Šta je novo?

Watch Dogs

Ja bi za ovakve prevare uvodio kazne, majke mi. Ovo nema veze sa vezom sta su prikazali na E3 i ovo sto je sada finalna verzija igre... Samo da se navuce hype, da se proda sto vise primeraka a posle ljudi posle mogu samo da se ceskaju po glavi dok oni broje parice.

Ja bi za ovakve prevare uvodio kazne, majke mi. Ovo nema veze sa vezom sta su prikazali na E3 i ovo sto je sada finalna verzija igre... Samo da se navuce hype, da se proda sto vise primeraka a posle ljudi posle mogu samo da se ceskaju po glavi dok oni broje parice.

Onda bi ih zatvorili do sad:

30621_Untitled-5.png

Uzivaj. 😉

Poslednja izmena:
Meni je ubedljivo najveća prevara od Ubisoft Conviction. Od onog delom open-world Fisher-a s bradom. Ne bude ništa. Bacili su ceo koncept u korist one gluposti. Taj Splinter Cell je mogao da bude bolje od ovoga pet puta.

Ko ima besan komp (i7 4770k na 4.5Ghz+ GTX780ti) njemu igra radi i izgleda odlicno. Nije bas za padanje sa stolice ali kao taj 2012 tech demo otprilike, uz manje izivljavanja sa post procesing efektima sto je dodato naknadno na snimak. Takodje AI ne moze isto sto sa tog klipa (lepo rekoh jos onomad da je to skriptovano) ali nije los. Deluje dobra igra, samo bolesno zahtevna a bogami i skupa u oridjidji izvedbi.

Za nekih 4-5 meseci nista od toga nece biti problem kada Intel i nV izbace nove procesore i graficke a sama igra bude na popustu. Ili da kupi konzolu i igru, samo sto u tom slucaju nista od 1080p, 60 fps i mogucih grafickih modova u buducnosti.

^
Nekad stvarno pomislim da su te konzole bolje za igre po pitanju finansija!Evo da uzmem ovu igru u obzir,ne smem ni da pomislim koliko bi me kostao pristojan hardver da pokrenem ovo barem na high podesavanjima i to jos da predjem na Intel-ovu platformu!Konzolu kupis jednom i vise ne razmisljas o hardveru,ali dobijas vizuelno losiji kvalitet!PC uzmes jednom i nadogradjujes do besvesti,ali dobijas vizuelno bolji kvalitet!Sta se tu sad isplati,ajde ga znaj!

Sramota je sto je i na Low ovaj krs toliko zahtevan da to nije normalno, igra na Low izgleda jako ruzno a radi uzasno.

low je zahtevan zato sto su texture uvek na visokoj vrednosti, tj samo efekti se menjaju...
kolko ja videh na ovim vasim primerima, low i ultra ne izgledaju puno drugacije, sem ostrijih textura i dodatih efekta...

Imaj na umu to je da je ovo open world igra i kada je bila predstavljena svi su je upioredjivali sa GTA naslovima. Moras priznati da je grafika sa E3 sajma nevjerovatno dobra za taj tip igara.

&

ne, niste upravu... kao prvo ova igra ne izgleda neverovatno dobro... izgleda dobro i ostvarivo, a ne neverovatno dobro, da mozes da poverujes da je to igra i da moze da radi na nekom kompu...
kao drugo, igra i izgleda kao onaj trailer sa e3 2012... sudeci po svemu sto sam do sad video, tj ovo sto ste kacili...
kao sto sam vec bio rekao, vama je taj e3 trailer zaokupirao paznju samo zbog tog nivoa po nocu, kad igra osetno bolje izgleda, i dok pada kisa, jer su odlicno odradili te efekte vode, kao i slow motion sekvenci, koje izgledaju spektakularno...
deo tog istog trailera koji se desava po danu, ne izgleda zaista nista posebno, mogo bi reci i lose i mogo bi reci da igra kako sad izgleda po danu, izgleda bolje nego sto je u tom e3 traileru...
dakle sacekajte neki nocni nivo dok pada kisa i ukljucite slow motion i bice vam jasno da je to taj isti kvalitet kao sa trailera...

mozda mozete da kudite ljude koji su radili na igri zbog lose optimizacije, pod uslovom da ona nije opravdana...

Ko ima besan komp (i7 4770k na 4.5Ghz+ GTX780ti) njemu igra radi i izgleda odlicno. Nije bas za padanje sa stolice ali kao taj 2012 tech demo otprilike, uz manje izivljavanja sa post procesing efektima sto je dodato naknadno na snimak. Takodje AI ne moze isto sto sa tog klipa (lepo rekoh jos onomad da je to skriptovano) ali nije los. Deluje dobra igra, samo bolesno zahtevna a bogami i skupa u oridjidji izvedbi.

Za nekih 4-5 meseci nista od toga nece biti problem kada Intel i nV izbace nove procesore i graficke a sama igra bude na popustu. Ili da kupi konzolu i igru, samo sto u tom slucaju nista od 1080p, 60 fps i mogucih grafickih modova u buducnosti.

slazem se sa svim, lep post 🙂

bro82:

odvagas.meni mnogo vise znaci personalizacija i multifunkcionalnost i mnogo vece slobode u pc svetu nego na konzoli,i nije mi problem da placam vise koliko mi finansije dopuste.

Akcija od 75% na Ubisoftove igre?? Pa ne znam bas... :d

Ili akcija ili kod koji ide uz karticu, što se tiče Ubi igara uvek se nađe nešto. AC4 sam dobio besplatno uz kartu, za FC3 sam platio onaj amd kod mesec dana po izalsku 700din ovde na forumu. Sada se deli Wach Dogs uz nvidia karte i tu će naleteti sigurno neki ključ. Za Ubi uvek naleti ključ na ovaj ili na onaj način. Recimo juče je otišao jedan nvidia ključ na limundu za crvenu.

To je možda problem jedino onima koji po svaku cenu žele igru na steam-u, tj. mrze uplay ključeve 🙂

Poslednja izmena:
^
Nekad stvarno pomislim da su te konzole bolje za igre po pitanju finansija!Evo da uzmem ovu igru u obzir,ne smem ni da pomislim koliko bi me kostao pristojan hardver da pokrenem ovo barem na high podesavanjima i to jos da predjem na Intel-ovu platformu!Konzolu kupis jednom i vise ne razmisljas o hardveru,ali dobijas vizuelno losiji kvalitet!PC uzmes jednom i nadogradjujes do besvesti,ali dobijas vizuelno bolji kvalitet!Sta se tu sad isplati,ajde ga znaj!

za manje para mozes uzeti jaci hardver od trenutnih konzola, ako racunamo na to da ces prodati svoj trenutni komp, tj delove koji ti vise nece trebati, a taj pc koji sastavis ce ti trajati koliko i ove nove konzole, ako ne i duze...
takodje na pc-u dobijas mnogo vise kvalitetnih naslova, od bilo koje konzole... dobijes pc igre, dobijes portove za xbone, ps4, wii, emulacija itd, i sve to u lepsem izdanju...
a kupis recimo xbone, i mozes da zaboravis na ps4 igre, na neke pc igre, itd...
po meni, racunica je vrlo jasna...

Što se tiče Watch Dogs-a neće se ni na konzolama usrećiti. Dobiće jedino to da se razvojni tim igrao sa podešavanjima dok nije uspeo da izvuče stabilnih 30 fps-a. Tako na PS4 radi na 900p, na xbone na 792p uz verovatno gašenje nekih opcija osim smanjivanje rezolucije, nedostatka AA i sličnoga da bi se izugalo tih 30fps-a.

To nije optimizacija, već prilagođavanje igre hw-u, to može svako sa grafičkim opcijama i sam da sprovede...

Poslednja izmena:
^

Ma dzaba i konzola kada su i tamo jedva izvukli 30 fps-a uz obaranje rezolucije. Prosto je neverovatno kako Ubisoft kuburi sa tim endzinima i koliko je sve to nakaradno a broji nekoliko hiljada zaposlenih. Nadam se da ce Massive konacno da im podari jedan "normalan" i napredan endzine i lak development sa njim, recimo kao sto je EA sada sa Frostbiteom. Ovako se samo konstantno blamiraju, sopstveni demo im je sci-fi a drugi tim vec i ima igru koja i taj demo sije (SS).

Da cak i ne govorim o hajpu i tome koliko je sve izgledalo fenomenalno na prvoj strani (ove teme) i kako je vreme odmicalo i gomila trailera izlazila cak me i mrzi da probam igru, da zanemarimo grafiku pa cak i sam gameplay mi nekako deluje "bezdusno" i ponavljajuce. Skorije ne pamtim da sam tako vremenom izgubio interesovanje za igru kao sto je ovde slucaj, ali ajde, for sure cu da je probam, cisto da ne slazem sebe.

^

Najgore je godinu, dve po izlasku novih konzola kada ta racunica ima smisla. Posle ce ta konzola i dalje da kosta 400 eur ili mozda 300 a za te pare ce biti jaci PC koji ce glatko da gura 1080p i malo manje glatko 1440p a 4k u nekih 25-30 fps (sto ce u to vreme biti default fps na xbone 😀). Jos kada izadje novi DX i smanji razliku u optimizaciji na minimum, pa i ako bude nesto od SteamOS, konzole nece vise biti toliko isplative kao sada. Ne vidim buducnost u trenutnim konzolama, mislim da ce da ih menjaju za 4 godine max.

Da li neko ima problem sa mrljama na ekranu u toku igre?

mislim da su sad namerno isli na slabiji hardver u konzolama, da bi cena bila jeftinija, jer su mislili da je to cilj uspeha sudeci po prodaji wii konzole...
nadam se da ce sledeci put morati da naprave jacu i skuplju masinu...
msm da su se najvise zeznuli sa grafickim karticama, tj da je to najslabiji, a najvazniji deo konzole... obican 270x..

za manje para mozes uzeti jaci hardver od trenutnih konzola, ako racunamo na to da ces prodati svoj trenutni komp, tj delove koji ti vise nece trebati, a taj pc koji sastavis ce ti trajati koliko i ove nove konzole, ako ne i duze...
takodje na pc-u dobijas mnogo vise kvalitetnih naslova, od bilo koje konzole... dobijes pc igre, dobijes portove za xbone, ps4, wii, emulacija itd, i sve to u lepsem izdanju...
a kupis recimo xbone, i mozes da zaboravis na ps4 igre, na neke pc igre, itd...
po meni, racunica je vrlo jasna...

Jel a koje su to manje pare? I sta mozes da uzes za 400 evra koliko sada kosta PS4 ili X One. Procesor i za resto para da gledas jel memoriju ili plocu i da kazemo da je proda svoj stari komp koji da kazemo vredi max 150 evra sta moze jos da dokupi, neko kvalitetno napajanje i kuciste gde ce sve to da spakuje. Opet mu fali mnogo para da dovede taj komp u stanje koriscenja a ne skupljanja prasine dok se ne snadje za resto para da kupi ostale komponente. Konzole su uvek bile i bice tu ma koliko PC sada bio na zaostatku ili za par godina inferiorniji po pitanju hardvera u njemu i opet ko ce moci da kupi taj novi hardver koji se tada bude pojavio. Samo pogleaj kada se pojavio PS3 i eto ga i dan danas je u zvanicnoj upotrebi, a koliko je on bio inferiorniji kada je izasao od trenutnih racunara i evo danas kada ga je svaki PC pregazio ne jedared nego 7x minimalno, to idalje nije smanjilo upotrebu PS3 konzola.

Igrica je po meni na momente lepa, a na momente ko da gledam neki stari gta, ali sve u svemu....next-gen...jok. Stvarno su mogli malo na voznji da porade, rusim bandere ko buldozerom da idem, strasno. Kao da je igrica skup nasminkanih 2D layer-a, gubi se osecaj 3D-a na momente i one fore kad razneses nesto kolima deluje tako skriptovano. Ne znam kada ce vise ovi developer-i da pocnu ozbiljnije da se bave fizikom u igricama. Sve raspice od LOW do ULTRA isto, a samo menjaju senke i osvetljenja, a one texture, jaoooo breeeeeeee pa castlevania los 2 ima bolje teksture! Aiden-u ko da se izlizala faca ni brada mu se ne vidi kako treba! :lupko:

Kada jedna graficka tipa 780 ti u skorijoj buducnosti bude gurala neku igru na stabilnih 30fps (pod uslovom da kvalitet opravdava performanse), znacemo da je next-gen poceo, ovo je sve mucenje, cross-gen i ostale zezalice.

Jel a koje su to manje pare? I sta mozes da uzes za 400 evra koliko sada kosta PS4 ili X One. Procesor i za resto para da gledas jel memoriju ili plocu i da kazemo da je proda svoj stari komp koji da kazemo vredi max 150 evra sta moze jos da dokupi, neko kvalitetno napajanje i kuciste gde ce sve to da spakuje. Opet mu fali mnogo para da dovede taj komp u stanje koriscenja a ne skupljanja prasine dok se ne snadje za resto para da kupi ostale komponente. Konzole su uvek bile i bice tu ma koliko PC sada bio na zaostatku ili za par godina inferiorniji po pitanju hardvera u njemu i opet ko ce moci da kupi taj novi hardver koji se tada bude pojavio. Samo pogleaj kada se pojavio PS3 i eto ga i dan danas je u zvanicnoj upotrebi, a koliko je on bio inferiorniji kada je izasao od trenutnih racunara i evo danas kada ga je svaki PC pregazio ne jedared nego 7x minimalno, to idalje nije smanjilo upotrebu PS3 konzola.

sa tih 550e moze da kupi grafiku, procesor, maticnu i memoriju...
napajanje i kuciste ne racunam, jer to vec ima...

Ne znam kada ce vise ovi developer-i da pocnu ozbiljnije da se bave fizikom u igricama.

igru prodaje izgled danas nazalost, i dok je tako, uvek ce biti primarno u mislima ljudi koji prave igre samo zbog para, a takvih je nazalost mnogo...

Poslednja izmena:
igre je uvek prodavao pre svega izgled. to ne znači da je izgled uopšte bitan u igrama, to samo znači da je većina nazovi igrača zapravo tragično neozbiljna u igranju.

ALI, uvek je bilo i sjajnih naslova koji se nisu probili izgledom, samo su jako retko kad bili zaista i finansijski uspešni iz prostog razloga što igrači, na žalost, u većini, uopšte nisu igrači nego ložane.

što se tiče fizike u igrama, i to je nešto što se s vremena na vreme krajnje ozbiljno inkorporira u neki od naslova, samo što i za te naslove važi potpuno ista priča o ložanama koje u principu ne žele da se smaraju sa takvim "glupostima".

da bi se promenio pristup pravljenju igrama tržište mora postati ozbiljnije, a od toga nema ništa jer radimo na omasovljavanju tržišta ne na podizanju kvaliteta.

Meni je ubedljivo najveća prevara od Ubisoft Conviction.

Mora da se salis... ili nisi probao nemodovani Silent hunter 5 ili Cliffs of Dover (Collection of Disasters kako su ga zvali igraci...)
Ljudi su i za manje prevare i bezobrazluke bili zakonski sankcionisani... a Ubisoft zasticen ko polarni medved.

Poslednja izmena:
sa tih 550e moze da kupi grafiku, procesor, maticnu i memoriju...
napajanje i kuciste ne racunam, jer to vec ima...

http://www.emmi.rs/ram-memorije-memorija-dimm-ddr3-2x4gb-1866mhz-kingston-hyperx-p.11.html?productId=27697

http://www.emmi.rs/procesori-%28cpu%29-cpu-lga1150-intel%C2%AE-core%E2%84%A2--i7-4770k.11.html?productId=34582

http://www.emmi.rs/mati%C4%8Dne-plo%C4%8De-%28mb%29-mb-lga1150-z87-msi-z87-g45-gaming.11.html?productId=34680

http://www.emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-%28vga%29-amd-radeon-r9-280-powercolor-turboduo-3gb-ddr5.11.html?productId=40612

Evo samo ovo sto sam ti linkovo mu je cena 717 evra. A da bi se spustio na tih 550 evra koliko da kazemo neko da ima u rukama i da hoce da nadogradi racunar trebao bi dobre ustupke da napravi i da vidi sta da kupi od hardvera da bi se ukopio u cenu a da bi dobio bolji konp od onoga sto je imao i da moze sve nove igre da tera u full-u. Jer to je sto ti kazes hardver koji je puno bolji od trenutnih konzola i trajace mu koliko i konzole ako ne i duze ali opet se zavaraas jer i ovo sto sam ti linkovao znas koliko moze da bude max dve godine bez da menja hardver i onda opet mora da razmislja o tome kako da izbekelji minimalno 600-700 evra.

Mora da se salis... ili nisi probao nemodovani Silent hunter 5 ili Cliffs of Dover (Collection of Disasters kako su ga zvali igraci...)
Ljudi su i za manje prevare i bezobrazluke bili zakonski sankcionisani... a Ubisoft zasticen ko polarni medved.

Ne igram to. Ali ne verujem da je bila prikazana sasvim druga igra, pa onda posle par godina izbačena sasvim druga polarna suprotnost.

Što se tiče grafike, naravno da nije najbitnija stavka, ali nemoj da pričamo da nije ni bitna, kao i fizika. Sve to prija imati i pomaže boljem uživljavanju.
Mada ni široke narodne mase se ne pale samo na grafiku. CoD ima užas grafiku, degradiran gameplay užitak. A i dalje se najviše kupuje iz navike, hype-a, ne znam ni ja čega.

http://www.emmi.rs/ram-memorije-memorija-dimm-ddr3-2x4gb-1866mhz-kingston-hyperx-p.11.html?productId=27697

http://www.emmi.rs/procesori-%28cpu%29-cpu-lga1150-intel%C2%AE-core%E2%84%A2--i7-4770k.11.html?productId=34582

http://www.emmi.rs/mati%C4%8Dne-plo%C4%8De-%28mb%29-mb-lga1150-z87-msi-z87-g45-gaming.11.html?productId=34680

http://www.emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-%28vga%29-amd-radeon-r9-280-powercolor-turboduo-3gb-ddr5.11.html?productId=40612

Evo samo ovo sto sam ti linkovo mu je cena 717 evra. A da bi se spustio na tih 550 evra koliko da kazemo neko da ima u rukama i da hoce da nadogradi racunar trebao bi dobre ustupke da napravi i da vidi sta da kupi od hardvera da bi se ukopio u cenu a da bi dobio bolji konp od onoga sto je imao i da moze sve nove igre da tera u full-u. Jer to je sto ti kazes hardver koji je puno bolji od trenutnih konzola i trajace mu koliko i konzole ako ne i duze ali opet se zavaraas jer i ovo sto sam ti linkovao znas koliko moze da bude max dve godine bez da menja hardver i onda opet mora da razmislja o tome kako da izbekelji minimalno 600-700 evra.

Prvo odmah može jeftiniji RAM. Nebitna je frekvencija. Procesor isto kao i ploča, ne mora OC trenutno za skoro ništa.

Prvo odmah može jeftiniji RAM. Nebitna je frekvencija. Procesor isto kao i ploča, ne mora OC trenutno za skoro ništa.

Ne mora ni i7, i5 cak ima bolje ili iste performanse u igrama, a ako se puca na perfromanse konzola dovoljan je i i3

Poslednja izmena:
Jer to je sto ti kazes hardver koji je puno bolji od trenutnih konzola i trajace mu koliko i konzole ako ne i duze ali opet se zavaraas jer i ovo sto sam ti linkovao znas koliko moze da bude max dve godine bez da menja hardver i onda opet mora da razmislja o tome kako da izbekelji minimalno 600-700 evra
Potpuno se slazem sa tobom,jer sam to upravo iskusio!Pre dve godine sam kupio ovaj racunar da bi kao sto mi kazemo bio miran narednih nekoliko godina,a to je vec doslo sada kada ovo sto imam u potpisu moze da se svrsta u low konfiguracije za igranje najnovijih naslova!Po meni igre ne izgledaju nista bolje nego sto je to bio slucaj od pre dve godine,a zahtevnost je sve veca i veca!Dali je to nesposobnost izdavaca da optimizuju engine ili to rade namerno zarad prodaje novih procesora i grafika?Mozda smo se nasli bas u vreme kada svi prave svoj engine,pa dok se sve to ne dovede u red,potrebno je da prodje odredjeno vreme!Sve u svemu ovo je bas postalo skupo zadovoljstvo!Obrni,okreni moras da platis i to papreno!
igre je uvek prodavao pre svega izgled. to ne znači da je izgled uopšte bitan u igrama, to samo znači da je većina nazovi igrača zapravo tragično neozbiljna u igranju.

ALI, uvek je bilo i sjajnih naslova koji se nisu probili izgledom, samo su jako retko kad bili zaista i finansijski uspešni iz prostog razloga što igrači, na žalost, u većini, uopšte nisu igrači nego ložane.
To je poenta svega!Zasto se i dan danas spominju pojedine igre koje se izale pre 10 i kusur godina?Nije bilo ni TXAA,ni njihanje kose,ni ovog,ni onog pa su igraci bili prezadovoljni sa tim naslovima!Kao sto je vec neko napisao danas je najbitnija grafika,ko koliko moze da izvuce FPS-a iz "masine",a gameplay?...on nije ni bitan!Zato nam je svaka tema od 20-ak stranica i tu je kraj!

Poslednja izmena:
Potpuno se slazem sa tobom,jer sam to upravo iskusio!Pre dve godine sam kupio ovaj racunar da bi kao sto mi kazemo bio miran narednih nekoliko godina,a to je vec doslo sada kada ovo sto imam u potpisu moze da se svrsta u low konfiguracije za igranje najnovijih naslova!

Prilicno sam siguran da taj tvoj komp vecinu igara melje na medium podesavanjima a dobar deo i na high. Dakle o kakvoj low pricas? To sto ti WD ne radi kako treba nije smak sveta. Seti se kako je radio GTA4 na PC.

Posle par sati igranja evo moj strucni profi amazing 10/10 review.

Prilozi

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    122.9 KB · Pregleda: 170

Ne kazem da ne moze ali ako vec uzimas onda uzmi bar nesto sto vredi a ne trenutne komponente prodas za bud zasto da bi kupio za nijansu bolje, gde je tu onda racunica a pogotovo logika? Ako cu vec nesto da kupujem onda hocu da to bude primetna razlika i ne kupujem da bi se kur*io nego da bih naredni period bio miran i da ne razmisljam o tome hoce mi novi hardver podrzati sledecu generaciju igara ili nece.

Potpuno se slazem sa tobom,jer sam to upravo iskusio!Pre dve godine sam kupio ovaj racunar da bi kao sto mi kazemo bio miran narednih nekoliko godina,a to je vec doslo sada kada ovo sto imam u potpisu moze da se svrsta u low konfiguracije za igranje najnovijih naslova!Po meni igre ne izgledaju nista bolje nego sto je to bio slucaj od pre dve godine,a zahtevnost je sve veca i veca!Dali je to nesposobnost izdavaca da optimizuju engine ili to rade namerno zarad prodaje novih procesora i grafika?Mozda smo se nasli bas u vreme kada svi prave svoj engine,pa dok se sve to ne dovede u red,potrebno je da prodje odredjeno vreme!Sve u svemu ovo je bas postalo skupo zadovoljstvo!Obrni,okreni moras da platis i to papreno!

To je poenta svega!Zasto se i dan danas spominju pojedine igre koje se izale pre 10 i kusur godina?Nije bilo ni TXAA,ni njihanje kose,ni ovog,ni onog pa su igraci bili prezadovoljni sa tim naslovima!Kao sto je vec neko napisao danas je najbitnija grafika,ko koliko moze da izvuce FPS-a iz "masine",a gameplay?...on nije ni bitan!Zato nam je svaka tema od 20-ak stranica i tu je kraj!

Dovoljno receno, jer programeri i izdavaci igara imaju dil sa proizvodjacima komponenti da napucaju sto vecu zahtevnost da bi se na svakih 5-6 meseci menjao komponente u racunarima. Ljudima kojima treba za posao, prosecna masina moze da mu sada traje godinama za posao dok jedino zasto se racunari budze je zbog igrica nista vise.

Tako da je sada vise isplativije uzeti jednu konzolu pa neka traje 4-5 godina a trajce mnogo vise nego na svakih pola godine godinu gledati i lupati glavu sta kupiti od komponenti i koliko dati para da komp potraje bar dve godine bez ulaganja.

Evo moje konfiguracije:

CPU & Cooler
Intel i5-2500K 3.3GHz 6MB 64bit, Xigmatek Gaia SD1283

Motherboard
ASRock P67 PRO3 B3

RAM
Mushkin 8GB (2x4GB) 1866MHz DDR3 Redline

VGA & Cooler
PowerColor Radeon HD 7870 2GB GDDR5 GHz Edition AX7870 2GBD5-2DH

Display
Dell U2412M

HDDE
WD6400AAKS (Windows), Samsung F3 1.5 TB (Storage), WD RED 3 TB (Storage)

Sound
Int

Case
Cooler Master Elite 372

PSU
Thermaltake Toughpower XT TPX-675M 675W

Optical drives
Samsung SH-224BB/BEBE x2

OS & Browser
Windows 7 64 bit SP1, Cyberfox 64 bit

Probo sam igru i kada napucam sve do kraja moze da se igra ali nekako je u slow motion dok kada mu stavim da mi on podesi konfiguraciju onda je to sve na medium i sve klizi tecno. Doduse obrisao sam igru pa cekam da izadje neki krsteni rip pa cu pokusam ponovo da vidim kako ce onda da se igra ponasa pa cu tada malo da experimetisem sa podesavanjima da izvucem maximum iz konfiguracije.

Poslednja izmena:
Potpuno se slazem sa tobom,jer sam to upravo iskusio!Pre dve godine sam kupio ovaj racunar da bi kao sto mi kazemo bio miran narednih nekoliko godina,a to je vec doslo sada kada ovo sto imam u potpisu moze da se svrsta u low konfiguracije za igranje najnovijih naslova!

Low???

Prilicno sam siguran da taj tvoj komp vecinu igara melje na medium podesavanjima a dobar deo i na high. To sto ti WD ne radi kako treba nije smak sveta. Seti se kako je radio GTA4 na PC.

Nazad
Vrh Dno