Ma cekamo GTA V za PC!
Da li je moguce da su ocekivali neki jaci hardver za konzole?!moje mišljenje je da je kasapljenje detalja izvedeno zato što su konzole slabije nego što su 2012 očekivali .
podsećam u xbox one je r7 260x , a u ps4 r7 270 . Cpu AMD 8core (praktično 4 sa HT) na 1,8 GHz.
Pa još i xram problemi kod xbone , i nije čudo što većina igara ne radi ni u 1080p.
i vi to poredite sa 2x gtx780 (ili čak i jednom) .
Tržište konzola je alfa i omega u igračkoj industriji, i predpostavljam da je ova reklama namenjena ljudima koji će je kupiti za konzolu.
...nismo dobili ono što smo videli na reklami ...ajm gona su jor es ... tralala
Predlažem da mi prvo sačekamo finalni proizvod.
Brate, ljudi, igra će izgledati dovoljno dobro, kako god da se okrene, grafika je ovde najmanje bitan segment. Čitam ovu temu, ranije za GTA V u PC podforumu i samo čujem priče o grafici i ničemu više. Volim i ja kad nešto puca kako izgleda, ali mi je to daleko na listi bitnih stvari. Uostalom, nikad trejlere nisam uzimao za ozbiljno, posebno mislim na ove godinu-dve pre izlaska igre.
Naravno da ima, ja sam ubeđen da će PC verzija izgledati bar približno tako dobro na najvišim podešavanjima.a postoje li sanse da kada pc verzija izadje (posle konzola?) izgledao kao onako kako je prvi put najavljena i kako su je prikazali? pc to moze da pokrene
pretpostavljam da je i dalje isti engine, samo su za konzole iskljucili tu i tamo nesto i stavili losije teksture, modele...?
Kakve "dve verzije"?:sceptic: Jednostavno će u PC verziji (najverovatnije) biti moguće uključiti kvalitetnije teksture, senke, naprednije efekte, osvetljenje, fiziku... tako da će igra na moćnim konfiguracijama znatno bolje izgledati nego na konzolama. Znaš, kao što je to bilo moguće u toliko portova tokom prethodne generacije konzola.To bi bio prvi put da je neka velika izdavacka kuca izbacila dve verzije igre, jednu za PC i drugu za konzole. Dakle sanse su beskonacno blizu nuli.
moje mišljenje je da je kasapljenje detalja izvedeno zato što su konzole slabije nego što su 2012 očekivali .
podsećam u xbox one je r7 260x , a u ps4 r7 270 . Cpu AMD 8core (praktično 4 sa HT) na 1,8 GHz.
Pa još i xram problemi kod xbone , i nije čudo što većina igara ne radi ni u 1080p.
i vi to poredite sa 2x gtx780 (ili čak i jednom) .
Tržište konzola je alfa i omega u igračkoj industriji, i predpostavljam da je ova reklama namenjena ljudima koji će je kupiti za konzolu.
...nismo dobili ono što smo videli na reklami ...ajm gona su jor es ... tralala
Predlažem da mi prvo sačekamo finalni proizvod.
Kakve "dve verzije"?:sceptic: Jednostavno će u PC verziji
On je to postavio tako kao da bi se o dve igre radilo, umesto o verzijama za različite platforme.To bi bio prvi put da je neka velika izdavacka kuca izbacila dve verzije igre, jednu za PC i drugu za konzole. Dakle sanse su beskonacno blizu nuli.
Nema ovo logike jer je njihov build za PS4 vec bio u upotrebi, sto se moze videti po demonstracijama 2013-te. Plus, da te konzole nemaju "snage", isto tako nema logike, jer samo treba pogledati kako izgleda open world Infamous SS.
To je odgovor bio na ovaj post:
On je to postavio tako kao da bi se o dve igre radilo, umesto o verzijama za različite platforme.
Razlika je d*pe i oko i to nema veze (samo) sa refleksijama![]()
A refleksije je VEOMA SKUPO izvesti, osim ako se ne misli na ono vidjeno jos u NFS Underground recimo...? Staticna cube mapa za refleksiju kroz koju se krecemo kao kroz tunel...A sta sa situacijom gde imas gomile dinamickih objekata, njihove refleksije i plus glossy refleksije na metalima...pa jos u deferred renderingu.
Opet da skrenem paznju, nije samo to ono sto je u medjuvremenu nestalo.
Jedina stvar koja bi mogla ovo sve da objasni a da svi budu zadovoljni na kraju i da dobiju (aj da kazem - obecano) je ta da je Ubisoft izbacio trejler za predstojece X360 i PS3 izdanje igre i da zato tako i izgleda. Ali s obzirom na predistoriju (FC3 najsveziji primer), i skorasnje njihove izjave to je slabo verovatno.
Izvolte, sve sto se oduvek hteli da znate o SS a niste...
+ bonus sa gomilom "fizicke" aktivnosti, koje verujem da je WD po defaultu bio postedjen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari