u zeleno i sa onom stubovima sto izlaze iz puta da blokiraju vozila, sto su prikazali gomilu puta, tj u svakom traileru... ok, bilo je zanimljivo videti to prvi put, aj i drugi... ali 5x ponavljati istu stvar je retardirano...

Ja sam mislio da ce bas to biti zanimljivo, ides od semafora do semafora i pravis takve *****rije (ne vezano za misije). I da ti nikad ne dosadi, samo ostanes onako u senci i gledas sta se dogadja, kako AI reaguje itd. Kao u GTA kad zveknes nekog kolima pa gledas kako dolazi ambulanta da ga pokupi, dolazi murija...jel ima uopste takvih situacija u igri?

Sto se tice hackovanja, vi ustvari ne hackujete u igri. Koliko sam skontao iz najava vi ste vec provalili u sistem i sada vi kontrolisete sve kompijuterske sisteme u gradu. Zato nema potrebe za mini igricama tipa hakovanje u Deus Ex-u HR ili ono ocajno hackovanje iz Crysis-a.

Gde je bre kellhusic (Ubijev PR) koji je ovaj polufabrikat dizao u nebesa?

Sto se tice hackovanja, vi ustvari ne hackujete u igri. Koliko sam skontao iz najava vi ste vec provalili u sistem i sada vi kontrolisete sve kompijuterske sisteme u gradu. Zato nema potrebe za mini igricama tipa hakovanje u Deus Ex-u HR ili ono ocajno hackovanje iz Crysis-a.

Potpuna besmislica. Nisu mogli da sednu i da naprave bar 100 razlicitih hackova i implementiraju ih u igru. Nisu mogli da odvoje samo jedan deo tima koji bi se bavio samo tim stvarima. I gde je tu onaj osecaj da me neko juri ili ja treba da provalim u neki sistem, a imam samo par minuta za to, dok me neko ne skine sa metkom.

Poslednja izmena:
nije mi jasno zasto si ocekivao bilo sta drugo, jesi gledao trailere?
vidi se da je brza akcija i da se sve oko tebe brzo uhakuje, te je i bilo ocigledno da se sve to radi, pritiskom na jedno dugme...

msm tipa one fore sa promenom semaforu iz crvenog u zeleno i sa onom stubovima sto izlaze iz puta da blokiraju vozila, sto su prikazali gomilu puta, tj u svakom traileru... ok, bilo je zanimljivo videti to prvi put, aj i drugi... ali 5x ponavljati istu stvar je retardirano... nego da se vratim na poentu, zar ti je logicno da u tim situacijama koje preovladavaju u igri, tj svaki hak se radi u delicu sekunde, da bi se iznenadio protivnik, ne kapiram kako bi se to drugacije izvelo, da zasednes negde i krenes da hakujes, pises code-ove, sta vec 10 min, a za to vreme te stignu kola, koja tipa pokusavas da blokiras tim stubovima sto izlaze iz puta...

btw, nije mi jasno sto koristite taj ruzni afterburner, pored zivog i zdravog fraps-a...

Sad i ti preterujes. Pa normalno da za hakovanje semafora i sl netreba da gubis 10 min. i sl. Tj bilo cega sto je namenjeno da se koristi u da kazem delicu sekunde. Mada i to bi moglo da se izvede u nazovi "bullet time" ili kako god bi se to zvalo, u par sekundi odradis neku smicalicu. Al tipa ono sto se neradi u toku akcije vec dok se setas gradom. Tipa hakovanje tudjih telefona ili pak ako je vec samo one-click mogli su da stave da uspesnost odredjenog hacka zavisi od nekog parametra, skilla ili cega god vec.

Poslednja izmena:
i to bi onda toliko smaralo zamisli svaki put kad oces semafor da hakujes, bullet time pa ne znam poludeli bi svi koji igraju...

Ovo je jace od mene i izvinjavam se na offu, ali ako se doticni vrati iz bunara, neka procita sta je pisao i da jednom za svagda zacepi gubicu:

kellhus
Gledam ove hackove koji će biti na raspolaganju Aidanu http://imgur.com/a/eLkQO (a ovo je samo deo) i ne mogu da ne razmišljam o mogućnostima za emergentni gejmplej koje će ova igra pružati.
To u kombinaciji sa svime što do sada znamo o slobodi i fleksibilnosti koju će igra pružati, i različitim pristupima prelaženju misija, zaista mislim da će ovo biti najbliže što ćemo u skorije vreme prići open world Deus Exu.

kellhus
Preorder sva očekivanja obara..
Čestitke Ubisoftu!🙂

kellhus
Pa, ako igra radi u stabilnih 30 fps nema tog primetnog seckanja.. To je većinom rezultat fluktuacija frejmrejta. :shock:

kellhus
Igra samo što nije stigla, tako da ćemo krajem meseca iz prve ruke sve znati: od kvaliteta gejmpleja do grafičkih dometa PC verzije.. Bar će biti kraj besmislenim diskusijama i stalnom hejtovanju. :smackbum:

kellhus
A ova igra se podjednako sa Ubisofotovim AC serijalom kao i sa GTA uporediti može. :test:

kellhus
Biće moguće drugim igračima koji su online poklone ostavljati. :alo:

kellhus
Fantastično, biće ovo prava open world ludnica od igre!🙂 :trust:

kellhus
Meni se ovo sviđa, najbolja grafika koju sam u jednoj open world igri za PC video.. :smack:

Ovo je samo jedan delic, a toliko toga ima. Suza suzu stize. I ovo mi je bilo previse.

Pa neces non-stop semafore, mostove i sl. da je6avas. Onda bi smorilo i da radi na tvoju zamisao. 🙂

Evo sta kaze legendarni Hero Master M.D. :

A lucky leak version of Watch dogs, now this is the real deal guys Alpha just

blazed, why same because Repacks needed Russian and this is English so repack

when the steam versions makes its mark on scene, now this version is not fully

optimized as many of you guys who have notice it
, little bugs in the game but

if the early mega game comes in action so who will leave it, so for people who

need some piece of it early so we say go for it, otherwise 4 days remaining in

release of the steam with DLC and optimization so wait
, choice in your hand and

for others enjoy this beautiful release, all working if instructions are read

carefully and as noted down and have a great weekend boys and girls, peace out!

Mozda su lose perfomanse prisutne samo u ovoj verziji igre. Videcemo jos, kada izadje ''full'' igra za par dana. Mada znajuci legendarnu Ubisoft optimizaciju i nisam neki optimista...

Sad i ti preterujes. Pa normalno da za hakovanje semafora i sl netreba da gubis 10 min. i sl. Tj bilo cega sto je namenjeno da se koristi u da kazem delicu sekunde. Mada i to bi moglo da se izvede u nazovi "bullet time" ili kako god bi se to zvalo, u par sekundi odradis neku smicalicu. Al tipa ono sto se neradi u toku akcije vec dok se setas gradom. Tipa hakovanje tudjih telefona ili pak ako je vec samo one-click mogli su da stave da uspesnost odredjenog hacka zavisi od nekog parametra, skilla ili cega god vec.

ok, to bi bilo izvodljivo sa slow mo il nekom slicnom forom, ali bi bila tolko dosadna ta repericija, jer ovde moze sve zivo da se hakuje...
ne znam, meni te igrice minihakovanja nisu preterano zanimljive... bile su mi ok/podnosljive u saints row 4 na primer...

nego sto se tice ove verzije WD-a, obzirom da se pojavila nekoliko dana ranije od izlaska igre... meni je tu nesto sumnjivo... ne bi me cudilo da se na kraju ispostavi da je ovo neka afla, beta, shnj verzija igre...
treba strpljenja i sacekati zvanican izlazak, peceve i nove drajvere, nego se sad bespotrebno zivcirati...

Nazad
Vrh Dno