Šta je novo?

Wasteland 2

ja dajem pare makar samo da odslusam morganovu novu muziku :D

Mali OT. Ovde možete besplatno da skinete remasterovani soundtrack prve dve igre.

aural001.png

Poslednja izmena:
odlicno hvala :)

edit: lol pomislio sam da je nekakava muzika za wasteland2 :]

Poslednja izmena:
odlicno deluje, sto se mene tice mogli bi samo malo uozbilje animacije rendzera

i hvala na yt linku, onaj original link je bagovao i nema podesavanje zvuka, od cega se jezim :)

novi screenshot
VJoHY.jpg

^
Cool. Ima dosta atmosfere.

Odlicno, pravi "old school". Muzika je pun pogodak.:) Nadam se da ce moci interfejs da se smanji jer su neki elementi preveliki. Kada se ocekuje izlazak?

Moram priznati da mi se ne svidjaju neke stvari, mislim na onaj detalj kada krene akcija a ono ispise na ekran "encounter begins", bas jadno izgleda. Ni animacije nisu bas na zavidnom nivou, mora to mnogo bolje.

Ok. je atmosfera i sve ostalo.

Sjajno sjajno, i vise nego sto sam ocekivao. Sve je na mestu pogotovo za prvi prikaz gejmpleja

Ko ce sad docekati

Ovako je trebalo fo3 uraditi

meni se ne svidja ono sto je rekao lik da ce i neprijatelji levelovati sa igracem

Ja sam cuo da je pominjao da ce prepreke (zakljucana vrata, brave i slicno) biti sve teze kako budemo isli kroz igru ali se ne secam da je pominjao protivnike koji leveluju zajedno sa igracem.

Savrseno, osim "encounter begins", to je glupo, za ostalo nemam zamerki.

Wasteland's 2 Kickstarter page has been updated; this update clarifies some of the things in the HD video shown earlier. Here's a quote about the keyword dialoque system:

The foundation of the keyword system is the player building up a keyword library through interaction with NPCs and the world. The keyword list starts out empty, and as you speak with NPCs they will reveal new keywords to you. If the revealed keyword is only of interest to that NPC, it will go into a local list. You can click on words in the keyword list to navigate through the conversation. If the revealed keyword has importance beyond that particular conversation, it is put into the regional keyword list. These keywords are of interest to most of the NPCs you encounter that region. A third option, which is never required, is to type something in - a nod to Wasteland 1's system. Keywords are also added to the keyword list through perception skill use and environmental description text. For example, if you use perception to examine an object in the world, your observations might reveal a new keyword.

Ovde, kolko sam video u onom klipu sa gameplayem i iz ovog citata gore, perception skil ce biti najbitniji u igri...

[YOUTUBE]R9hQWqtxXPU[/YOUTUBE]

^ vec je bilo, ali taj link sa prethodne strane ne radi.

Poslednja izmena:
Cool, ovakve igre su stvarno previse retke. Poslednje dve u kojima sam uzivao su bile Xcom i Hammer and Sickle / Silent Storm. Jagged Alliance mi se ne svidja.

Pa ova igra izlazi u oktobru, ja sam to tek nedavno saznao :)

http://www.wasteland2guru.com/news/25163-wasteland-2-kickstarter-update-32

It may be summer, but inXile's not stopping. The latest Wasteland 2 update is penned by Brian Fargo and provides plenty of news for you. Perhaps the most important piece of news is that the game will not ship in October. Instead, the beta testing will start that month. Sad? Don't be. There's a good reason for this change.
The primary reason for delaying the game is overfunding. Since Wasteland 2 gathered over three times as many funds as the initial Kickstarter pitch outlined, inXile could greatly increase the scope of the game. All of this money was put into development, which means the development schedule has lengthened.

Ipak se odlaze, tako da u oktobru dobijamo samo betu.
Ja nisam tuzan zbog ovoga, kazu da je glavni razlog odlaganja taj sto su skupili previse para kickstarterom pa to hoce da potrose tako sto ce duze raditi na igri i samim tim je napraviti boljom.
Da je neka druga kompanija u pitanju odmah bih se nasmejao na ovakvu izjavu, ali iz nekog razloga verujem Brian Fargo-u :)

pa ja kontam da on zna da ne sme da se zezne sa ovim projektom, mnogo se prosirio na internetu sa pricom kako voditi kickstarter projekat, i kapiram da bi covek jos da radi i zaradjuje na igrama i posle w2

ja se nadam samo da ce igra izaci do kraja godine, sve posle toga bi me bas razocaralo

Ne bih zalio ni da izadje na ljeto 2014. godine samo da ispane vrhunski. Kvalitet nema cijenu...

I meni je ok da sacekamo jos par meseci, pa da dobijemo jos bolju i kvalitetniju igru. A koliko sam video, spominje se pocetak 2014.

Vrh Dno