Šta je novo?

Watch Dogs

Jel probao neko sa osmojezgarnim AMD-om, bas me zanima kako bi to izgledalo...?

Poslednja izmena:
Dakle miš. Samo me zanima objašnjenje Ubisoft-a, next-gen bla bla. A optimizacija nula. Ništa impresivno nisam video u igri od zadnjih nekoliko meseci. Kada su je srozali grafički, ali je zato zahtevnost ostala na visokom nivou.
I pričamo o grafici jer je gameplay osrednji. I hakovanje nije nikakvo otkrivanje točka.
Igrao sam puno igri sa hakovanjem, ovde je samo promenjeno u glavnu gameplay mehaniku.

Inače ne dirajte mi SK. Nije dobar kao što je bio, ali nije ni raspad.

P.S. Gde ste sad vi što ste rekli čekaj da izađe ne možeš da znaš ovako? Mogu, i lepo znam. Zato sam uostalom i rekao. Nisam slučajno pogodio.

Poslednja izmena:
Tjah, igra daje FPS na max podesavanjima kao AC4 tako da kad se sve uzme u obzir i nije bas da je lose optimizovana jer ovde ima mnogo vise AI a i generalno je okruzenje kudikamo vece.
Sto se tice image quality to bre nekako varira... Asfalt je dobar, Ai izgledaju bolje nego AC4 (ne bas mnogo bolje), automobili stvarno izgledaju lepo, ali zato zgrade i texture na njima su pravi krs.
Inace preporucujem da se ovo igra sa gejmpedom jer uz pomoc tastature i misa necete se naigrati.
OC pomaze ali samo onoliko koliko CPu moze da se tera, sa 3,9 Ghz na 4,5 Ghz (i7 4770k) dobija se 10% i to je uglavnom to.
Na 1440p igra guta 3900 MB (sve na max).
Uopste uzevsi, posto znamo ko je pravio igru ovo i nije toliko lose. Inace, nocu igra stvarno lepo izgleda (mozda zato sto se ne vide zgrade toliko) ali zato FPS pada za 10-20% u odnosu na dan.

Poslednja izmena:
Koja grafička, koji konkretan FPS? A naravno da izgleda bolje noću kad mrak pokriva loše isprane teksture. I unutra ima dosta nikakvih.

Poslednja izmena:
Jel probao neko sa osmojezgarnim AMD-om, bas me zanima kako bi to izgledalo...?

Ja cu probati danas (imam 8120 / 4.5Ghz+8GB rama), ali mi je graficka slaba (GTX 460/ 768MB). Inace, ovo je porazavajuce da se smenjuju strane i kompletna prepiska se odnosi samo na grafiku i kako igra radi. Gde je ovde prica o gameplay-u, da li ima nesto inovativno u njoj da natera coveka da je predje...

Ovo je benchmark forum. 🙂

Probacu uskoro (3gbvram/8core amd/ultra)

Mogu, i lepo znam. Zato sam uostalom i rekao. Nisam slučajno pogodio.

😀

5055650652_6183603e61_b.jpg

Ja cu probati danas (imam 8120 / 4.5Ghz+8GB rama), ali mi je graficka slaba (GTX 460/ 768MB). Inace, ovo je porazavajuce da se smenjuju strane i kompletna prepiska se odnosi samo na grafiku i kako igra radi. Gde je ovde prica o gameplay-u, da li ima nesto inovativno u njoj da natera coveka da je predje...

Nema. Zato se i priča samo grafici i optimizaciji. Igra mi jw inače bez razloga pukla u pola vožnje sad.
Pričica je onako osrednje zanimljiva. Ali je pitanje kako se to razvija i završava. Gameplay je dosadan.
Pucanje je nikakvo. Kontrole mišem previše trzaju. Vožnja isto takva. Jedino je polu zabavno da ih palicom prebije, a i tu ima samo dva poteza.

Poslednja izmena:
Samo da kazem da igra guta ram meni predje 8GB usage.

Igra ima problem sa curenjem memorije. 2x mi je pukla zbog "manjka" RAM-a.

Ovo za memory leak, da li igrate orginale ili alternative? Jer ne bi bilo prvi put da se pojavila alternativna verzija sa memory leakom.

Ja stavrno ne znam sta mozete da ocekujete od nekog polu sklepanog leka (krek) za igru ko zna kakve probleme on pravi i kakve memory leakove izaziva nije prvi put da se to desava, sacekajte orginal ili neki proper lek pa ako i onda zeza lepo uninstall.

Ovo nije ni install nego portable varijanta. Samo pokreneš. Ali neće to da reši gameplay.

Ako je leak verzija igre moze da se desi da samo lose radi na toj verziji, da orginal nema tih problema. Secate se da je AC 2 pucao kad igrac prvi put pokusa da udje u Jerusalim (alternativna verzija igre).Orginal nije imao tih problema. A opet je mozda igra stvarno ocajno optimizovana, ne bi im bilo prvi put 🙂

Ima lek u Emmy-ju Gigatronu itd... Kosta jedno 2000 evra

Pa ocekuje se i 1st day patch tako da definitivno treba sacekati sa zakljucima sto se optimizacije i problema tice ali sumnjam da ce nesto da isprave.

Engine se bukvalno raspada. Morao sam da iskljucim AA, Ambient occulsion, da smanjujem senke, a FPS i dalje varira opasno. Na istoj lokaciji i istom mestu, nekad je 25 a nekad 50, bez ikakvog primetnog uzroka.

Lici na neslanu salu namenjenu piratima.

Poslednja izmena:
Posle se čude što im je pala prodaja.

Secate se da je AC 2 pucao kad igrac prvi put pokusa da udje u Jerusalim (alternativna verzija igre).Orginal nije imao tih problema. A opet je mozda igra stvarno ocajno optimizovana, ne bi im bilo prvi put 🙂
AC Kec ne Dvojka, AC2 je u italiji. 😉
Hoce krekovi da prave probleme, ali sto se tice problema oko iskoriscenosti CPU i GPU krekovi su iskljucivo pravili probleme na COD igrama

Sigurno je da ovo jos da se pegla.
Nego oce neko da kaze malo vise kakva je igra (ali da je stvarno igrao) ja nisam stigao da je igram vise od 20 minuta?

Ako je leak verzija igre moze da se desi da samo lose radi na toj verziji, da orginal nema tih problema. Secate se da je AC 2 pucao kad igrac prvi put pokusa da udje u Jerusalim (alternativna verzija igre).Orginal nije imao tih problema. A opet je mozda igra stvarno ocajno optimizovana, ne bi im bilo prvi put 🙂

AC 2 je smesten u renesansnu Italiju, tako da tamo nema Jerusalima. 😀 AC 1 je imao tih problema.

Inace, ja sam sinoc malo igrao. Iskreno, ne izgleda spektakularno na nekim high-ultra podesavanjima, posebno ne danju. Cudno, zauzece procesora je na svim jezgrima, ali oko 50-60%. Koriscenje memorije je oko 7 GB, ali VRAM se ne puni do maksimuma (oko 1.5GB sam primecivao), dok je graficka cesto pod punim opterecenjem. Sveukupno igra radi oko 35-50 fps na ovim podesavanjima i nisam primetio neke drasticne fps dropove. Medjutim, kao sto sam rekao, probao sam svega 30-tak minuta.
Voznja je izuzetno lose odradjena, posebno za mis i tastaturu. Probacu da igram na gamepadu. A i kretanje, uvek nekako trckara, nikako ne mogu da ga nateram da lezerno seta ulicom. Verovatno ce to na analognim stickovima biti bolje.

Poslednja izmena:
Meni AC nije pucao. Ne znam šta misliš pod igra? Priča možda i nije loša. Gameplay je loš. Kontrole su pravljene za gamepad...

Sry my bad, AC1. Mali off, kad sam video prvi trailer/gameplay za Tom Clancy's The Division pao sam na dupe kako dobro izgleda igra, kakav je mocan engine, odlican gameplay. Sve mi se svidelo. E sad...isto je tako delovao Watch Dogs kad smo ga gledali u najavama a na kraju trt 🙂 . Stvarno se nadam da Division nece da nas razocara 🙁

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno