Šta je novo?

Watch Dogs

Blacklist se da igrati ako ti ne crkne igra posle pola sata. Za razliku od onog Conviction đubreta. A ako se sećate, Conviction je trebalo da bude open world. Na foru Bourne/Bauer. Sam lepo s bradicom, bez gadgets. Snalaženje i gubljenje u masi. Mnoštvo hand to hand combat. Sve što treba od dobre igre.
A onda su to bacili, i napravili ono đubre sa mirko nivoima.

Ja sa Blacklistom takvih problema uopšte imao nisam, sjajan PC port (posebno kad se sa portom Convictiona uporedi).

From the 21st - 25th of April we're bringing you loads of videos on Ubisoft's massive open world adventure, including an in-depth Q&A with all your questions answered!

Ja sam čitao da je to sa Blacklist čest slučaj.
Ali je svakako odlično optimizovan u odnosu na Conviction, koji je bio neigriv sa framedorp na svakom koraku.

Ovo ce da izuva, pogotovo na PC-u. Izgleda mnogo bolje od onog trailera posle koga su svi poceli da se bune.

Stavrno izgleda lijepo, nema sta, na PC-u samo moze biti bolja. :)

Fantastično, biće ovo prava open world ludnica od igre!:)

Fantasticno, posle ovoga stvarno jedva cekam igru. A verovatno cu je i kupiti.

Odlicno izgleda, nadam se da ce biti impresivna grafika na PC-u...
s druge strane, veoma me brine dal ce mi se svideti gameplay, jer sve sto sam video do sad u tom segmentu... ne deluje mi nesto interesatno...

Sve je ovo lepo, ali bandere i ostali objekti koje je pokupio u demosntraciji ne gubeći ubrzanje i ne oštetivši svoj auto ceo ovaj driving element totalno degradira... Iskreno se nadam da je ovo odigrano pod nekim God modom jer ako ovako bude ostalo neće valjati...

Meni jedino za sad smeta ovaj multiplayer koji je integrisan zajedno sa singel player modom, ako sam dobro svatio, nadam se da ce postojati opcija da se to iskljuci.

A mene upravo takav multiplayer privlaci. Verujem da ce biti opcije da se ovo iskljuci ako nekome bude trebala.

Sve je ovo lepo, ali bandere i ostali objekti koje je pokupio u demosntraciji ne gubeći ubrzanje i ne oštetivši svoj auto ceo ovaj driving element totalno degradira... Iskreno se nadam da je ovo odigrano pod nekim God modom jer ako ovako bude ostalo neće valjati...

Pa sto ne igras onda neku simulaciju voznje ako ti nesto ovako smeta. Watch Dogs nije simulacija voznje.

Meni jedino za sad smeta ovaj multiplayer koji je integrisan zajedno sa singel player modom, ako sam dobro svatio, nadam se da ce postojati opcija da se to iskljuci.

Receno je u videu da moze da se iskljuci ;)

Pogledah video i definitivno bice promasaj od igre...ubacivanje smesne voznje u koju svrhu? Isto kao i sa tomb raiderom ubacivanje kao rpg-a a ali cemu to sluzi?
Vise nego ikada pocele su da izlaze igre koje nemaju veze sa mozgom...lepa grafika u najboljem slucaju i to je to...opet klincima ce biti dovoljno jer i ne znaju za bolje...svidjace se onima koji vole gadzete i koji imaju nalog na fejsu kojeg redovno update-uju...

Ma da, vnogo s'mlekom... Kunter je keva za ovo :wall:
Ja ovo pazario u pretprodaji, 20 i kusur evra i nije strašno, čak i da bude vnogo...

Poslednja izmena:
wait a moment, treba uplay za ovo, o_O gledao sam kljuceve po netu i skoro na svakom se spomije Uplay, dali ja ovo mogu da aktiviram na steam-u ili moram da uzmem steam verziju?

Postoje neke blesave glasine da bi ovo moglo izaci za Linux tj. SteamOS. Ako se to dogodi onda igra ne bi trebala biti vezana za uPlay jer taj servis ne postoji ne Linuxu. Ali to je malo verovatno, za ocekivati je punu uPlay integraciju na Windowsu gde bi Steam bio sloj iznad.

slazem se da voznja izgleda prilicno slabo... a nadam se da je napucavanje bar ok, ne mogu bas toliko suditi po ovim trailerima, jer je igrao neki smotan lik, ali ne deluje bas dobro... za razliku od recimo Divison-a, gde i napucavanje izgleda odlicno...

Voznja deluje bas traljavo odradjena. Jos veca arkada od Sleeping Dogs-a ( ako je to moguce ). I da li je moguce da i pored toga sto nije promasio ni jedno drvo/banderu kola i dalje nemaju nikakav znak ostecenja?

Next Gen...

Poslednja izmena:
pa i napucavanje nece biti bas na nekom nivou. mene je iznerviralo kada sam video da se on ni ne trza na bilo koji pogodak. ne vidim koji je health sistem primenjen, ali ocigledno da nece biti nimalo realno.

igra me poprilicno podseca na deus ex hr. to je dobro, ali mislim da nece isporuciti bas sve sto treba. i dalje mislim da ce biti odlicna i zabavna.

da, to me brine, ako ne vidim trzaje, hit detection i metke kako lete kroz vazduh... to je neki ustanovljeni standard...

Ma kakav Deus Ex, nema ni D od te igre. Iz trejlera u trejler mi sve jadnije izgleda. Ako je pucanje i voznja losa, nema razloga da se igra ovo. Bio sam jedino pod utiskom kad je prvi trejler izasao i kad smo svi pali na dupe. Ali verujem da ce igra realno biti neki 5/10, ali ovi sto dobijaju lovu ce joj dati neku 7.5

Pa, potvrđeno je da će većina misija moći da se igra i stealth i akcionim pristupom, čak će veći deo igre moći da se šunjanjem i bez ubijanja pređe (http://www.polygon.com/2013/10/5/4798712/watch-dogs-can-be-completed-almost-entirely-through-stealth-wont). A još će u unutar svakog pristupa, bilo pucanja ili šunjanja, biti dosta načina da se misijama pristupi, navodno će svaka glavna misija dosta slobode i fleksibilnosti pružati. Tako da nije baš da poređenje sa Deus Exom nije na mestu. Da ne spominjem da sa gejmplej snimaka i stealth i cover-based napucavanje dosta liče na Human Revolution.

Inače, arkadna vožnja =/= loša igra. Ako je igra dizajnirana oko takve vožnje, gde vožnja treba maksimalno pristupačna biti i gde igrač možda treba da izvodi lude i nerealne holivudske vratolomije, onda je to sasvim uredu. Ne vidim da se igre negde kao open world simulacija vožnje najavljuje..

Poslednja izmena:
bas napucavanje i cover sistem izgledaju isto kao human revolution.
moj problem sa lakom pucnjavom je sto nema neku posledicu. u fazonu, probacu stealth, ali uvek mogu da izvadim bacac granata. u jednoj sceni u gameplayu, lik trci prema panduru koji ga pogodi bar 2 puta, a ovaj ipak prebije pandura. jes da bi bilo glupo da svaka rana znaci kraj, ali ovo je previse.

dishonored npr ima dobar sistem kazni rambo stila. ne samo da je igra znatno teza, nego i kasnije ima uticaj na pricu. tako bi i ovde trebalo da trcanje glavom napred znaci vecu sansu za neuspeh, a kasnije veci broj ubistava manju popularnost (sto i najavljuju, ali ce se verovatno odnositi samo na civile, dok ce ubijanje gangstera i pandura u glavnim misijama biti oprosteno)

Vrh Dno