Nisam pratio, ovo je neki mod za assassins creed?
Jel probao neko sa osmojezgarnim AMD-om, bas me zanima kako bi to izgledalo...?
Mogu, i lepo znam. Zato sam uostalom i rekao. Nisam slučajno pogodio.
Ja cu probati danas (imam 8120 / 4.5Ghz+8GB rama), ali mi je graficka slaba (GTX 460/ 768MB). Inace, ovo je porazavajuce da se smenjuju strane i kompletna prepiska se odnosi samo na grafiku i kako igra radi. Gde je ovde prica o gameplay-u, da li ima nesto inovativno u njoj da natera coveka da je predje...
Igra ima problem sa curenjem memorije. 2x mi je pukla zbog "manjka" RAM-a.
Ovo za memory leak, da li igrate orginale ili alternative? Jer ne bi bilo prvi put da se pojavila alternativna verzija sa memory leakom.
ma jok, nazalost nije.
Onaj ko ima samo 4Gb bolje da ne ukljucuje igru.
Igra inace na high (ne na ultra) izgleda ocajno. kao da joj fali Textures 5$ DLC.
Voznja, omg... kao u LA Noire,..
AC Kec ne Dvojka, AC2 je u italiji. 😉Secate se da je AC 2 pucao kad igrac prvi put pokusa da udje u Jerusalim (alternativna verzija igre).Orginal nije imao tih problema. A opet je mozda igra stvarno ocajno optimizovana, ne bi im bilo prvi put 🙂
Ako je leak verzija igre moze da se desi da samo lose radi na toj verziji, da orginal nema tih problema. Secate se da je AC 2 pucao kad igrac prvi put pokusa da udje u Jerusalim (alternativna verzija igre).Orginal nije imao tih problema. A opet je mozda igra stvarno ocajno optimizovana, ne bi im bilo prvi put 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari