Šta je novo?

Watch Dogs

BS.

Ocigledno su sekovali sve sto je "iskakalo" u grafici kad je igra predstavljena (IBL, Physically based rendering i jos ponesto), ostavili DoF i sad je to kao "it's still good".
Ubisoftu je ocajnicki trebao novi next gen buzz (sto su oni otvoreno izjavljivali odavno), izbacili su taj gameplay skockan na PC i koji je radio na PC, i sad kad je dosao taj novi "next-gen", nastade problem jelte...seci i kasapi da se stigne deadline. Ajde sto ce grafiku prvu da "trimuju", ali to je samo prvi ocigledan korak, tu ide i skaliranje svega a na kraju i menjanje gameplaya.

Jos ce ovo da ispadne tacno:

I have a real life mate that works at this game and he told me that not even 100 more years of delays will be able to fix this game. He said it's broken beyond repairs and chopped to the point where some cutscenes refer to things that don't even exist in the game anymore...
I've had the chance to play a build of this game 1 year ago, that looked 10 times better than it does now believe or not.
They had the game to the point where it looked and acted amazing and by amazing I mean much ****tier than gta5 but 1000 times better than what it will come out today.
There was so much **** that you could do in the game that has been cut off to fit the memory of the "new gen" consoles.
They actually cut so much stuff from every corner, that at one point they realized they cut too much and had to start reintegrating **** back into the game under different forms, most of them very limited in detail.
1 month ago, the game was so incredibly ****ed up, cut and glued back together that ubisoft had to urgently hire a team of .plan assistants and perform some sort of documentation and archeology on the **** ubisoft had, just to be able to puzzle all the **** together without leaving out important things.
They invested over 20 million dollars in fixing bugs just in the last TWO MONTHS ALONE!
I can't provide any of my sources but whoever wants to take my word for it, can chose to do it, I have no interest in spreading rumors.
It's what I know from the inside through a direct real life friend that works there.

Poslednja izmena:
There was so much **** that you could do in the game that has been cut off to fit the memory of the "new gen" consoles.

Eh, kao da te nove konzole imaju samo 512mb rama. Nije da je nemoguc rumor ali ovaj zakljucak deluje bas kao od tehnicki neupucene osobe... ili od devova koji bas nemaju pojma da iskoriste resurse konzola.

Bitno je da već sve znate i o igri i o tehnologiji iza nje, a sve na osnovu "analize" par trejlera i komentara nekih anonimusa... Naravno, tu su i standardni rantovi o današnjoj industriji igara, ne možemo bez toga.

Vidim da niko ovde neće da spomene kakva je zvanična zahtevnost PC verzije i kakve su bile reakcije kada je zahtevnost objavljena. Verovatno zato što to otkriva šta treba od PC verzije sa tehničke strane očekivati, i uopšte ne ide u prilog tvrdnjama da će kao last gen naslov izgledati.

Još jedna potvrda da će next gen izdanje isto kao E3 demo izgledati:
https://twitter.com/Design_Cave/status/442046988133998592

Poslednja izmena:
Uh sto ti je potvrda!
Bas ce on da napise "Ne, izgleda gore".

Malo sutra ce da izgleda na konzolama kao demo iz 2012-e.

kellhus
BiJURscCQAA3gZP.jpg:large

sada ces da kazes, ne pada kisa na ovoj drugoj slici :p

Dobro ovo gore je PC a ispod PS3 ili Xbox 360 najverovatnije.

jednostavno, novi traileri ne odusevljavaju kao stari, no videcemo na sta lici kad igra izadje...
i **** ih open world, renderuju ceo grad i trose resurse, umesto lepo da nabudze grafiku do max-a i stave u linearan svet...
open world je samo za RPG i ni za sta vise... nije ni za tps akcije, nije ni za voznje ala need for speed...
ti nemas apsolutno nikakvog benefita u open world svetu kao sto je recimo GTA, jer ces svaku misiju igrati po redu, ici od tacke A do tacke B, sigurno neces setati gradom i istrazivati, niti imati svrhe raditi to...
ok, bogat je svet u GTA 4 i 5, i ima se sta videti, ali moja poenta je da open world nema previse svrhe u bilo kom naslovu koju nije RPG...
dakle sto se mene tice, bio bi mnogo srecniji da je Watch Dogs smesten u linearan svet i da je napucana grafika do maximuma...

Ova donja slika... to port za PS2? :d

Ma briga me za konzole, samo zelim da bude grafika na pc-u kao sto su i prikazali na E3 2012. Cinjenica je da su svi ostali traileri s konzola jedino taj prvi gameplay trailer iz 2012 je potvrdjen kao sa PC-a koliko se ja sjecam. Bez obzira na sve ako bude kao ovo dole, nekako mi gubi sama igra taj sjaj i atmosferu koja je bila prikazana 2012, sto bi i po mom misljenju utjecalo na sam gameplay igre.

Evo ga taj trailer:

Ja sam izneverovao kad sam gledao. :d

Sramota ziva, ne izgleda nista bolje od GTA IV koja je izasla prije 6-7 godina. Koliko ovaj downgrade u grafici utjece na citav appeal igre je prosto nevjerovatno, skroz drugi osjecaj imam kao da su dvije razlicite igre.

Alo ljudi koji vam je, pa vidi se iz aviona da je neko budzio... :D Neko se zesce zezao :D ^^

Poslednja izmena:
Ajoj tuge :lupko:

ma ako radi i izgleda onako Division koji je isto Ubisoftov, onda ce vala i Watch Dogs za PC, mora! :D

Imaju vremena i Division da ubogalje kao što su FC3 i kako stvari stoje i Watch Dogs...

Pitam se stvarno u kojoj ja to dimenziji zivim... Izgleda da nisam u istoj u kojoj ste vi. FC3 ubogaljen?! Meni je bas odlicno izgledao i bas sam uzivao u igranju. Vidim da se neko buni i za AC4 grafiku sto mi je van pameti.

Ako vam se ne svidja, nemojte igrati kad izadje i resen problem. Ja znam da jedva cekam da izadje i nadam se da cu uspeti da je lepo odigram.

Poslednja izmena:
Pitam se stvarno u kojoj ja to dimenziji zivim... Izgleda da nisam u istoj u kojoj ste vi. FC3 ubogaljen?! Meni je bas odlicno izgledao i bas sam uzivao u igranju. Vidim da se neko buni i za AC4 grafiku sto mi je van pameti.

Ako vam se ne svidja, nemojte igrati kad izadje i resen problem. Ja znam da jedva cekam da izadje i nadam se da cu uspeti da je lepo odigram.

U ovoj dimenziji očito ne:

[youtube]mqnAbRpyqfI[/youtube]

Sta tebi ima da se ne svidja?
Tebi odgovara da jos losije izgleda.
I sta da nisam video ovo?
Pa lepo ulozim 200-300e u graficku i ram da bi ponovo igrao GTA IV.
Ovde se radi o obmanjivanju i to ljude iritira.

psyhound mislim da su ti ljudi objasnili, a mene mrzi da pisem jedno te isto 100x puta, prelistaj strane.

Pa ko vam je kriv pa verujete u prve stvari koje se pojave na netu pa se posle nervirate. Dok ne dobijem gotov proizvod ne verujem nicemu. Pored toga mi je malo smesna cela ova prica, ali ok. Ipak igram igrice vec 20 i kusur godina pa su mi pogledi na to malo drugaciji. Nije sve u prepucavanju grafike i uvek ce mi takvi pogledi na igrice biti smesni.
A sad odoh da uzivam uz Metal Gear Rising, a vi se i dalje nervirajte oko toga sta rade mega kompanije samo da bi izmuzle sto vise para... :d

Poslednja izmena:
Ali cinjenica je da je FC3 razvijan za PC, X360 i PS3 only, dok su ovde novi PS i XBOX odavno u development prici i nema bas nekog opravdanja za veliki downgrade jer te konzole itekako imaju resursa...

BS.

Ocigledno su sekovali sve sto je "iskakalo" u grafici kad je igra predstavljena (IBL, Physically based rendering i jos ponesto), ostavili DoF i sad je to kao "it's still good".
Ubisoftu je ocajnicki trebao novi next gen buzz (sto su oni otvoreno izjavljivali odavno), izbacili su taj gameplay skockan na PC i koji je radio na PC, i sad kad je dosao taj novi "next-gen", nastade problem jelte...seci i kasapi da se stigne deadline. Ajde sto ce grafiku prvu da "trimuju", ali to je samo prvi ocigledan korak, tu ide i skaliranje svega a na kraju i menjanje gameplaya.

Jos ce ovo da ispadne tacno:

:D

Da je lik ustvrdio to za "last gen" konzole pa i da mu poverujem, a ako im nije dovoljno 8 GB memorije, pa još GDDR5 memorije koja se koristi na recimo PS4 i kao sistemska memorija, grafika u nivou Radeon 7800 minimum, plus low level access (te benefite što Mantle treba da donese na PC konzole imaju po difoltu), onda stvarno...Što reče Gdin_M, to su ili neka teška naklapanja ili likovi koji nemaju pojma da koriste bilo kakve resurse. Na kakvim to PC računarima treba Watch Dogs da radi onda, na 16-32 GB rama, šestojezgarnim procesorima i 780 Ti u SLI-ju, po mogućstvu quad? :)

E sad, ne kažem da nema problema, očito je da imaju određenih problema i da ćemo po svemu sudeći dobiti nešto što je slabije u odnosu na najavljivano. Samo ne treba da pristanemo da se nesposobni likovi izgovaraju na tako jadan način.

Ovde se radi o obmanjivanju i to ljude iritira
To je upravo ono sto prodaje neki proizvod,obmana!Ja stvarno postujem te ljude i skidam im kapu!

rekli su ranije da od ovoga planiraju da naprave fransizu...te ako se dobro proda ovaj prvi deo, nadam se da ce u ostalima doci do tog nivoa grafike za koji se ima potencijal, kao i za neko vece bogastvo gameplaya...

Kakvo vece bogatstvo gameplaya?... Igra je tipican sandbox GTA clone, od koje se i nije ocekivalo nista revolucionarno novo, osim te grafike, sa kojom su na kraju zesce isfuserili.

pa nisi upravu, ljudima su se bas svidele te zezalice sa hakerisanjem i neke gameplay sitnice koje se vide u trailerima, da sad ne nabrajam...

Meni prvome..bas me je svo to hakerisanje "kupilo" :)

Nazad
Vrh Dno